- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Canım çok teşekkür ederim :) Birilerine faydası olsun istiyorum inşallah ilgilenen biri çıkar :)Güzeller güzeli kuzucum nasıl güzel bir gelin olmuştun maşallah sanaGelinliği inşallah alan kişi olduğunda ona da uğur getirsin sana çok yakışmıştı
İnşallah kuzum faydan olmuş olur bu kadar şık gelinliği de kaçırmamış olurlarCanım çok teşekkür ederim :) Birilerine faydası olsun istiyorum inşallah ilgilenen biri çıkar :)
Ben Istanbul'da oturuyorum canım sen neredesin?Canım ben almayi düşünüyorum ama gelinliği nasıl denerim felan bunları nasıl yapariz
Canım model MBS0775. Normalde dik yakaydi ben kayık yakaya çevirdim bir tek tadilat orasinda var ister orada dene ister gel benim evimde dene sen bilirsin.bende istanbuldayım. aslında pier cardine gidip denesem diye düşündüm ama modeli internette bulamadım
Ben evlenene katkı olsun diye böyle uygun veriyorum canım inşallah işini görür. Herkes çok beğendi benim gelinliğimi duvagi da tepedendi güzel oldu :) Yalnız kuru temizlemeye vermedim sorun olur mu? Sen dene içine sinerse bana haber verirsin.tamam canım ben pazartesi deniyorum sonra sana haber veriyorum. piercardin i çok istiyorum senin kide tam denk geldi b akalım.
Hayır geri dönüş yapmadı :) Çok teşekkür ederim ben de çok severek giydim :)çok merak ettim arkadas denedimi acaba , buarada gerçekten güzelmiş gelinlik şuan evlenecekler gerçekten bakmalı :)