- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
23. Haftadayim ve çok az hissediyorum hareketleri endiseleniyorum hareket etmeyince sizde nasıl bu haftalarda az hissetmem normalmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız cinsiyetiCinsiyeti ne
Canım hiç soluna yatıp sessiz bir odada bekledin mı birşeyler ye öyle yapKız cinsiyeti
Ultrason a her girdiğimde çok hareketli diyor canım hissediyorum ama böyle hergun düzenli değil bazen sabah bazen akşam az hissediyorum normalde boylemi olur bilmiyorum daha büyüdükçe mı belli oluyorCanım hiç soluna yatıp sessiz bir odada bekledin mı birşeyler ye öyle yap
Canım bu haftalarda düzensiz oluyor. Braz da bebeğine bağlı. Bazıları hareketli bazıları daha sakin oluyor. Cinsiyetle alakası yok bunun. Benim kızım olacak ve çok erken hareketlerini hissetmeye başladım. İnanılmaz hareketliydi herkes erkek diyordu bu yüzden. Ama doktorum bebeklerin de karakterlerinin olduğunu ve bunu daha minicikken belli ettiklerini söyledi. :) soluna yat bol bol daha çok oynuyorlar öyle.23. Haftadayim ve çok az hissediyorum hareketleri endiseleniyorum hareket etmeyince sizde nasıl bu haftalarda az hissetmem normalmi
Soluma yatınca hiç hissetmiyorum ben hep sırt üstü yatmam lazım o da canı isterse vuruyor bazen elimi koyunca geliyor bazen tık yok hiç bekliyorum öyleCanım bu haftalarda düzensiz oluyor. Braz da bebeğine bağlı. Bazıları hareketli bazıları daha sakin oluyor. Cinsiyetle alakası yok bunun. Benim kızım olacak ve çok erken hareketlerini hissetmeye başladım. İnanılmaz hareketliydi herkes erkek diyordu bu yüzden. Ama doktorum bebeklerin de karakterlerinin olduğunu ve bunu daha minicikken belli ettiklerini söyledi. :) soluna yat bol bol daha çok oynuyorlar öyle.
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım aynen endişeleniyor insan ister istemezBenim iki üç gün hissetmedigim oluyo genelde aksam yatinca hissediyorum insallah sağlikla kucagimiza aliriz insan endiseleniyo heran annelik böyle birşey
Sakin bir bebek seninki :) böyle huyları doğunca da devam ediyormuş. Üzülme :)Soluma yatınca hiç hissetmiyorum ben hep sırt üstü yatmam lazım o da canı isterse vuruyor bazen elimi koyunca geliyor bazen tık yok hiç bekliyorum öyle
Nezaman rahatsız oluyor ozam bi tepki veriyor yoksa hareket edeyim. YokSakin bir bebek seninki :) böyle huyları doğunca da devam ediyormuş. Üzülme :)
Benim de öyleydi canım 20 de başlıyorBen de 19 haftalik gebeyim.. hala hissetmedim hareketlerini.. heyecanla bekliyorum hissetmeyi..
Oda bağırsak hareketleri gibiBenim de öyleydi canım 20 de başlıyor
her vücutta hareket farklı hissediliyor ben 17.haftamdan beri şiddetli şekilde hissediyorum mesela ama herkeste bu şekilde olmuyor karın yapısından kilondan bebeğin duruşundan dolayı hareketleri her zaman net bir şekilde hissedemeyebilirsin23. Haftadayim ve çok az hissediyorum hareketleri endiseleniyorum hareket etmeyince sizde nasıl bu haftalarda az hissetmem normalmi
Galiba hatun sakinBn 19 haftamdan beri hissediyorum çok şükür kız annesi olacağım sizinki demekki sakın bir bebek olucak :)
Ohh keyf sever bebişmiş ) aklına kötü bişey getirme kuzum. kuzenimin oğlu sürekli uyuyordu anne karnında hiç oynamıyordu. Ultrasonda bile uyuyordu hatta doğumda uyur diye sezaryenle almışlardı. Çocuk 12 yaşında oldu haLa uykuyu seviyor ve sakin bir tip :)Nezaman rahatsız oluyor ozam bi tepki veriyor yoksa hareket edeyim. Yok
Soluma yatıyorum ses yok tatlı yiyorum ses yok soluma biraz karnıma gece dahi donsem.itiyor gece uyanıyorum yoksa bekle bekle etmiyor öyle hareket falan şekilden şekile giriyorum bide ultrason u bastirinca tekme atıyor rahatsız oldu senin ki diyor doktorOhh keyf sever bebişmiş ) aklına kötü bişey getirme kuzum. kuzenimin oğlu sürekli uyuyordu anne karnında hiç oynamıyordu. Ultrasonda bile uyuyordu hatta doğumda uyur diye sezaryenle almışlardı. Çocuk 12 yaşında oldu haLa uykuyu seviyor ve sakin bir tip :)