Merhaba cnm seni yanlız birakmayim.bende transfer oldum tüp bebek 11 temmuzu bekliyorumKimse yok. Neyse kendi kendime beklerim :')
Catlatma ignesi yaptirmismiydin canim yoksa normal bir surecmi ?Ay benimde takvim 22 gosteriyor ama 1-2 gün oynama yapabilir. Gebelik testind silik gördum ama hayırlisi artik
Normal surec canim benimkiCatlatma ignesi yaptirmismiydin canim yoksa normal bir surecmi ?
Normal surec canim benimki
[/QUOTEj herhangi bir degisiklik varmi peki ben surekli kendimi dinledigimden herseyi ona yoruyorum
Canim testlrrinde cok silikte olsa cizgi varsa hamissindir insallah canim oylesindir. Bende valla sadece kasiklarimda bir hareketlilik vardi oda gitti.Canim bende en belirgin suan hissettiklerim agiz kurulugum ve surekli bi uyku hali var. Gogus hassasiyetim cok azda olsa var. Gebelik testlerimde 3 tanesinde de 2. Cizgileri silik gördüm ama yanilgiya dusmek istemiyorum ama bi yanimda 3 taneside yanlis cikarmi diyorSende ne belirtileri hissediyosun? Insallah bebisler bizimledir bu ay gormeyiz umarim kirmizilari
Insallah canim ya bal damliyor agzindanCanim testlrrinde cok silikte olsa cizgi varsa hamissindir insallah canim oylesindir. Bende valla sadece kasiklarimda bir hareketlilik vardi oda gitti.
Allahim emeklerimizi bosa cikarmasinInsallah canim ya bal damliyor agzindanama hic umitsizlige kapilmayalim cunku belirtisiz gecirenler bile var. Ben forumda okumustum ne kasik agrisi ne hassasiyet hissediyorlarmis. Yani belirtiler kisiden kisiye gore degisebiliyor o yuzden sıkma canini bata kadar umidini kesme
Aynen birde forumda cogu hamileler ne zaman kafamdan attim o ay gebe kaldim diyorlar bence buda cok etkili bi faktorAllahim emeklerimizi bosa cikarmasinnerdeyse 1 senedir belki daha fazladir ugrasiyorum heray yeni umutlar bu seferde olmasa eylül ayina tup bebek dusunuyorum dedigin gibi insallah bebislerimiz vardir
Oyle bir ayim olabilir mi cok merak ediyorum sen dusunmesen millet soruyor yine aklina geliyor insanin varya ozaman neler geciyor icimden sanane sanane diye bagirasim gelior yine icimde patliyorAynen birde forumda cogu hamileler ne zaman kafamdan attim o ay gebe kaldim diyorlar bence buda cok etkili bi faktor1 ayda olsa 1 yilda olsa o dusunceye girince insan surekli her ay onu dusunur hale geliyor o stres insani cok etkiliyor
Valla o herseyi soran tayfa hic bitmez. Ben evlenmeden oncede dugun ne zaman dugun diye basimin etini yiyenler vardi sanki daha once bin kere cevap vermemisim gibi.Oyle bir ayim olabilir mi cok merak ediyorum sen dusunmesen millet soruyor yine aklina geliyor insanin varya ozaman neler geciyor icimden sanane sanane diye bagirasim gelior yine icimde patliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?