• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 nisan gösteri cd'si bozulmuş. Napcam ben şimdi?

miyase__

VivaLaFieasta
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
471
35
73
Çanakkale
öğleden beri moralim çok bozuk kızlar. 23 nisan gösteri cd sini izledim bugün, izlemez olaydım. müdür yardımcımız söylemişti, cdlerde bozukluk varmış, ilk bir saatlik kısımda siyah çizgiler oluşmuş, onu halledip getircekler diye. dün örnek cd getirmişler, m. yardımcımız izlemiş, sorun halledildi demişti. içime doğmuş gibi, hocam ben alayım evde izleyip getireyim dedim. bugün bi baktım gösterimin yarısı yok! 10 sınıfın 9 u sorunsuz benim sınıfın gösterisi yarısında kesilmiş. veliler bu cd ler için 5 lira para verdi ya. hadi onu teslim etmedim geri öderim ama nolcak şimdi? fotoğraflar desek ona keza, berbat ötesi. onun için zor yatıştırmıştık velileri zaten. bütün velilerim cd leri bekliyor. bu çekimleri profesyonel adamlar sözde!

ne diyeceğim ben şimdi bu insanlara? 6 yaş grubu bide. bir daha böyle 23 nisan kutlamayacaklar ki hiç. yılsonu gösteri yapmama kararı almıştık en kötü ihtimalle sınıfıma özel gösteri çıkarırım diye düşünüyorum ama son 1 ay okulun, öğretmenlerin en yoğun dönemi. ne ara hazırlıcam gösteri çıkarıcam bilmiyorum. sergisi, kermesi, gelişim raporu, kazanım değerlendirme formları... o kadar çok iş var ki.

napcam ben şimdi? bu insanları mağdur edemem, birçoğunun ilk çocuğu ve ilk gösterisiydi. 45 lira para verip kostüm diktirdiler. benim sorunum değil, çekimi de ben yapmadım gidin yapanla konuşun diyemem. ne ara neye hazırlancağımı şaşırdım.

geçmiş olsun canım, umarım veliler anlayışlıdır... ama bu adamların bi şekilde zararı karşılamaları lazım ya, en azından verilen paranın yarısını iade etsinler mümkünse, gerçi tek mesele para da değil ama... yapacakta bişey yok yani

Son düzenleme:
Arkadaşım çekimi yapan yerle iletişime geç.onlarda yedek kayıt yokmuymuş?nasıl kamera ile çektiler?direk kayıt yaptıkları cd'mi bozuldu.Cd'ye mi kayıt,direk kameranın belleğinemi,kaset mi(gerçi kaset kalmadı artık)?o kadar emek,üzülmen çok normal.bir araştır

geçmiş olsun canım, umarım veliler anlayışlıdır... ama bu adamların bi şekilde zararı karşılamaları lazım ya, en azından verilen paranın yarısını iade etsinler mümkünse, gerçi tek mesele para da değil ama... yapacakta bişey yok yani

parayı teslim etmedim canım bende duruyor. cdleri teslim alıp öyle vercektim. maddi zarar yok ama eminim veliler maddi zarar olmasını yeğlerdi. velilerim anlayışlı ama böyle bir konuda ne kadar olabilirler bilmiyorum.

Arkadaşım çekimi yapan yerle iletişime geç.onlarda yedek kayıt yokmuymuş?nasıl kamera ile çektiler?direk kayıt yaptıkları cd'mi bozuldu.Cd'ye mi kayıt,direk kameranın belleğinemi,kaset mi(gerçi kaset kalmadı artık)?o kadar emek,üzülmen çok normal.bir araştır

profesyonel kamera ile yapıldı. çekim sorunlu olmuş canım düzeltebildikleri kadar düzeltmişler, düzeltemedikleri yeri yani bnm gösterimin yarısını kesmişler! ya ben bunu insanlara nasıl söylerim, ne dese haklı insanlar.

Müdürünüzle görüştünüz mü belki de düzeltilmeyen yanlış cd yi vermişlerdir. Yedek kayıt konusunu araşturun durumu izah edin çekim yapan kişilere. Eğer bunlar olmuyorsa velilere duygusal ve onlardan çok daha fazla üzüldüğünüzü izah eden bir açıklama yapın. :(

Eğer iyi bir biligsayarcıya götürürseniz cd yi kurtaracağını düşünüyorum ben aynı şey benimde başıma gelmişti.Arkadaşımın fotoğraf makinasını almıştım yanlışlıkla içindeki resimlerin bir kısmını silmiştim kalan kısım ise resimler üst üste binmişti aynı karede farklı iki resim parçaları birleşmişti.Bilgisayardan çok iyi anlayan arkadaşım silinen resimleri kurtardı diğerlerini de düzeltti kaldıki çekim yapan yerde illaki kopyası vardır çekimlerin kesinlikle halledilmeyecek sorun değil...

pazartesi gününe erteledim bu sorunu yarın sergimiz var. pazartesi fotoğrafçıyla görüşmeyi düşünüyorum. umarım dediğiniz şekilde halledilir kızlar.

Bence ertelemeyin, dün sildik gelseydiniz keşke falan demesinler sonra. Haftasonu gidin en azından.

Çekimi küçük kasetlere yapıyorlar sonra cd ye aktarıyorlar aktarırken sorun olmuş demekki.Kasetlerden yeniden CD yapabilirler.

öğleden beri moralim çok bozuk kızlar. 23 nisan gösteri cd sini izledim bugün, izlemez olaydım. müdür yardımcımız söylemişti, cdlerde bozukluk varmış, ilk bir saatlik kısımda siyah çizgiler oluşmuş, onu halledip getircekler diye. dün örnek cd getirmişler, m. yardımcımız izlemiş, sorun halledildi demişti. içime doğmuş gibi, hocam ben alayım evde izleyip getireyim dedim. bugün bi baktım gösterimin yarısı yok! 10 sınıfın 9 u sorunsuz benim sınıfın gösterisi yarısında kesilmiş. veliler bu cd ler için 5 lira para verdi ya. hadi onu teslim etmedim geri öderim ama nolcak şimdi? fotoğraflar desek ona keza, berbat ötesi. onun için zor yatıştırmıştık velileri zaten. bütün velilerim cd leri bekliyor. bu çekimleri profesyonel adamlar sözde!

ne diyeceğim ben şimdi bu insanlara? 6 yaş grubu bide. bir daha böyle 23 nisan kutlamayacaklar ki hiç. yılsonu gösteri yapmama kararı almıştık en kötü ihtimalle sınıfıma özel gösteri çıkarırım diye düşünüyorum ama son 1 ay okulun, öğretmenlerin en yoğun dönemi. ne ara hazırlıcam gösteri çıkarıcam bilmiyorum. sergisi, kermesi, gelişim raporu, kazanım değerlendirme formları... o kadar çok iş var ki.

napcam ben şimdi? bu insanları mağdur edemem, birçoğunun ilk çocuğu ve ilk gösterisiydi. 45 lira para verip kostüm diktirdiler. benim sorunum değil, çekimi de ben yapmadım gidin yapanla konuşun diyemem. ne ara neye hazırlancağımı şaşırdım.

Cekım yapılan kameranın ıcınde kaset olur daha sonra o kayıtları bır program yolu ıle donusturerek cd e atarlar aynı ısı bızde yapıyoruz programın basında beklemeyıp duzgun kayıt alınmadıgı zaman bu tarz sorunlarla karsılasabılınıyor cekım yapan fırmadan kasetınızı alıp baska bır fırmaya wererek tekrar sansınızı denemesını tavsıye ederım ıyı gunler

Back