• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 Temmuz pazartesi günü Saat 9:00'da toparlama ve büyütme ameliyatım:)

Evet eşim bakamayacak ama bana o işe gidiyor, kuzenim kalacak yanımda 1 hafta sonra inşallah ve kısmetse önümüzdeki hafta sonu yazlığa gidicem annem ve çocuklarımın yanında kalıcam uzun bir süre tabi işte benimle birlikte gelecek bilgisayarımıda götürüyorum.... Şu an annem, çocuklar ve eşimin ailesi bilmiyo ameliyat olacağımı sadece eşim kuzenim ve ben:))) ama sonra söyliycem tabi annem çok heyecanlanır bildiğim için ona bu ızdırabı çektirmek istemiyorum açıkçası gidince söylerim:)) Kızım 6 yaşında ve müthiş dikkatlidir anlamamasına ihtimal yok ona nasıl anlatacağımı bu durumu henüz düsünmedim:)))) oğlum 13 yaşında anlayış gösterecektir hayatım o benim... işte böyle tatlım az kaldı azzz hayırlısıyla bir olsun bitsinde gerisi kolayyyyy:)))))

bence çocuklarına bir şey söyleme. bu psikolojiyi anlayamaz onlar. kafaları allak bullak olur. öğretmen olarak sana kesin sözümdür bu. senin yerinde olsam, psikiyatr ya da psikologlara danışırdım ne yapmalıyım diye. e posta gönderebilirsin. acil yanıt beklediğini söyle, az kaldı çünkü. gerçi ameliyatın yakın ama açıklama yapma kararın hemen olmayacaktır.
bu arada, yazlıkta işle nasıl uğraşacaksın? zor hareketler yapmamalısın. dikkat et kendine.

Uzun zamandır istediğim, hayalini kurduğum memişlere pazartesi kavuşuyorum insallah KK bu konuda beni çok çok aydınlattın teşekkürler... Yardımcı olmaya calısan arkadaslarım, deneyimlerini paylasan güzel insanlar kararımı çabuklaştırdınız... Yarın ameliyat öncesi son görüsmemizi yapıyoruz doktorumla, gelismeleri buradan size anlatacağım her fırsatta... Bende birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana:)))

canım şimdiden hayırlı olsun..sağlıcakla aramıza dönersin inş allah yardımcın olsun

Kızlar bugün ameliyatımı oldum.Şuan da odamda ve hasta yatağımdan yazıyorum sıze 325cc mentor yuvarlar hıgh profil protezlerimle ben gayet iyiyiz.. sadece yatıp kalkarken agrılarım oluyor onlarda ıdare edılmeyecek gibi değil. Bandajım yok uyandıgımda uzerımde sütyenim vardı umarım dahada güzel günler beni bekliyordur.Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.. Hepiniz kocaman öpüldünüzzz :)))))))))

Kızlar bugün ameliyatımı oldum.Şuan da odamda ve hasta yatağımdan yazıyorum sıze 325cc mentor yuvarlar hıgh profil protezlerimle ben gayet iyiyiz.. sadece yatıp kalkarken agrılarım oluyor onlarda ıdare edılmeyecek gibi değil. Bandajım yok uyandıgımda uzerımde sütyenim vardı umarım dahada güzel günler beni bekliyordur.Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.. Hepiniz kocaman öpüldünüzzz :)))))))))

Maşallah fıstıgımm... :nazar::nazar: İyi olmana çok sevindim,bende ameliyat akşamı cepten foruma girip haber vermiştim kızlara :31: Zaman nazılda akıp gidiyor,o günlerim aklıma geldi..Ay çok iyi bak memişlerine :21: Yatıp kalkarken sırtından biri destek versin,zorlama sakın kendini olurmu :34: Tabiki daha daha güzel günler seni bekliyor :52: Bende seni kocaman öpüyorum ve geçmişler olsun diyorummmm..... :71::71::71:

hoş geldin canım. gözün aydın :nazar: anestezinin ve ağrıkesicilerin etkisiyle ağrın az olabilir. ağrım sızım yok deyip de aşırı rahat davranma. benim kadar korkarak da hareket etme. doktorunun söylediklerini yap olur mu? protez değil canım onlar :20: artık göğüslerin var ve keyfini çıkar. :3: hoş geldin ayakları yere basmayanlar dünyasına! :52::51::nazar::kkk:

geçmişşşşleer olsun...

hoşgeldin bebekk ;),

geçmiş olsun canım güle güle kullan cicilerini:16:

canım büyük geçmiş olsun :21: memişlerini güle güle kullan.. kendine dikkat et umarım ameliyatının sonucu gönlünce olmuştur.. sevgiler :34:

Son düzenleme:
Kızlar şişiyorum geriliyorum yatıp kalkarken ağrılarım oluyor ama mutluyum herseye rağmen bugün 2.gunum voltaren verdi doktorum ağrı kesici olarak birde antibiyotiğim var zinnat uslu uslu oturup ağrılarımın geçmesini bekliyorum hepinizi kocaman opuyorum

Son düzenleme:
Kızlar şişiyorum geriliyorum yatıp kalkarken ağrılarım oluyor ama mutluyum herseye rağmen bugün 2.gunum voltaren verdi doktorum ağrı kesici olarak birde antibiyotiğim var zinnat uslu uslu oturup ağrılarımın geçmesini bekliyorum hepinizi kocaman opuyorum

sırtından destek versinler sen doğrulurken. kendi başına yatıp kalkmaya başladığında da ayağının, dizinin yardımıyla uzan yatağa. hareketsiz bırakma kendini. kendini çok yormadan yürü ve bol su iç. kendine dikkat et. bir hafta 10 gün kadar sonra epeyce normal hayata dönersin. kendi işini görmeye başlarsın. :nazar: nasıl hissediyorsun?

