• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 22 aylık kızım 10 gündür yemiyor yardıııım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Durunurum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
314
1
0
Diğer
mrb arkadaşlar kızım 22 aylık 23 ün içindeyiz yani yakalşık 10 gündür doğru düzgün bişi yemiyor ..sevdiği şeyleri bile bir kaşık zorla yemiyor.gerçekten çok moralim bozuluyo ne yapabilirim sizinkiler bu ayda böyle şeyler yaşadımı sizler ne yaptınız ne kadar sürdü lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar kızım 22 aylık 23 ün içindeyiz yani yakalşık 10 gündür doğru düzgün bişi yemiyor ..sevdiği şeyleri bile bir kaşık zorla yemiyor.gerçekten çok moralim bozuluyo ne yapabilirim sizinkiler bu ayda böyle şeyler yaşadımı sizler ne yaptınız ne kadar sürdü lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

kelın ılacı olsa kendı basına surer canım aynı dertten bende cok muzdarıbım elımde bı kasık aksma kadar dolanıyorum kenıd ıstegıyle yıyecegı gunu beklıyorum

hadi yaaa ...10 gün öncesine kadar güzel yiyodu benimkisi ya yeni başladı bı mızmızlıklar

bogazlarına bak canım o zamanda yemek ıstemıyorlar kabız oluncada yada mıdesını usutunce
bu problemlerı hep yasadıgım ıcın
oglumun yememesı ıcın cok bahanesı oluyor
zaten sevmıyor hıc yemek yemegı
ama senınkı yenı basladıysa yememege dısıde cıkıyor olabılır aklıma bunlar geldı belkı baska yardımcı olabılecek arkadaslar vardır bıde doktora sor ıstersen
doneesel bıseyde olabılrı

bogazlarına bak canım o zamanda yemek ıstemıyorlar kabız oluncada yada mıdesını usutunce
bu problemlerı hep yasadıgım ıcın
oglumun yememesı ıcın cok bahanesı oluyor
zaten sevmıyor hıc yemek yemegı
ama senınkı yenı basladıysa yememege dısıde cıkıyor olabılır aklıma bunlar geldı belkı baska yardımcı olabılecek arkadaslar vardır bıde doktora sor ıstersen
doneesel bıseyde olabılrı

sağol canım bekliycem bakalım gelişmeleri yazarım

Ah canım sen 22 ay yedirmişsin en azından benimki 21 aydır yemiyor her gün sinir krizi geçiriryorum. Bu odadada ağzına sokuyorum gidip yan odaya tükürüyor anne sütündendir dediler bıraktık hiçbir şey değişmedi.

diş çıkarıyordur canım. zorlama.... ne kendini yor ne kızını yemekten tiksindir. 1 muz 1 bardak süt içse yeter. ne seviyorsa onu yesin. geçecektir üzülme...

Doktora götür canım benim oğlumda hiç yemek yemez bütün gün yemek verme acıktım demez bu ara süreklide rahatsızlanıyordu iyice zayıf düşünce doktorumuza rica ettim iştah açıcı bir şurup verdi 1 haftadır onu kullanıyorum daha yeni yeni 2 gündür beni şaşırtıyor biraz bira yemek yemeye başladı :nazar: :nazar: :nazar:nasıl mutlu oldum anlatamam:21: :21:.Önce doktora götür ama mutlaka belki bir sorunu vardır arkadaşlar yazmışlar dişte olabilir,boğazıda olabilir.

Ah canım sen 22 ay yedirmişsin en azından benimki 21 aydır yemiyor her gün sinir krizi geçiriryorum. Bu odadada ağzına sokuyorum gidip yan odaya tükürüyor anne sütündendir dediler bıraktık hiçbir şey değişmedi.

canım mrhaba valla çok üzüldüm vitamin şurubu dene deri hakikaten iştahı düzenliyo ne yediyse zaten vitamin sayesinde ben minadex içiriyorum eczaneden bi al dene derim ..

canım mrhaba valla çok üzüldüm vitamin şurubu dene deri hakikaten iştahı düzenliyo ne yediyse zaten vitamin sayesinde ben minadex içiriyorum eczaneden bi al dene derim ..

Denedim canım ne şuruplar mamalr... şuruplar fayda etmedi mamayı ise ağzına sürmedi bakalım mücadele halindeyiz. umarım seninki düzelir.

Doktora götür canım benim oğlumda hiç yemek yemez bütün gün yemek verme acıktım demez bu ara süreklide rahatsızlanıyordu iyice zayıf düşünce doktorumuza rica ettim iştah açıcı bir şurup verdi 1 haftadır onu kullanıyorum daha yeni yeni 2 gündür beni şaşırtıyor biraz bira yemek yemeye başladı :nazar: :nazar: :nazar:nasıl mutlu oldum anlatamam:21: :21:.Önce doktora götür ama mutlaka belki bir sorunu vardır arkadaşlar yazmışlar dişte olabilir,boğazıda olabilir.

canım umarım sipraktin gibi aslında alerji şurubu olan ve yan etkisi iştah açmak olan şuruplardan değildir. böyle şuruplar içerek yemesindense yemesin daha iyi. benim kızım çubuk krakerle büyüdü. tek yediği şey meyve ama vitamin şurubundan başka bir şey vermedim minadex kullanıyorum hala çünkü beslenmiyor.

Denedim canım ne şuruplar mamalr... şuruplar fayda etmedi mamayı ise ağzına sürmedi bakalım mücadele halindeyiz. umarım seninki düzelir.

canım umarım sipraktin gibi aslında alerji şurubu olan ve yan etkisi iştah açmak olan şuruplardan değildir. böyle şuruplar içerek yemesindense yemesin daha iyi. benim kızım çubuk krakerle büyüdü. tek yediği şey meyve ama vitamin şurubundan başka bir şey vermedim minadex kullanıyorum hala çünkü beslenmiyor.

sipraktin içeriğinde ne var acaba? (yani neden hiç yemesin daha iyi ukalalık olarak algılamayın lütfen, gerçekten merak ettiğimden soruyorum)
zaten piyasada işdah açıcı şurup yok ki, yan etkisinden faydalanılıyor.
minadeksi bende çok duydum. ben balık yağı içiriyorum.

sipraktin içeriğinde ne var acaba? (yani neden hiç yemesin daha iyi ukalalık olarak algılamayın lütfen, gerçekten merak ettiğimden soruyorum)
zaten piyasada işdah açıcı şurup yok ki, yan etkisinden faydalanılıyor.
minadeksi bende çok duydum. ben balık yağı içiriyorum.

bence sen sipraktin'i bir araştır doktor yorumlarını oku bana hak vereceksin.

ben sipraktini hiç önermiyorum çünkü o zaten alerji şurubu arkadaşlar yan etki olarak evet iştah açıyor ama uyku hali gibi birsürü yan etkide yapıyor,bende çocuğuma kullanıyorum zaman zaman iştah açıcı ama bu gıda takviyesi olarak geçiyor nutrigen alıyorum arada mesala,bir çok çeşidi var baya incelemiştim almadan önce,vitamin mineral alıyor oğlum hemde yan etkisi yok,doktorunuza sorup bence alın sizde,şimdi baktım iştah için nutrigen supra yada üzüm diye çeşitleri varmış,kan filanda yapıyor,ben doğal ürünlerden yanayım

Back