*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Sevgi kardeşime okudum. Rabbim kabul etsin Morrmeneksee Mintimint 1700 kumbaraya okudum.

MoonfacedMom Sevgi arkadaşım için 5314 kumbara için 1700 çektim Allah kabul etsin İnşallah canlar Morrmeneksee Mintimint

MoonfacedMom okudum Allah kabul etsin

MoonfacedMom arkdaşımın duasını okudum
Morrmeneksee 1700 de okudum bilgin olsun

Hayırlı sabahlar herkese
İkiz kız kardeşler Esma ve Esra 29 yaşındalar 24 yaşında tamda üniversiteyi çok başarılı bir şekilde bitirdiklerinde birden bire rahatsızlanmışlar ve yürüyemez hale gelmişler 5 senedir yürüyemiyorlar evde aileyede düşman olmuşlar. Şifa niyetine dua toplamak istiyoruz. 70.000 Ya Şafi 41 Yasin-i Şerif içinizden hangisi gelirse okuyup sayı verir misiniz
Birde bildiğiniz şu dua iyi gelir dediğiniz dua varsa yazar mısın lütfen
Aile çok zor durumda kızlarda tabi
Morrmeneksee müsait olduğunda bana destek olabilir misin

Kuzum yeni konu açsan ordan destek olmak daha iyi olur hatim dışındakiler bu konuya bakmaz bizim dışımızda gören olmaz bence yeni konu açarsan her turlu desteğe varız inşallah
Rabbim şifa versin

Bu arada Yasin-i 41 ayri kişi mi okuyacak ben dağıtmaya başlim şimdiden

Asiltutku cnm ya şafi ıcın konuyu sen ac ben desteğe gelırım insallah kızlar Allah razı olsun hemen yardım ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…