Bugün 4. günüm kızlar gayet iyi hissediyorum kendimi doktora gidip gelirken yolda çektiğim acıyı saymazsak hersey yolunda:)) Kontrolüm yapıldı herhangi bir aksilik yok çok şükür, sadece ağır kaldırma 10 gün kadar araba kullanma ve dikislerin iyilesene kadar denize girme dedi doktorum:))Büyüklük tam istediğim gibi... Sanırım gerçek mutluluğu ödemlerim geçtiğinde iyileşmem hızlandığında hissedeceğim değil mi? Yarın yazlığa gidebileceğimi ve 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi ayrıca naci bey:) Sizi habersiz bırakmak istemedim öpüldünüzzzzz....

Bugün 4. günüm kızlar gayet iyi hissediyorum kendimi doktora gidip gelirken yolda çektiğim acıyı saymazsak hersey yolunda:)) Kontrolüm yapıldı herhangi bir aksilik yok çok şükür, sadece ağır kaldırma 10 gün kadar araba kullanma ve dikislerin iyilesene kadar denize girme dedi doktorum:))Büyüklük tam istediğim gibi... Sanırım gerçek mutluluğu ödemlerim geçtiğinde iyileşmem hızlandığında hissedeceğim değil mi? Yarın yazlığa gidebileceğimi ve 1 ay sonra kontrole gelmemi söyledi ayrıca naci bey:) Sizi habersiz bırakmak istemedim öpüldünüzzzzz....

Hoşgeldin canım ;) Maşallah maşallah herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..Tabiki ödemler inince zamanda geçince çok hızlı iyileşeceksin birtanem... Git bakalım yazlığa,istirahat et,dinlen,eğlen ;) Güzel mutlu haberlerle aramıza dön tekrardan.. Bende çok öptüm seni :54:

çok sevindim her şeyin yolunda olmasına ve sonucu beğenmene. :16: zamanla doğallaşıp güzelleşecekler. bunu beklemek bile heyecan veriyor insana değil mi... :nazar: :103:

5. günüm bugün, 2 saatlik bir araba yolculuğu yapacağım akşama umarım beni çok zorlamaz:)) İşlerimlede ilgilenmeye başladım yavaş yavaş bilgisayar basında oturabiliyorum azda olsa... Gece rüyamda memelerimden birinin eski haline dönmüs olduğunu gördüm çok korktum anlatamam size korkumun dozunu:) Ağrılarım geçsede tadını çıkarmaya başlasam memişlerimin yaa sabırsızlanıyorum.... 1 ay ameliyat sonrası sütyenimi kullanacağım, onu yıkadığımda sporcu sütyenimi giyeceğim, 1 ay sonra ise istediğim iç çamaşırını giyebileceğimi söyledi doktorum... Masaj konusunu sordum büyük bir ihtimalle gerek olmayacağını fakat bunu kesin olarak kontrollerimin sonucunda söyleyeceğini belirtti... Banyo öncesi bepanthen pomad sürüyorum şeffaf bantın üzerinden, sonrasında da baticonluyorum dikiş yerlerimi, sizdede böylemiydi kızlarrr? Bazen korkuyorum hava sıcak sürekli sütyenin içinde dikiş yerlerime birsey olurmu diye sanki arada havalandırsam daha kolay kurumuş gibi geliyor ne dersiniz? Günde 1-2 kez açıp bakıyoruz zaten amaaaa napıyolar nasıllar diye... Hafif bir morluk var 2 göğsümün arasında birazda ödem şu an daha iyileşmedikleri için belkide çok fazla muhattap olmak gelmiyor içimden kendileriyle sütyenimi takınca kendimi daha iyi hissediyorum, sarıp sarmalıyo onları, yeşilçayımı içiyorum günde 2 fincan birde maydanoz yiyorum koca bir kase ödem atmak için:)) Öpüyorum hepinizi kocamannn...

