- 26 Şubat 2015
- 60
- 22
-
- Konu Sahibi isabellala
merhaba kızlar
yaşım daha 22 23 yaşıma kasım ayında basıcam son bir senedir göz altımda oluşan son iki aydır da daha derinleştiğini gördüğüm kırışıklığım var yaşımda genç millete bakıyorum yok benimki normal değil ya acaba erken mi yaşlanıyorumeskiden makyajla gözleerim ne güzel dururdu şimdi gülmek istemiyorum iyice derin gözüküyor belirginleşiyor kafayı yicem cilt bakım ürünlerimi değiştirdim rosenseye döndüm daha başlamadm ama göz çevresi için ürün yoktu eczaneden alıyorum artık ürünlerimi yaşım genç diye bişey önermedi cildim kış ayında çok kurudur bu arada yazın normale döner nemlendiricimi asla eksik etmem kırışıklık oldğu için her gün mutlaka sürerim ama çok moralim bozuluyor yaşlı gibi duruyorum merhaba gecen bir arkadasada oneride bulunmustum sizede soyleyebilirim o.kadar parada harcamana gerek.yok cnm hem
Canım bana da dermokozmetik markalardan hangilerini önerirsin? Leke, güneş koruyucu falan..38 yaşındayım bu arada..teşekkür ederim canım şimdiden. .yüzüstü ve yan falan uyumamaya dikkat etmelisin bu cildi çabuk kırışmasına neden olan en büyük hata. birde göz makyajını temizlerken yumuşak hareketlerle pamuğu gözüne bastıra bastıra değil yumuşak hafif hareketlerle temizle. sabah akşam yaşına uygun göz kremini ihmal etme.
Ay canım benim Sağol ya valla ne yapma dediysej onu yapıyormuşum yüz üstü ve yan uyurum hep gözümü iki dk sileyim diye maf olur ondan oldu demekki yaa dikkat edeceğim Sağol canımyüzüstü ve yan falan uyumamaya dikkat etmelisin bu cildi çabuk kırışmasına neden olan en büyük hata. birde göz makyajını temizlerken yumuşak hareketlerle pamuğu gözüne bastıra bastıra değil yumuşak hafif hareketlerle temizle. sabah akşam yaşına uygun göz kremini ihmal etme.
Salatalik maskeusi sade salatami canım maya maskesi bu gün okudum maya bal süt olan mi birde eczaneye danıştım yaşımdan dolayi vermedi çok kilo alıp verdin mi dedi senin önerecegin marka var mı canimSalatalık ve maya maskesını gun asırı denemelısın buyuk ıhtımal gulerken cok mımık yapıyorsun yapmamaya calıs..
Göz çevresi makyaj temizleme ürünlerini derhal bırakmalısın canım. Benimde son dönemde böyle olmuştu, makyajımı şu anda kayısı yağı ile temizliyorum ve büyük fark var, günlük su içme miktarını arttırmalısın ve tabi iyi- yaşına uygun- kimyasaldan uzak bir göz çevresi bakım kremi edinmelisin kendine...merhaba kızlar
yaşım daha 22 23 yaşıma kasım ayında basıcam son bir senedir göz altımda oluşan son iki aydır da daha derinleştiğini gördüğüm kırışıklığım var yaşımda genç millete bakıyorum yok benimki normal değil ya acaba erken mi yaşlanıyorumeskiden makyajla gözleerim ne güzel dururdu şimdi gülmek istemiyorum iyice derin gözüküyor belirginleşiyor kafayı yicem cilt bakım ürünlerimi değiştirdim rosenseye döndüm daha başlamadm ama göz çevresi için ürün yoktu eczaneden alıyorum artık ürünlerimi yaşım genç diye bişey önermedi cildim kış ayında çok kurudur bu arada yazın normale döner nemlendiricimi asla eksik etmem kırışıklık oldğu için her gün mutlaka sürerim ama çok moralim bozuluyor yaşlı gibi duruyorum
Canım ben biodermanın suyunu kullanıyorum. O nasıl sence? Kayısı yağını göz kapağına mı sürüyorsun sadece? Yağlı his bırakmıyor mu gözlerinde?Göz çevresi makyaj temizleme ürünlerini derhal bırakmalısın canım. Benimde son dönemde böyle olmuştu, makyajımı şu anda kayısı yağı ile temizliyorum ve büyük fark var, günlük su içme miktarını arttırmalısın ve tabi iyi- yaşına uygun- kimyasaldan uzak bir göz çevresi bakım kremi edinmelisin kendine...
bende bioderma, garnier, vichy gibi ürünler kullandım canım, içerisinde her ne kadar alkol yok paraben yok desede en azından alkolun olduğunu düşünüyorum açıkcası. Bu yüzden doğal ürünleri araştırırken kayısı yağının (hakiki bunda da dikkat etmek lazım malum aktarlarımızda çok masum değiller son dönemlerdeCanım ben biodermanın suyunu kullanıyorum. O nasıl sence? Kayısı yağını göz kapağına mı sürüyorsun sadece? Yağlı his bırakmıyor mu gözlerinde?
