23. Hafta bebek hareketleri ne kadar hissediyordunuz

Soluma yatıyorum ses yok tatlı yiyorum ses yok soluma biraz karnıma gece dahi donsem.itiyor gece uyanıyorum yoksa bekle bekle etmiyor öyle hareket falan şekilden şekile giriyorum bide ultrason u bastirinca tekme atıyor rahatsız oldu senin ki diyor doktor[/QUO
Doktor kontrol et dedi edemiyorum ki hiç tatlı ağaçları çıkacak ağzımdan yüzümden yok banamisin demiyor

Soluma yatıyorum ses yok tatlı yiyorum ses yok soluma biraz karnıma gece dahi donsem.itiyor gece uyanıyorum yoksa bekle bekle etmiyor öyle hareket falan şekilden şekile giriyorum bide ultrason u bastirinca tekme atıyor rahatsız oldu senin ki diyor doktor
Ahahahhahahaha rahatına düşkün ya. Yerim. Maaaşallahhhh.

Kizlar ben de 22. Haftadadayim .bebek hareketleri çok duzensiz sürekli hissetigim bir sey degil pit pit yapiyor gibi çok kuvvetli değil sizde de mi ayni?

Kizlar ben de 22. Haftadadayim .bebek hareketleri çok duzensiz sürekli hissetigim bir sey degil pit pit yapiyor gibi çok kuvvetli değil sizde de mi ayni?
Ah ah evet canım benimki hiç oralı olmuyor bile canı isterse rahatsız olunca hatun tepki veriyor

Back
X