5. günüm bugün, 2 saatlik bir araba yolculuğu yapacağım akşama umarım beni çok zorlamaz:)) İşlerimlede ilgilenmeye başladım yavaş yavaş bilgisayar basında oturabiliyorum azda olsa... Gece rüyamda memelerimden birinin eski haline dönmüs olduğunu gördüm çok korktum anlatamam size korkumun dozunu:) Ağrılarım geçsede tadını çıkarmaya başlasam memişlerimin yaa sabırsızlanıyorum.... 1 ay ameliyat sonrası sütyenimi kullanacağım, onu yıkadığımda sporcu sütyenimi giyeceğim, 1 ay sonra ise istediğim iç çamaşırını giyebileceğimi söyledi doktorum... Masaj konusunu sordum büyük bir ihtimalle gerek olmayacağını fakat bunu kesin olarak kontrollerimin sonucunda söyleyeceğini belirtti... Banyo öncesi bepanthen pomad sürüyorum şeffaf bantın üzerinden, sonrasında da baticonluyorum dikiş yerlerimi, sizdede böylemiydi kızlarrr? Bazen korkuyorum hava sıcak sürekli sütyenin içinde dikiş yerlerime birsey olurmu diye sanki arada havalandırsam daha kolay kurumuş gibi geliyor ne dersiniz? Günde 1-2 kez açıp bakıyoruz zaten amaaaa napıyolar nasıllar diye... Hafif bir morluk var 2 göğsümün arasında birazda ödem şu an daha iyileşmedikleri için belkide çok fazla muhattap olmak gelmiyor içimden kendileriyle sütyenimi takınca kendimi daha iyi hissediyorum, sarıp sarmalıyo onları, yeşilçayımı içiyorum günde 2 fincan birde maydanoz yiyorum koca bir kase ödem atmak için:)) Öpüyorum hepinizi kocamannn...

2 Saatli araba yolcukugu seni fazla zorlamaz canım.Sadece tümseklere,çukurlara dikkat edin.Yavaş ve güzel bir yolculuk olursa rahat geçirirsin inşallah.Hayırlı yolculuklar canım :34: Rüyalarr rüyalarr....:30: Hepimiz o dönemleri yaşadık canım,hepsi geçecek inşallah :34: Masaj bazen gerek olmuyor evet,banada gerek görülmemişti fakat sonra yogun ısrarlarıma doktorum dayanamadı galiba :9: Tamam tamam yap demişti :34: Doktorun sana gerekenleri söyleyecektir canım düzenli kontrollerini ihmal etme..Dikişlerin alınana kadar baticona devam :34: BEPHANTHOL dikiş yerlerinin gerginli,gini alacak rahatlatacaktır canım.. Öptüm :54: Tekrar hayırlı yoculuklar diliyorum.Saglıcakla git gel inşallah :54:

2 Saatli araba yolcukugu seni fazla zorlamaz canım.Sadece tümseklere,çukurlara dikkat edin.Yavaş ve güzel bir yolculuk olursa rahat geçirirsin inşallah.Hayırlı yolculuklar canım :34: Rüyalarr rüyalarr....:30: Hepimiz o dönemleri yaşadık canım,hepsi geçecek inşallah :34: Masaj bazen gerek olmuyor evet,banada gerek görülmemişti fakat sonra yogun ısrarlarıma doktorum dayanamadı galiba :9: Tamam tamam yap demişti :34: Doktorun sana gerekenleri söyleyecektir canım düzenli kontrollerini ihmal etme..Dikişlerin alınana kadar baticona devam :34: BEPHANTHOL dikiş yerlerinin gerginli,gini alacak rahatlatacaktır canım.. Öptüm :54: Tekrar hayırlı yoculuklar diliyorum.Saglıcakla git gel inşallah :54:

Arzumcum benim dikişlerim alınmayacak kendiliğinden eriyen iplikmiş üzerindeki beyaz bantı pansumanda çıkarttı doktorum ve altta şeffaf geçirgen bir bant bıraktı o kendiliğinden düşecek sen üzerine süreceksin baticonu ve pomadı dedi... Dikişlerim ne zaman alınacak dedim dikiş alma falan yok dedi bana gülerek:)) Öpüyorum seni canım güzel dileklerin içinde çok teşekkür ediyorum...

ben de zaman zaman kabus gördüm. umarım gelmez devamı...
göğüs aramda alt tarafta yeşil üst tarafta mor tonda morluklarım oluyordu. sütyenim de çok rahatsız ediyordu. ilk günlerde de ara ara açıp havalandırıyordum. ayrıca sırt ağrım da diniyordu sütyeni açınca. Naci Bey demişti zaten ara ara aç diye.
ameliyat sonrası sporcu sütyeni alsan diyorum. bir ay boyunca tek bir sütyenle ne yaparsın? :30: için rahat etmezse sporcu sütyenini giy diğerini yıkasınlar, sonra giyersin. vücudunun yağ oranı yara iyileşmeni geciktirebilir. temiz ol. her gün duş al. serine yakın ılık olsun. serin duş da ödemlerinden daha kolay kurtulmana yardımcı olacak. maydonoz yemek tabi ki çok faydalı. ama bir kaç dk kaynatıp suyunu içmeni de öneririm. hatta kiraz sapıyla birlikte yap. daha içilesi olur. :112:
benim dikişlerim eriyen cinstendi sanırım. Naci Bey bir çırpıda çekti çıkardı bandajları. sonra temizledi. hepsi bu. sıkıntı olmadı.
hareketsiz de bırakma kendini. çok fazla da yorma. hadi bakalım. dikkat et kendine :29:

Son düzenleme:
Back
X