Ismini saydığın ürunlerde dediğin gibi illa bir şey oluyor.yoksa nasıl çıkaracak boyayı Değil mi.peki h a ngi kayısı yağı kullanıyorsun canım? Bir de bitkisel göz çevresi kremi kullanıyorum demişsin.o nedir canım, nasıl kullanıyorsun? Goz altında yağ butonları falan olmuyor mu Canım?bende bioderma, garnier, vichy gibi ürünler kullandım canım, içerisinde her ne kadar alkol yok paraben yok desede en azından alkolun olduğunu düşünüyorum açıkcası. Bu yüzden doğal ürünleri araştırırken kayısı yağının (hakiki bunda da dikkat etmek lazım malum aktarlarımızda çok masum değiller son dönemlerde) göz çevresi kırışıklığına iyi geldiğini okumuştum. Sonra ben bunu makyajımı silmek için kullandım akşam yatmadan öncede bitkisel göz çevresi bakım kremimi kullandım. Yağlı his bırakıyor ama yarım saat filan durdukta sonra yıkayabilirsin.
KAyısı yağında yıllardım alışveriş yaptığım aktarıma güvendim o bana kendisi hazırlayıp getirdi, daha önce kullandığım bir tane vardı o gözümü yakıyordu bu yakmıyor. Kremimde ersağ marka. Yağ butonu derken anlayamadım canım?Ismini saydığın ürunlerde dediğin gibi illa bir şey oluyor.yoksa nasıl çıkaracak boyayı Değil mi.peki h a ngi kayısı yağı kullanıyorsun canım? Bir de bitkisel göz çevresi kremi kullanıyorum demişsin.o nedir canım, nasıl kullanıyorsun? Goz altında yağ butonları falan olmuyor mu Canım?
Yağ bezesi yani canım.hani beyaz beyaz oluyorlar ya.bu ersağ ürününü ne zamandır kullanıyorsun?KAyısı yağında yıllardım alışveriş yaptığım aktarıma güvendim o bana kendisi hazırlayıp getirdi, daha önce kullandığım bir tane vardı o gözümü yakıyordu bu yakmıyor. Kremimde ersağ marka. Yağ butonu derken anlayamadım canım?
yok canım olmadı, zaten göz çevresi kuru olduğu için kırışıklıklar yoğun oluyor zaten. Kremimi 5 aydır kullanıyorum.Yağ bezesi yani canım.hani beyaz beyaz oluyorlar ya.bu ersağ ürününü ne zamandır kullanıyorsun?
Göz çevresi makyaj temizleme ürünlerini derhal bırakmalısın canım. Benimde son dönemde böyle olmuştu, makyajımı şu anda kayısı yağı ile temizliyorum ve büyük fark var, günlük su içme miktarını arttırmalısın ve tabi iyi- yaşına uygun- kimyasaldan uzak bir göz çevresi bakım kremi edinmelisin kendine...
Ne kadar fiyatı canım?yok canım olmadı, zaten göz çevresi kuru olduğu için kırışıklıklar yoğun oluyor zaten. Kremimi 5 aydır kullanıyorum.
Argan yağı ne kullanıyorsun canım?senelerdir kullanıyorum evet canım bende artık demokozmetik temizleyicilerden olduğunu düşünmeye başladım bıraktım eczaneden rosense temizleme sütü ve toniğini aldım onu önerdi dün başladım kullanmaya çok fazla kimyasal yokmuş türkiyede üretiliyormuş ıspartada gül esanslıymış bende başladım göz için istedim ama yaşımdan dolayı bişeye gerek duymadı çok kilo alıp vermeden olabilir dedi su olarak aslında aram yoktur ama artık her gün iş yerinde 1.5 lt su koyuyorum masama kış dolayısıyla su ihtiyacı olmuyor ama çıkana kadar içiyorum akşam egzersz yaptığımda biraz su tüketiyorum bi iki bardak daha içmemiyorum yagöz çevresi bakım kremi önerebileceğin bi marka varmı ben eczaneye sordum genç oldğum için bişey önermedi dışardan da almak istemiyorum tonla para ödüyorsun ama çakma oluyor belkide cildim ondan çöktü birde kayısı yağı denemedim ya dinlendirmek için ben argan kullanıyorum argan yağı oda yogun nem veriyor hemen emiliyor yağ diye bişey kalmıyor ciltte kayısı yağını da deneyeceğim.. göz çevresi için bakım kremi ne önerirsin ?
Ben ersag urunleri kullaniyorum canim memnunum...senelerdir kullanıyorum evet canım bende artık demokozmetik temizleyicilerden olduğunu düşünmeye başladım bıraktım eczaneden rosense temizleme sütü ve toniğini aldım onu önerdi dün başladım kullanmaya çok fazla kimyasal yokmuş türkiyede üretiliyormuş ıspartada gül esanslıymış bende başladım göz için istedim ama yaşımdan dolayı bişeye gerek duymadı çok kilo alıp vermeden olabilir dedi su olarak aslında aram yoktur ama artık her gün iş yerinde 1.5 lt su koyuyorum masama kış dolayısıyla su ihtiyacı olmuyor ama çıkana kadar içiyorum akşam egzersz yaptığımda biraz su tüketiyorum bi iki bardak daha içmemiyorum yagöz çevresi bakım kremi önerebileceğin bi marka varmı ben eczaneye sordum genç oldğum için bişey önermedi dışardan da almak istemiyorum tonla para ödüyorsun ama çakma oluyor belkide cildim ondan çöktü birde kayısı yağı denemedim ya dinlendirmek için ben argan kullanıyorum argan yağı oda yogun nem veriyor hemen emiliyor yağ diye bişey kalmıyor ciltte kayısı yağını da deneyeceğim.. göz çevresi için bakım kremi ne önerirsin ?
50 lira canim ama bes aydir kullaniyorum hala bitmediNe kadar fiyatı canım?