23. Hafta bebek hareketleri ne kadar hissediyordunuz

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
23. Haftadayim ve çok az hissediyorum hareketleri endiseleniyorum hareket etmeyince sizde nasıl bu haftalarda az hissetmem normalmi

Canım hiç soluna yatıp sessiz bir odada bekledin mı birşeyler ye öyle yap
Ultrason a her girdiğimde çok hareketli diyor canım hissediyorum ama böyle hergun düzenli değil bazen sabah bazen akşam az hissediyorum normalde boylemi olur bilmiyorum daha büyüdükçe mı belli oluyor

23. Haftadayim ve çok az hissediyorum hareketleri endiseleniyorum hareket etmeyince sizde nasıl bu haftalarda az hissetmem normalmi
Canım bu haftalarda düzensiz oluyor. Braz da bebeğine bağlı. Bazıları hareketli bazıları daha sakin oluyor. Cinsiyetle alakası yok bunun. Benim kızım olacak ve çok erken hareketlerini hissetmeye başladım. İnanılmaz hareketliydi herkes erkek diyordu bu yüzden. Ama doktorum bebeklerin de karakterlerinin olduğunu ve bunu daha minicikken belli ettiklerini söyledi. :) soluna yat bol bol daha çok oynuyorlar öyle.

Benim iki üç gün hissetmedigim oluyo genelde aksam yatinca hissediyorum insallah sağlikla kucagimiza aliriz insan endiseleniyo heran annelik böyle birşey

Canım bu haftalarda düzensiz oluyor. Braz da bebeğine bağlı. Bazıları hareketli bazıları daha sakin oluyor. Cinsiyetle alakası yok bunun. Benim kızım olacak ve çok erken hareketlerini hissetmeye başladım. İnanılmaz hareketliydi herkes erkek diyordu bu yüzden. Ama doktorum bebeklerin de karakterlerinin olduğunu ve bunu daha minicikken belli ettiklerini söyledi. :) soluna yat bol bol daha çok oynuyorlar öyle.
Soluma yatınca hiç hissetmiyorum ben hep sırt üstü yatmam lazım o da canı isterse vuruyor bazen elimi koyunca geliyor bazen tık yok hiç bekliyorum öyle

Benim iki üç gün hissetmedigim oluyo genelde aksam yatinca hissediyorum insallah sağlikla kucagimiza aliriz insan endiseleniyo heran annelik böyle birşey
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım aynen endişeleniyor insan ister istemez

canım 20. haftadan 28. haftaya kadar pıt pıt yapıyor çok yoğun hissetmezsin hareket özellikle bol giyersen karnın rahatsa yine hissetmezsin ama yatağa yatınca iki elinle hafifce avuçlar gibi karnına bastır dalgalandığını falan görürsün sola yattığında karnının baskı alanında yine hareket olur. ben daha şiddetli hareket hissetmedim bazen bir kaç gün hiç bişi yok gibi hissediyorum :)

her vücutta hareket farklı hissediliyor ben 17.haftamdan beri şiddetli şekilde hissediyorum mesela ama herkeste bu şekilde olmuyor karın yapısından kilondan bebeğin duruşundan dolayı hareketleri her zaman net bir şekilde hissedemeyebilirsin

Bn 19 haftamdan beri hissediyorum çok şükür kız annesi olacağım sizinki demekki sakın bir bebek olucak :)

Nezaman rahatsız oluyor ozam bi tepki veriyor yoksa hareket edeyim. Yok
Ohh keyf sever bebişmiş ) aklına kötü bişey getirme kuzum. kuzenimin oğlu sürekli uyuyordu anne karnında hiç oynamıyordu. Ultrasonda bile uyuyordu hatta doğumda uyur diye sezaryenle almışlardı. Çocuk 12 yaşında oldu haLa uykuyu seviyor ve sakin bir tip :)

Ohh keyf sever bebişmiş ) aklına kötü bişey getirme kuzum. kuzenimin oğlu sürekli uyuyordu anne karnında hiç oynamıyordu. Ultrasonda bile uyuyordu hatta doğumda uyur diye sezaryenle almışlardı. Çocuk 12 yaşında oldu haLa uykuyu seviyor ve sakin bir tip :)
Soluma yatıyorum ses yok tatlı yiyorum ses yok soluma biraz karnıma gece dahi donsem.itiyor gece uyanıyorum yoksa bekle bekle etmiyor öyle hareket falan şekilden şekile giriyorum bide ultrason u bastirinca tekme atıyor rahatsız oldu senin ki diyor doktor

Back
X