• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22. günde vajinal ultrasonda görülen catlamiş yumurta döllenmiş midir?

Ozge-szgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
1
0
1
34
Merhaba arkadaslar, araniza yeni katildim merak ettigim birsey var SAT in 22. günunde vajinal ultrasonda görülen catlamiş yumurta döllenmiş midir?Su anda adet tarihime 2 gun var ve sol kasigimda agri var.Doktor sol tarafta gormustu catlamis yumurtayi ve su anda gebesin yada degilsin diyemem adetin bir gun bile gecikerse BHCG yaptir demisti.Sizce dollenmis midir?

Son düzenleme:
merhaba canım aynı benimde ulturasondan baktı doktor çatlamış dedi.ama dollenip dollenmedigini adetin geçince anlaşılır dedi.catladigini ilk söylediğinde ben kese aradım görmeyince.bu ayda olmadı mı şimdi dedim.doktor bilemeyiz dedi çatlamış ama adetinin geçmesini bekleyeceğiz dedi.bekliyoruz bakalım.bu ay hissettim kasık agrisiyla catlamayi.sende son durum ne canım? bilgilendirirsen sevinirim

Arkadaşlar bende dün doktora gittim catlamak üzere dedi hatta bugün catlar dedi 2 gün sonra gel hAlen catlama olmamışsa iğne kullanacaz dedi inşaallah kızlar hersey yolunda gider

Back