23 yaşındayım, istanbul ya da ankarada LABİOPLASTİ olmak istiyorum, yalvarırım deneyimlerinizle yardımcı olun

milla0

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
3
1
26
Yıllardır bu sorundan muzdaribim, bazı kıyafetler canımı acıtıyor. Sevgili bile yapmak istemiyorum bu durum özgüvenimi mahvediyor. Bu ameliyatı olmuş olan varsa doktor seçimi ya da deneyimleri konusunda yalvarırım yardımcı olabilir mi?? Artık canıma tak etti, bıçağı alıp kesesim var şu dudakları.
Sürekli ismini duyduğum doktorlar var, ama bir türlü seçemiyorum emin olamıyorum. Reklam gibi geliyor. Lütfen yardım edin bana kendimi çok kötü hissediyorum.

Yıllardır bu sorundan muzdaribim, bazı kıyafetler canımı acıtıyor. Sevgili bile yapmak istemiyorum bu durum özgüvenimi mahvediyor. Bu ameliyatı olmuş olan varsa doktor seçimi ya da deneyimleri konusunda yalvarırım yardımcı olabilir mi?? Artık canıma tak etti, bıçağı alıp kesesim var şu dudakları.
Sürekli ismini duyduğum doktorlar var, ama bir türlü seçemiyorum emin olamıyorum. Reklam gibi geliyor. Lütfen yardım edin bana kendimi çok kötü hissediyorum.
Merhaba
Bende 5 sene önce olmuştum çok problemli değildi benim ama biraz uzundu. Istanbulda dr korkut arslanda oldum. Gayet memnun kaldım ne bi ağrı sızı ne de sonrasında bir problem oldu. Hatta işlem günü evde ağrı ne zaman başlayacak diye bekledim bütün gün. Çok şükür sorunsuz atlattım. Zaten krem losyon veriyorlar pansumanı düzenli yapar temiz kalmasına özen gösterirseniz iltihap vs bisey olmuyor. Ben gayet memnun kaldım kendisinden. İlgili bir doktor

X