- Konu Sahibi neselibahar
Evet eşim bakamayacak ama bana o işe gidiyor, kuzenim kalacak yanımda 1 hafta sonra inşallah ve kısmetse önümüzdeki hafta sonu yazlığa gidicem annem ve çocuklarımın yanında kalıcam uzun bir süre tabi işte benimle birlikte gelecek bilgisayarımıda götürüyorum.... Şu an annem, çocuklar ve eşimin ailesi bilmiyo ameliyat olacağımı sadece eşim kuzenim ve ben:))) ama sonra söyliycem tabi annem çok heyecanlanır bildiğim için ona bu ızdırabı çektirmek istemiyorum açıkçası gidince söylerim:)) Kızım 6 yaşında ve müthiş dikkatlidir anlamamasına ihtimal yok ona nasıl anlatacağımı bu durumu henüz düsünmedim:)))) oğlum 13 yaşında anlayış gösterecektir hayatım o benim... işte böyle tatlım az kaldı azzz hayırlısıyla bir olsun bitsinde gerisi kolayyyyy:)))))
bence çocuklarına bir şey söyleme. bu psikolojiyi anlayamaz onlar. kafaları allak bullak olur. öğretmen olarak sana kesin sözümdür bu. senin yerinde olsam, psikiyatr ya da psikologlara danışırdım ne yapmalıyım diye. e posta gönderebilirsin. acil yanıt beklediğini söyle, az kaldı çünkü. gerçi ameliyatın yakın ama açıklama yapma kararın hemen olmayacaktır.
bu arada, yazlıkta işle nasıl uğraşacaksın? zor hareketler yapmamalısın. dikkat et kendine.