• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 hafta gebelikte bebek hareketleri ne sıklıkta olmalı?

ASYA199

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
4
1
1
33
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Açıkçası o kadar takıyorum ki konuyu sormak danışmak istedim çok yalnızım kimsem yok danışacak . 23 haftalık gebeyim bir kızım var nasip olursa ikinci kızım yolda. Ama ben çok hissedemiyorum bebeğimin hareketlerini. Ya bazen çok hafif şekilde hissediyorum kayma şeklinde. Bebeğin eşi ön duvarda demişti halbuki doktor hareketi hissetmek daha zor vs dedi ama bir tanesi de böyle bebeklerde ilerde kas iskelet sistemi hastalığı olabilir dedi perinatolog. Çok şaşırdım çünkü araştırdığımda çok anne yaşamış bu durumu ama gel gör ki içim içimi yiyor bir şey mi var diye uzun oldu kusura bakmayın

Ben oğlumda hic hissetmiyordum
Ultrasyonda oynuyordu ama ben hissetmiyordum
5.5 yasinda masallah saglikli
Onda plasenta asagidaydi
Hatta milletin karnı oynuyordu bende tık yoktu

Ben oğlumda hic hissetmiyordum
Ultrasyonda oynuyordu ama ben hissetmiyordum
5.5 yasinda masallah saglikli
Onda plasenta asagidaydi
Hatta milletin karnı oynuyordu bende tık yoktu
Teşekkür ederim yorumunuz için. Benim de inşallah sağlıklıdır paylaştığımda birileriyle aa nasıl olur vs diyorlar çok demoralize oluyorum

28.haftaya kadar hareket takibi düzenli olmaz, kiloya göre, bebeğin durumuna pozisyonuna göre değişir zaten bunlar, ilk gebelikse ayırmak daha zor olur, merak etmeyin zamanla daha net hissedersiniz inşallah, plesanta önde diye de kas iskelet sistemi hastalığı olduğunu hiç duymadım, Temmuz annelerine gelsene orada konuşuyoruz haftalar hep yakın Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

28.haftaya kadar hareket takibi düzenli olmaz, kiloya göre, bebeğin durumuna pozisyonuna göre değişir zaten bunlar, ilk gebelikse ayırmak daha zor olur, merak etmeyin zamanla daha net hissedersiniz inşallah, plesanta önde diye de kas iskelet sistemi hastalığı olduğunu hiç duymadım, Temmuz annelerine gelsene orada konuşuyoruz haftalar hep yakın Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Evet doktorda böyle söyledi kendi doktorum ama perinatolog bebeğim eşi ön duvarda hasta olabilir demedi hareketleri az ise hasta olabilir vs dedi . Kendi doktoruma söylediğimde ultrasonda yorumladığım kadarıyla gayet sağlıklı ama kas iskelet sistemi hastalığı ultrasonda belli olan olabilecek bir şey değil tamamıyla değil dedi. Temmuz annelerini takip etmeye başladım teşekkür ederim

Back
X