- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
Umidimi yitirmiyorum da evlenecegim kişiye bunu soyleyemem bu yüzden evlenmek istemiyorum
O şekilde teşhis koyuldu yani ben koyulmadıysa diye yardımcı olmak istedim.Yine de hiçbir şekilde umutsuz olma inşallah bu durum da bir an önce geçer şifanı bulursun.Cyclo p.. hormon ilacı kullanıyorum. Adet görmüyorum bir senedir. Farklı Doktorlara gittim Sonuç aynı erken menopoz. . Her şey kader buna inancim sonsuz.. ben bitkisel tedavileri danışmak istedim..
Cyclo p.. hormon ilacı kullanıyorum. Adet görmüyorum bir senedir. Farklı Doktorlara gittim Sonuç aynı erken menopoz. . Her şey kader buna inancim sonsuz.. ben bitkisel tedavileri danışmak istedim..
çok üzüldümneyin ne kadar faydası olur bilmiyorum ama umarım sonuç alırsınız..
15 GÜN SABAH AKŞAM SOĞAN KÜRÜ UYGULADIM, SARAÇOĞLU HOCANIN ANLATTIĞI ŞEKİLDE.. ŞİMDİ DE İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM. AYNI ZAMANDA CYCLO P.. ÖSTROJEN HORMONUNU VEREN İLACI KULLANIYORUM.
ALLAHIN İPİNE DE SIKI SIKI SARILDIM. UMUTSUZ DEĞİLİM AMA ÇOK ÜZGÜNÜM. TEVEKKÜL ETTİM ANCAK TEDBİRİMİ DE ALMAK İSTİYORUM. NELER YAPABİLİRİM BAŞKA.. DOKTOR ASLA ÇOCUĞUN OLMAZ DEDİ5 FARKLI DOKTORA GTTİM SONUÇ AYNI.. YUMURTALIKLARIM VAR AMA KUVVETSİZ DÜŞÜK OLUR DEDİLER. ANCAK TAŞIYICI ANNE OLABİLİR MŞM.. YANİ BAŞKASININ YUMURTASIYLA...
ASLINDA POLİKİSTİK OVER DEMŞLERDİ BAŞTA.. BİR YILDIR ADET GÖRMÜYORDUM AMA ANNEM DE ALTI AYDA BİR GÖRDÜĞÜ İÇİN IRSİ SANMIŞTIM.
ŞİMDİ ASLAN PENÇESİNE Mİ HAYITA MI BAŞLASAM.. NE YAPMALIYIM BİLEMİYORUMHIZLA DA KİLO ALIYORUM...
BÖYLE BİR BAŞLIK AÇTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
15 GÜN SABAH AKŞAM SOĞAN KÜRÜ UYGULADIM, SARAÇOĞLU HOCANIN ANLATTIĞI ŞEKİLDE.. ŞİMDİ DE İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM. AYNI ZAMANDA CYCLO P.. ÖSTROJEN HORMONUNU VEREN İLACI KULLANIYORUM.
ALLAHIN İPİNE DE SIKI SIKI SARILDIM. UMUTSUZ DEĞİLİM AMA ÇOK ÜZGÜNÜM. TEVEKKÜL ETTİM ANCAK TEDBİRİMİ DE ALMAK İSTİYORUM. NELER YAPABİLİRİM BAŞKA.. DOKTOR ASLA ÇOCUĞUN OLMAZ DEDİ5 FARKLI DOKTORA GTTİM SONUÇ AYNI.. YUMURTALIKLARIM VAR AMA KUVVETSİZ DÜŞÜK OLUR DEDİLER. ANCAK TAŞIYICI ANNE OLABİLİR MŞM.. YANİ BAŞKASININ YUMURTASIYLA...
ASLINDA POLİKİSTİK OVER DEMŞLERDİ BAŞTA.. BİR YILDIR ADET GÖRMÜYORDUM AMA ANNEM DE ALTI AYDA BİR GÖRDÜĞÜ İÇİN IRSİ SANMIŞTIM.
ŞİMDİ ASLAN PENÇESİNE Mİ HAYITA MI BAŞLASAM.. NE YAPMALIYIM BİLEMİYORUMHIZLA DA KİLO ALIYORUM...
BÖYLE BİR BAŞLIK AÇTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM[/QU
Merhaba canim Bende ayni durumdayim kader arkadasimsin ,Ben incir kuru deniyorum,hayit civanpercemi adacayi iciyorum hayirlisi bakalim kafam cok karisik
kızlar yettim! sıkıntı yapmayın çözülecek bir durum bence . şimdi canım bi anlatırmısın kaç yaşındasın hiçmi adet göremiyorsun kaç dra gittin bugüne kadar???
kendimden bahsedeyim ben ilaç almadan adet asla görremem hep hormonal sıkıntılarım var , geçen sene evlendim Allaha şükür mutluyuz tedaviylede olsa bebeğimiz olur diyoruz Alllahım izniyle ..
