- 25 Nisan 2014
- 492
- 171
-
- Konu Sahibi derindeniz_55
ne bilim ya zayıf görünüyorum :) biraz hamile moduna girmek istiyorum karnıma dikkatlı bakınca anlaşılıyor ancakben 25 haftalik hamileyim 2 kilo aldim. bebekte iyi o zaman sorun var mi yok :) kiloyu napcan acaba :) merak etme gobegin o kadar kucuk kalmicak 1 aya hizli buyumeye baslar.
niye ki aksine büyük karınlı hamileler karınlarıyla gurur duyarlarvalla benimki de su son 2 haftada daha da buyudu zaten bundan sonra hizli buyur canim :) hem bende tam tersine cok buyumese bari diorum :)
estetik bulmuyorumo yuzden kibar top gibi karin bana daha hos gozukuo neyse ki simdilik oyle :) bakalim ileriki aylarda nolcak tabi onemli olan bebegin sagligi :)
Evet erkek nerden bildinerkek benim ki :) ege koymayi dusunuyorum :) senin ki de erkekmis gibi geldi bana dogru mu :))
Benim son 2 haftadır karnim belirginlesti ve kilo aldım. Şuan toplam 7kilo. Bebegin de kilosu çok şükür iyi. Ve cok kilo aldığında son aylarında çok zorlanirsin catlaklarda cabasi ayrıca doğum sonrası kilo problemi olmasin. Dikkat et sen yinede. .
top gibi dedin ya karnina o yuzden dedim erkek die :) erkek olunca oyle olurmus benimki de oyle :)Evet erkek nerden bildinismi de ata