• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 haftalık hamileyim karnım hiç belli değil

Haticesonmez19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
2
1
1
29
Merhaba ben 23 haftalık hamileyim ama karnım hic cikmadi gorumcemde hamile o 28 haftalik onun cok ciktigi icin direk herkes senin niye karnin yok diyo moralim bozuluyo kaynanam her geldiginde daha cikmamis diyo :( ne zaman cikar hergun bakiyorum ayni

Canim benimde oyleydi 7 aylik hamileyken hafif kilo almis gibi duruyordum hic belli degildi ozaman bana demislerdiki senin ic karnin genis oyuzden karnin cikmamis bilemiyorum dogruluk payini uzulme canim nevar yani karnin cikmamissa yatsin kalksin dua etsin bunca evlat sahibi olmak isteyen insan var rabbim bizlere kolaylikla nasib etmis daha iyi az catlar karnin ben ucuncuye hamileyim suan nerdeyse hic yok gibi catlagim cunku hic karnim buyuk olmadi hamileliklerimde saglicakla kucagina al bunlarida dert etme :KK49:

Aa bunu filan niye dert ediyorsun ki, benim de karnım çok belli olmayacak bu gidişle, 4,5 aylık hamileyim 18.haftam bitecek bisey yok. Bence daha iyi 9 aylık olduğunda karnım davul gibi olmayacak çok çatlak olmayacak, hareket etmesi filan daha rahat olur diye düşünüyorum. Bana da iç karnın geniş ondandır diyorlar. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bunlarla canini sıkma hic :)

doğuma giderken 6 aylık karnım vardı. Birde 40+4 de doğum yaptım. 3.280 doğurdum. Sezaryen olduğu halde karnım bomboş kaldı. Boş ver daha iyi karnın çok çıkmaması. Çatlağın da az olur. :D

Back