Bende senin yasinda ayni sorunlari yasadim. Hapsiz adet goremiyordum. Doktorlar hep ayni seyleri soyluyordu. Evlendim ve Allahima sukurler olsun duzeldim.1 seneye yakin hapsiz duzenli adet goruyorum. Umudunu asla kaybetme Allaha cok dua et. Ve duanda israrci ol. Herseyi veren Allah diledigi herseyi nasip edr biz dilemesini bilelim yeter. Uzulmeyin morelinizi iyi tutmaya calisin. Stress uzuntu gibi seyler yumurtaliklara zarar veriyor. Hormonlari bozuyor. Saglikli yiyip-icin. Sogan kurunu uygulayin. Incirde cok faydali. Allah yardimcin olsun.15 GÜN SABAH AKŞAM SOĞAN KÜRÜ UYGULADIM, SARAÇOĞLU HOCANIN ANLATTIĞI ŞEKİLDE.. ŞİMDİ DE İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM. AYNI ZAMANDA CYCLO P.. ÖSTROJEN HORMONUNU VEREN İLACI KULLANIYORUM.
Merhaba cocugunuz oldu mubenim değerlerim 70-80 arasında gelip gidiyor belki 30 kere tahlil yapıldı ama hep aynı. bende hiç yumurta kalmamış. Senin yumurtan varmıymış baktırdın mı. Bu testlerin yüksek çıkması yumurta rezervlerinin azaldığı gösteriyor ve sonra hepsi bitiyor ama moralini bozma yaşın daha çok küçük yumurtalıkların tedaviye cevap verebilir. Stres ve üzüntü bunları tetikliyor. Hormon ilaçlarını kullanıyormusun
Cocugunuz oldumuFsh: 117.73
Lh: 48.98 senin?
Herhangi birsey kullandiniz mi sizin sorun ne idi adet goruyor muydunuzBende senin yasinda ayni sorunlari yasadim. Hapsiz adet goremiyordum. Doktorlar hep ayni seyleri soyluyordu. Evlendim ve Allahima sukurler olsun duzeldim.1 seneye yakin hapsiz duzenli adet goruyorum. Umudunu asla kaybetme Allaha cok dua et. Ve duanda israrci ol. Herseyi veren Allah diledigi herseyi nasip edr biz dilemesini bilelim yeter. Uzulmeyin morelinizi iyi tutmaya calisin. Stress uzuntu gibi seyler yumurtaliklara zarar veriyor. Hormonlari bozuyor. Saglikli yiyip-icin. Sogan kurunu uygulayin. Incirde cok faydali. Allah yardimcin olsun.
Merhaba durum nedir cocugunuz oldu muMerhaba canim Bende ayni durumdayim kader arkadasimsin ,Ben incir kuru deniyorum,hayit civanpercemi adacayi iciyorum hayirlisi bakalim kafam cok karisik
Merhabalar bende de aynı durum söz konusu 30 yaşındayım ve bebek düşünürken erken menopozla karşılaştım şimdi genetik bi sebepten kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılıyor ve tüp bebek için uygunmuyum o araştırılıyor bende hormon ilacı kullanıyorum ve bu hafta saraçoğlunun kürlerine başladım soğan kürü yapıyorum o bittikten sonra 1 ay boyunca hayıt tohumu ve aslan pençesi kürü yapıcam sonrasındada civan perçemi kürü sitesine girerseniz nasıl yapmanız gerektiğide yazıyor inşallah şifa buluruz bende ilk duyduğumda çok üzüldüm ama allahtan umut lesilmez bir şey oluyorsa bir hayır olmuyorsada bin hayır vardır demişler biz elimizden geleni yapalım15 GÜN SABAH AKŞAM SOĞAN KÜRÜ UYGULADIM, SARAÇOĞLU HOCANIN ANLATTIĞI ŞEKİLDE.. ŞİMDİ DE İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM. AYNI ZAMANDA CYCLO P.. ÖSTROJEN HORMONUNU VEREN İLACI KULLANIYORUM.
Yazdiklarinizin aynısını yaşıyorum benimde yaşım 2615 GÜN SABAH AKŞAM SOĞAN KÜRÜ UYGULADIM, SARAÇOĞLU HOCANIN ANLATTIĞI ŞEKİLDE.. ŞİMDİ DE İNCİR KÜRÜNE BAŞLADIM. AYNI ZAMANDA CYCLO P.. ÖSTROJEN HORMONUNU VEREN İLACI KULLANIYORUM.