• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 22 no Adidas ya da Nike ariyorum. - kiz icin

23.5 pembe nike var dusunurseniz mail atarim 25 tl

Mail adresimi ozelden gonderdim. Resim atabilirseniz sevinirim.

Ama acikcasi ozellikle 22 arıyorum bulabilirsem, kizimin ayagi su an 21.5-22 civari. Birsuru hediye ayakkabı geldi, hepsi 23.5-24-25 no.. simdi giyse buyuk geliyor. 22 alsam en fazla 1 ay daha giyecek diye yeni de alamadim. Bir ay kadar giyecegi temiz bir model ariyorum , bakalım bulabilirim belki :)

Pumalar tam 22 numara nikeler 22.5 numara foto biraz kötü çıktı ışıktan herhalde 2 ayakkabıyı da Mayıs'tan Ekim'e kadar kullandık çizik yırttık delik soyduk hiç bir şey yok

Pardon resim unutmuştum şimdi koydum

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 94
Bende de bu var canim 22 no temizdir hic bi kusuru yok fiyatta 22,5 tl
$20140218_200319.jpg $20140218_200214.jpg canim ben bi arkadastan haber bekliyodum o yazmis gormemisim sana yazdiktan sonra gordum suan icin ayrittirilmistir. Ama almazsa begenirsen yardimci olurum size kusura bakmayin

Son düzenleme:
Benimkiler de makine de bir yıkanırsa tertemiz olacaktır.yalnız şunu beirteyim ilk resimdeki beyaz nike yi kızım acııtıyor diye hiç giymedi bu yüzden pumayı almak zorunda kalmıştık.ama belki sizin kızınızın ayağını vurmaz.

Mail adresimi ozelden gonderdim. Resim atabilirseniz sevinirim.

Ama acikcasi ozellikle 22 arıyorum bulabilirsem, kizimin ayagi su an 21.5-22 civari. Birsuru hediye ayakkabı geldi, hepsi 23.5-24-25 no.. simdi giyse buyuk geliyor. 22 alsam en fazla 1 ay daha giyecek diye yeni de alamadim. Bir ay kadar giyecegi temiz bir model ariyorum , bakalım bulabilirim belki :)

Mrb bende nike sandray sandalet var 22 no ve nike spor var 22 bucuk elinizdeki buyuk nolarla takas dusunurmusunz

Mrb bende nike sandray sandalet var 22 no ve nike spor var 22 bucuk elinizdeki buyuk nolarla takas dusunurmusunz

merhaba, buyukleri kullaniriz birkac ay sonra diye kaldirdim, hediye olduklari icin takas ya da satmayi dusunmuyorum :) sandalet de ariyorum aslinda ama yaza ayagi 23 civari olur, 22 kucuk kalabilir.

Back