23+6 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri azaldı ..

melisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
372
4
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 23+6 haftalık hamileyim.
2 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var.Normalde yemek yedikten sonra hareketlenmeye başlardı.
Ama şimdi çok nadir hareket ediyor.Sizce normal mi ?

canım ben de 22 haftalık hamileyim..2 gündür hissedemedim bebeğimin hareketlerini..çok endişelenmiştim..bugün küçük bi tıp merkezinde aktırdım ultrasonla..iyiydi bebeğim..hareket ediyordu..senin de öyledir ..merak etme..

Merhaba arkadaşlar ben 23+6 haftalık hamileyim.
2 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var.Normalde yemek yedikten sonra hareketlenmeye başlardı.
Ama şimdi çok nadir hareket ediyor.Sizce normal mi ?

Eğer halen aynı şekilde hareketlerde azalma var ise hemen baktırmanı tavsiye ederim.Benim de çok iyi hissettiğim hareketler oldukça yavaşlamıştı.(aşağı yukarı 4-5 gün böyle devam etti)24 haftalıkken amniyon sıvısının tamamen bitmesi ile(ki bebeğin halen kalbi atıyordu) bebeğimi normal doğum yaparak kaybettim.

evet canım çok normal daha yeni yeni hissediyorsundur başlar çok hareket hissetmessin
amniyo sıvısı çok olduğunda şimdi balık gibi yüzüyordur sadece rahim duvarına çarpan sert hareketlerini hissedersin oysa daha sonra büyüdükçe yeri daralacak ve her hareketini hissedeceksin
sen şimdi ultrasonda izlesen kıpır kıpırdır merak etme

Merhabalar ;
Cevaplarınız için çok teşekkürler.Çok şükür bebeğimin hareketleri düzeldi.
Haftaya kontrolümüz var.
Allahım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder.

Merhabalar ;
Cevaplarınız için çok teşekkürler.Çok şükür bebeğimin hareketleri düzeldi.
Haftaya kontrolümüz var.
Allahım inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder.

biliyordum canım normale döneceğini sevindim senin adına:))))
bana da oluyordu ilk zamanlarda telaşlanıyordum hareket etmedi diye
ama doktorum demişti yeri çok olduğundan sadece sert hareketleri hissedersin diye

Back
X