öğleden beri moralim çok bozuk kızlar. 23 nisan gösteri cd sini izledim bugün, izlemez olaydım. müdür yardımcımız söylemişti, cdlerde bozukluk varmış, ilk bir saatlik kısımda siyah çizgiler oluşmuş, onu halledip getircekler diye. dün örnek cd getirmişler, m. yardımcımız izlemiş, sorun halledildi demişti. içime doğmuş gibi, hocam ben alayım evde izleyip getireyim dedim. bugün bi baktım gösterimin yarısı yok! 10 sınıfın 9 u sorunsuz benim sınıfın gösterisi yarısında kesilmiş. veliler bu cd ler için 5 lira para verdi ya. hadi onu teslim etmedim geri öderim ama nolcak şimdi? fotoğraflar desek ona keza, berbat ötesi. onun için zor yatıştırmıştık velileri zaten. bütün velilerim cd leri bekliyor. bu çekimleri profesyonel adamlar sözde!
ne diyeceğim ben şimdi bu insanlara? 6 yaş grubu bide. bir daha böyle 23 nisan kutlamayacaklar ki hiç. yılsonu gösteri yapmama kararı almıştık en kötü ihtimalle sınıfıma özel gösteri çıkarırım diye düşünüyorum ama son 1 ay okulun, öğretmenlerin en yoğun dönemi. ne ara hazırlıcam gösteri çıkarıcam bilmiyorum. sergisi, kermesi, gelişim raporu, kazanım değerlendirme formları... o kadar çok iş var ki.
napcam ben şimdi? bu insanları mağdur edemem, birçoğunun ilk çocuğu ve ilk gösterisiydi. 45 lira para verip kostüm diktirdiler. benim sorunum değil, çekimi de ben yapmadım gidin yapanla konuşun diyemem. ne ara neye hazırlancağımı şaşırdım.
ne diyeceğim ben şimdi bu insanlara? 6 yaş grubu bide. bir daha böyle 23 nisan kutlamayacaklar ki hiç. yılsonu gösteri yapmama kararı almıştık en kötü ihtimalle sınıfıma özel gösteri çıkarırım diye düşünüyorum ama son 1 ay okulun, öğretmenlerin en yoğun dönemi. ne ara hazırlıcam gösteri çıkarıcam bilmiyorum. sergisi, kermesi, gelişim raporu, kazanım değerlendirme formları... o kadar çok iş var ki.
napcam ben şimdi? bu insanları mağdur edemem, birçoğunun ilk çocuğu ve ilk gösterisiydi. 45 lira para verip kostüm diktirdiler. benim sorunum değil, çekimi de ben yapmadım gidin yapanla konuşun diyemem. ne ara neye hazırlancağımı şaşırdım.