*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Kuzum okudum ben Allah kabul etsin inşallah
Kuzum ben elif kardeşim için okudum insallah bebeği annesine skı skı tutunsun Allah kabul etsin inşallah

Canim elifim ne guzel gune denk geldi insallah tez zamanda

Canım burdakı listede 23cü sırayla 33cü sıranın yerlerini değişik yazmışsın benimde kafam karıştı birini atlayıp geçtik sandım. Morrmeneksee

Canım burdakı listede 23cü sırayla 33cü sıranın yerlerini değişik yazmışsın benimde kafam karıştı birini atlayıp geçtik sandım. Morrmeneksee
Yok yerlerı degısti sıkıntı yok kimseyi atlamadık. Ilk sayfada duzenleme yaptım burda yapmadım etıket amaclı kımse dkkkt etmez dıe ama eden varmıs

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Life light zikrini cektim canım Rabbim seni evladina kavustursun insaAllah isteyen herkese içinde de bizlere hayirli saglikli evlat nasip etsin tez zamanda aminn Morrmeneksee

Son düzenleme:
KIZLAR HAYIRLI BAYRAMLAR
BURADA, DUA GRUPLARINDA ÇOK GÜZEL BİR RAMAZAN GEÇİRDİK TEKRARDAN ALLAH RAZI OLSUN
HİÇ BİR RAMAZANI BU KADAR DOLU YASAMAMISTIM..
GERÇEKTEN TAM BİR RAMAZAN GEÇİRDİĞİMİ BU SENE BÖYLE GÜZEL HİSSETTİM
İYİ Kİ VARSINIZ SEVDIKLERINIZLE BERABER NİCE BAYRAMLAR YASAYIN INSALLAH

Hayırlı bayramlar canım. Senin vesilenle çok güzel geçirdim bende Ramazanı. Allah razı olsun. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…