23 yasindaki ogluma yas gününe kitap alacam ve yardim kizlar

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
selam kizlar sizden yardim istiyorum 23 yasindaki oglumun yas gününe kitap alacam nasil kitap alim yardim istiyorum
hepinize tesekürler simdidennn

aslinda macera türü seviyor gecen ayse kulinin kitabini hediye aldim begendi ama ben onu gelistirecek ufkunu acacak kitap istiyorum
kisisel gelisim olsun yillar sonra bile annem cok güzel bir kitap aldiydi diye bilecegi kitap istiyorum
tekloloji türüde sever kova burcu erkegi oglum simdiden tesekürler

kişisel gelişim değil ama AGATHA CHRİSTİE de iyi bir seçenek olabilir.

küçük mutluluklar kitabı- AŞKIM KAPIŞMAK çok kişiye tavsiye ettim. çok beğenmiştim. kişisel gelişim diyebiliriz.

sinan yağmurun kitapları çok güzel arkadaşım.veysel karani kitabını çok çok beğendim ben. tavsiye ederim. bunu bir araştır istersen

tesekürler kizlar akliniza
geldikce yazarsaniz sevinirim sigarayi birakan ogluma onun yerine kitap koyduk süper oldu
kitap cok ama hangisi tavsiyeleriniz benim gözümde altin degerinde cokkkkkk tesekürlerrrrr

siz yazalı çok olmuş ama öneride bulunmak isterim
iskender palanın kitapları çok güzel

onun dışında benim favorim prof dr halit ertuğrulun kitapları
hediye alınca onun kitaplarını alırım, öğrencilere tavsiye ederim
çok beğeniliyor kitapları
oğlunuz sever mi bilmiyorum ama isterseniz birkaç tanesinin konusunu yazayım
düzceli mehmet- önce asi sonra ise örnek bir genç olan ve düzce depreminde şehit olan bir üniversite öğrencisini anlatıyor
aysel- çocuk yuvasında büyümüş ve hasta bir kızın hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor
kendini arayan adam- dünyaca ünlü bir marksistin Müslüman olmasını anlatıyor
canan- yabancı uyruklu ve kimsesiz bir kızın ayakta kalma mücadelesi
kendini arayan kadın- eski bir mankenin yaşam tarzının değişmesi
ateşte yeşerdim- yazarın kendi hayatı. annesiyle tek başına bırakılan bir bebekken hayatta kalma mücadelesi vermeleri anlatılıyor
kitaplarda anlatılanlar kurgu değil, yazarın okuyucularının mektuplarından derlemedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…