23.haftadayım bebeğim baş aşağı duruyor yardım!

aydirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
169
1
116
İstanbul
merhabalar, bugün kontrole gittim ve bebek baş aşağı duruyordu yani başı rahim ağzına dönük daha 23. haftalık. doktor rahim ağzı kapalı dedi bir sorun yok sadece yan yat dedi.ama benim içim rahat değil:( erken haftalarda bebeği bu şekilde duran yada bilgisi olan varmı??:çok üzgünüm:

canım daha dun nette Kaan Kocatepe nın aylık gebelık yorumlarından bırınde dınlemıstım bu haftalarda bebek cok hareketlı oldugu ıcın sureklı durus seklı degısır bas asagı donuk olsada panık yapmayın yarım saat sonra bakıldıgında bıle donmus olabılır dedı sıkıntı yapma

endişe edecek durum yok , gebelik.net ten haftalık olarak takip edebilirsin bebekler bu haftalarda dönüp durur benimkide öyledi , hatta son aylarda baş aşağı dönmedi ve sezeryan oldum :)

12.haftada başladı kızım sürekli başaşağı durmaya.Yani kendine uygun pozisyonu o şekil belirlemişti.Rahimağzıma çok yakındı açıklık yoktu ama mm filandı yakınlığı.Son ana kadarda hep öyle devam etti.
Bana doktorum uzanma hareket etme diyordu sürekli.Sende fazla hareket etme.

bende 20. haftaya kadar genelde basasagi idi, simdi normal duruyo doktorum degisir cok hareketleri bu gayet normal dedi, üzülme yani =)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar içim rahatladı.. ben çok evham yapıyorum her şeyi ama elimde değil aklım fikrim bebeğimde.Rabbim esirgesin hepimizin bebeklerini:Saruboceq:

bebek henüz küçük ve hareket alanı geniştir şuan...bol bol hareket eder ve pozisyon değiştirir...bence korkmanıza gerek yok,bende hamileyim kızım o kadar hareketli bir bebektiki anlatamam...ama son haftalara doğru iyice büyüdükleri için yerleri daralacak ve çok fazla pozisyon değiştiremiycektir...kaygı etmeyin derim...

benimde baş aşağı idi en son 25 haftalıkken yani geçen hafta oynuyor sürekli bende çekindim ama gayet normalmiş merak etme dr özellikle sordum

Bildigim arastirdigim kadariyla bebekler sürekli posizyon degistirir son aya kadar yani korkulacak bir sey oldugunu düsünmüyorum... Insallah yoktur...

benim bebeğim sürekli baş aşağı duruyor, ve gittiğim dr lar çok normal karşıladılar, baş aşağı olması illa erken gelecek demek değilmiş canım rahat ol, bazıları böyle rahat ediyor... için rahat olsun bu tamamen pozisyon, kimisi erken alıyor bu pozisyonu, kimisi geç, benim ki ise hep böyleydi :1:

bu bir sorun olmasa gerek...endişe edilecek bir durum muymuş anlamadım arkadaşım
bebeğim 15 haftadan sonra hep başaşağıydı
37.haftaya kadar toplu taşıma araçlarında ayakta işe gidip geldim 45 dakikalık yolu
12 gün kalana kadar çalıştım ama hiç sorun olmadı
kaldı ki doktorumda uyarıda bulunmadı
evham yapma derim

12.haftada başladı kızım sürekli başaşağı durmaya.Yani kendine uygun pozisyonu o şekil belirlemişti.Rahimağzıma çok yakındı açıklık yoktu ama mm filandı yakınlığı.Son ana kadarda hep öyle devam etti.
Bana doktorum uzanma hareket etme diyordu sürekli.Sende fazla hareket etme.

Ya sarıböcek benim de neredeyse 12. haftadan beri hep baş aşağı bebişim..hiç pozisyon değiştirmiyor ve sürekli vajinamın içinde hissediyorum hareketlerini..bir de şimdi idrar yolu enfeksiyonum var, ağrılı geçiyor. Mantar enfeksiyonuna da çevirdi. Umarım fırlayıp çıkmaz oğluşum yerinden :((

merhabalar, bugün kontrole gittim ve bebek baş aşağı duruyordu yani başı rahim ağzına dönük daha 23. haftalık. doktor rahim ağzı kapalı dedi bir sorun yok sadece yan yat dedi.ama benim içim rahat değil:( erken haftalarda bebeği bu şekilde duran yada bilgisi olan varmı??:çok üzgünüm:

Benim bebeğimde başaşağı duruyordu sonra yan sonra ters sonra yine normal doğum pozisyonu almıştı,henüz yeri geniş çok normal bu durum tedirgin olma lütfen,hem dr um bebekler en iyi bu şekilde beslenir gelişirler demişti.Hep sola yatmaya çalış canım bir süre sonra alışacaksın zaten.Ben doğum yapalı 5 ay oldu ama hala soluma yatıyorum :9: Düşün o kadar alışıyor insan :9:

merhabalar, bugün kontrole gittim ve bebek baş aşağı duruyordu yani başı rahim ağzına dönük daha 23. haftalık. doktor rahim ağzı kapalı dedi bir sorun yok sadece yan yat dedi.ama benim içim rahat değil:KK43: erken haftalarda bebeği bu şekilde duran yada bilgisi olan varmı??:çok üzgünüm:
Çok eskiden paylasmissiniz bunu benimde şuan öyle ve doktorum erken doğum riski olduğunu söyledi dogumunuz nasıl sonuçlandı?

Back
X