Y yyyysss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ocak 2021 142 46 13 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yyyysss #1 Kızlar kahverengi akıntı yoğum bir kıvamda ama çok çok az regl sayılıyormu?
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 53 33 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yyyysss #2 yyyysss .!.: Kızlar kahverengi akıntı yoğum bir kıvamda ama çok çok az regl sayılıyormu? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim lekelenme varsa abdestiniz geçerli olmuyor.
yyyysss .!.: Kızlar kahverengi akıntı yoğum bir kıvamda ama çok çok az regl sayılıyormu? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim lekelenme varsa abdestiniz geçerli olmuyor.
Y yyyysss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ocak 2021 142 46 13 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yyyysss #3 medusa-a .!.: Benim bildiğim lekelenme varsa abdestiniz geçerli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ama yumurtlama tarihime bile 9 sonra olarak gözüküyor uygulamada ne yapsam bilemedim
medusa-a .!.: Benim bildiğim lekelenme varsa abdestiniz geçerli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ama yumurtlama tarihime bile 9 sonra olarak gözüküyor uygulamada ne yapsam bilemedim
M medusa-a Believe in yourself ⭐️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 351 174 53 33 2 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi yyyysss #4 yyyysss .!.: Ama yumurtlama tarihime bile 9 sonra olarak gözüküyor uygulamada ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... Hatta kendi babaannem normal günlerde dahi afedersin açık olacak çamaşırının üzerine bez koyardı akıntısı çamaşırına geçmesin diye. Abdestim bozulur namaz kılamam derdi.
yyyysss .!.: Ama yumurtlama tarihime bile 9 sonra olarak gözüküyor uygulamada ne yapsam bilemedim Genişletmek için tıkla... Hatta kendi babaannem normal günlerde dahi afedersin açık olacak çamaşırının üzerine bez koyardı akıntısı çamaşırına geçmesin diye. Abdestim bozulur namaz kılamam derdi.