- 14 Mart 2023
- 425
- 112
- 23
- 24
- Konu Sahibi Dilekdmr59
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta bekledim düşmeyince doktora götürdüm normal kurumuş düşer dedi hiç bir şey vermedi duş aldırmayın yeter dedi bugün tam 22. Günlük olmuştu bugün düşmüşBakımı için herhangi bişey vermedi mi doktor, benim kızımda da erken düştü sürekli yara oluyordu doktorum her gün temiz pamukla tendürdiyot sürmemi söylemişti
Bi kaç gün gözlemle bak bakalım kanama falan oluyo mu zıbınına lekelenme oluyo mu dikkat et canım enfeksiyon kapmasın2 hafta bekledim düşmeyince doktora götürdüm normal kurumuş düşer dedi hiç bir şey vermedi duş aldırmayın yeter dedi bugün tam 22. Günlük olmuştu bugün düşmüş
Bizimki de buna benzerdi bizimkinin kendi düşmedi yanlışlıkla koptuğu için böyle görünüyordu. Biz o gün akşam hemen acile gittik gümüş nitrat ile yaktı doktor, fotoğraflar ilk koptuğu görüntü ve diğeri de doktor gümüş nitrat ile yaktıktan sonrası22 günlük bebeğimin göbek bağı düştü ama hafif kanadı gibi normal mi böyle görünmesi
Şuan nasıl peki iyileşti mi bu kadar leke gelmedi çok az kanadı şuan kurumuş gözüküyorBizimki de buna benzerdi bizimkinin kendi düşmedi yanlışlıkla koptuğu için böyle görünüyordu. Biz o gün akşam hemen acile gittik gümüş nitrat ile yaktı doktor, fotoğraflar ilk koptuğu görüntü ve diğeri de doktor gümüş nitrat ile yaktıktan sonrası
Ne olur olmaz cumaya randevu aldım bi muayene etsinBi kaç gün gözlemle bak bakalım kanama falan oluyo mu zıbınına lekelenme oluyo mu dikkat et canım enfeksiyon kapmasın
Su an 4 aylık olduk hiçbir şey kalmadı gayet iyi durumda artık göbek bağımız yok ama o beyaz şeyi yakmaları gerekmiyor muŞuan nasıl peki iyileşti mi bu kadar leke gelmedi çok az kanadı şuan kurumuş gözüküyor
Cuma günü götürücem randevu aldımSu an 4 aylık olduk hiçbir şey kalmadı gayet iyi durumda artık göbek bağımız yok ama o beyaz şeyi yakmaları gerekmiyor mu
Çocuk cerrahisi ne aile hekimine götürmüştüm pek anlamıyorlarKanama olmamasi gerekiyor, bir de kabugun altinda daha buyuk bir kanama olabilir.
Doktor dediginiz aile hekimi mi?
direkt pediatri ya da varsa yenidogan klinigine gitmelisiniz, onlar muhtemelen yakacaklardir. Cok gecmis olsun, aynisini yasadik, korkmayinÇocuk cerrahisi ne aile hekimine götürmüştüm pek anlamıyorlar
Teşekkür ederim siz ne yaşadınız acabadirekt pediatri ya da varsa yenidogan klinigine gitmelisiniz, onlar muhtemelen yakacaklardir. Cok gecmis olsun, aynisini yasadik, korkmayin
20 gunlukken gobek deligi hala kapanmamisti, kan akiyordu, birkac arkadaşımın bebegine ayni durumdayken k vitamini asisi yapilmisken bizim bebisin gobegini gumus nitratla yakmislardi.Teşekkür ederim siz ne yaşadınız acaba
Şuan kan akıntı vs yok ama gene de cuma bi götürücem ne olur olmaz20 gunlukken gobek deligi hala kapanmamisti, kan akiyordu, birkac arkadaşımın bebegine ayni durumdayken k vitamini asisi yapilmisken bizim bebisin gobegini gumus nitratla yakmislardi.
Korkutmak istemem ama zaten şakır şakır bir kanama olmaz, kabugun altinda kanama oluyor.Şuan kan akıntı vs yok ama gene de cuma bi götürücem ne olur olmaz
Vurulmadı diye biliyorumKorkutmak istemem ama zaten şakır şakır bir kanama olmaz, kabugun altinda kanama oluyor.
Dogdugunda k vitamini vuruldu mu?
Dogumu bir hastanede yaptiysaniz vurulmuştur. Saglik karnesine de not dusmuslerdir.Vurulmadı diye biliyorum