23 haftalık hamileyim bebegimin hareketlerini hissedemiyorum

minamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
3
0
86
İstanbul
merhabalar 23 haftalık gebeyim bir kızımız olacak allahın izniyle ve ilk gebeligim halen fazla bir hareketini hissedemiyorum bazen segirme yada pıt pıt atıyorcasına bişeyler hissediyorum ama bagırsak hareketleri sanıyorum bir çok sitede 18 ile 23 haftalarda hissedilir diyor ama endiseleniyorum bilgisi olan veya tecrübesi olan herkesten cevap bekliyorum....

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz...
Konuyu yanlış bölüme açmışsınız...
Bilgisi olan arkadaşlar cevaplayacaktır, ben hiç yaşamadım...

teşekkürler biraz karışık bir site adapte olana kadar yanlışlıklar olabilir teşekkürler...

23 hafta bencede geç gibi canım. Şimdiye kadar hissetmiş olman gerekirdi. bence sen dikkatini vermiyorsundur. Uzanıp dikkatini vererek elini koy karnına mutlaka hissedersin. Çünkü bebişin en az 30 cm olmuştur bu haftada. Ben ilk bebeğimi 18-20 haftalık arası gibi bişeydi hissetmiştim, şimdikinide 11-12 haftalarda hissetmeye başladım. Şimdi 22 haftalık oldum ve kızım acayip tekmeler atıyor.

Olabilir herbebek sert hareketler yapmıyor.Zaten 21 haftadan sonra daha rahat hissedilir hale gelir ama senin stresinden çok etkilenir bebeğin... Sağlık ocağına gidip bebeğinin kalp atışlarını dinleyebilirsin için rahat etsin..

Back
X