• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 22 numara pembe(fuşya)nike almanyadan alındı

Navukat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
516
4
38
34
İzmir
Ben de de almanyadan aldığım orjinal nike var 22 numara ve fuşya renk...bir kere giydirdim kızıma o da evde...isteyen olursa resmini mail atarım, 30 liraya vereceğim 26 dolara alınmıştır bir ay kadar önce...neden aatıyorum çünkü çok fazla ayakkabısı var;)

Ben de de almanyadan aldığım orjinal nike var 22 numara ve fuşya renk...bir kere giydirdim kızıma o da evde...isteyen olursa resmini mail atarım, 30 liraya vereceğim 26 dolara alınmıştır bir ay kadar önce...neden aatıyorum çünkü çok fazla ayakkabısı var;)

cnm ben alabilirim, arcipop@hotmail.com a mail atar misiniz ?

özel msj attım size

İlk arkadaş almazsa arjinjewel arkadaşla değiş tokuş yapacam masalcı fille ama başa baş fiyata verirse, olmazsa diğer arkadaşlara yazarım

Arkadaşlar elimde amerikadan aldığın içi dışı deri pembe 22 numara ayakkabı da var hiç giyilmedi 21 e daha uygun olan ayakkabı da var bu da 40 liraya cole hann markadır bilen bilir, kızıma küçük geliyor giydirmeden küçülmüş çok ayakkabısı var,

Tamamen orjinal almanyadan deicman magazasından aldım ama bavulda yer tuttuğu için kutusunu attım malesef bu konuda garanti veririm

anladım benim tek düşündüğüm nıke kalıpları biraz dar oluyor şu an çizmede 22 giyiyoruz ama nıke ayakkabı 22 no küçük gelebilir.bende 24 no bir nıke var yarın sabah onu kızıma bir deneyeyim göz kararı 22 nasıl olacak anlarım herhalde.çok bekletmem sizi hemen dönüş yaparım.Zaten maşallah ayakkabının talibi bolmuş

anladım benim tek düşündüğüm nıke kalıpları biraz dar oluyor şu an çizmede 22 giyiyoruz ama nıke ayakkabı 22 no küçük gelebilir.bende 24 no bir nıke var yarın sabah onu kızıma bir deneyeyim göz kararı 22 nasıl olacak anlarım herhalde.çok bekletmem sizi hemen dönüş yaparım.Zaten maşallah ayakkabının talibi bolmuş

Tamam sizden yanıt bekliyorum

Kusura bakmayın ancak girebildim 22 no bize olmayacak gibi 24 bile olmak üzere kalıbının darlığı tahmin ettiğim gibiyse malesef olmaz,ayakkabılar çok güzel alana hayırlı olsun

Back