Doğuma Hazırlık 2200 grm la doğum yapan kuveze giren var mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
862
360
Merhaba 36 haftalik gebeyim. 30.haftamdan beri bebegimde 3 haftalik gelisim geriliği basladi. Ve kilo alımı yavasladi. Bugün kontrole gittim. 2200 grm. Ve suyumda azalma olmus. Riskli gebelik deyip 37.haftamda doğum icin gün verildi. Korkuyorum. Kilosu az gelişim geriliği var. Kuveze girer mi . Benm gibi bu durumdq olanlar var mi

Girebilir de giremeyebilirde kilosu için dert edinmeyin önemli olan ciğerleri nefes alabilmesi ama kormayin kuveze girse bile az kalır merak etmeyin

kesinlikle önemli olan ciğer gelişimi ve nefes alması. hiçbir sorun olmazsa girmez. biz küvezdeyken 3 kiloluk bebekler bile küvezdeydi nefes probleminden.

Kilosu kesinlikle ultrason ile aynı doğmuyor zaten, oğlumda bana doğumdan once 2900 demislerdi 3580 doğdu. Suyun azlığı için hergun taze.havuc. sıkıp suyunu için. Geçmiş olsun

İlk gebeliğimde 37+5 tim bebeğimin gelişimi 34 haftalıkken durmuş usg de kilosu 2300 görünüyordu suni sancı ile doğum yaptım 42 cm 2190 gr doğdu ve küvet ihtiyacı olmadan doğar doğmaz kucağıma verdiler inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız unutmayın düşük kilolu bebekler doğduktan sonra daha çabuk kilo alıyor benimki 1 ayda 1700 gr almıştı

Teskkr ederim msjiniz icin. doğum yaptim 2085 grm doğdu. Şükür kuveze girmedi. Suan 35 gunluk olduk. 1 ayda 900 gram zins

Teskkr ederim msjiniz icin. doğum yaptim 2085 grm doğdu. Şükür kuveze girmedi. Suan 35 gunluk olduk. 1 ayda 900 gram aldi. Masallah sizinki 1700 grm almis. Ne yaptiniz Siz mama verdiniz mi acaba.

Teskkr ederim msjiniz icin. doğum yaptim 2085 grm doğdu. Şükür kuveze girmedi. Suan 35 gunluk olduk. 1 ayda 900 gram aldi. Masallah sizinki 1700 grm almis. Ne yaptiniz Siz mama verdiniz mi acaba.
Hayırlı olsun Allah sağlıktan ayırmasın Hayır vermedim anne sütü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…