22 aylık kızımda süphelendiğim şeyler var biseyler öğrenmek istemiyor göz kontağı iyi aslında hele çocuk şarkılari söylersem dinliyor gulumsuyor ama hala konuşmuyor sadece babildiyor değişik sesler cikariyor hep hevesleniyoruz konuşması yakın diyerek hala bay bay yapmıyor alkışı bile yeni yeni öğrendi bzen kendi kendine alkışlıyor bazende canı isterse alkış dediğimizde yapıyor aşırı hareketli bir çocuk hiç durmuyor haliyle biseyler öğretmek zor oluyor ismine canı isterse bakıyor mesele şu istediğinde biberonu bana getiriyor içirmem için cee oyununu bizle oynamayı çok seviyor saklambaç oynamayı çok seviyor ama biseyler ogrenmek istemiyor kitap okumama izin vermiyor anca ayağımda sallarsam dinlerken uyuyakaliyo komut almıyor dediklerimi anlamıyor gel dersem sadece geliyor al ver yok yaramazlık yapacağı zaman kizicak miyim diye yüzüme bakıyor yada bişey demezsem gülerek devam ediyor yapmaya konusmamasi benim canımı çok sıkıyor hala ezerek yiyoruz eline bişey alıp yemiyor ne kadar aç olsada çiğnemek istemiyor elmaya muza heveslensede elmayı koparıp tukuruyor muzuda parça pinçik ediyo asla agzina goturmuyo artık bı doktora danışmaya karar verdim. Sizinde fikirlerinizi bekliyorum
Son düzenleme: