Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 aylık oglum var dogum kılosu 3700 su an 14 kılo öncelerı cok kıloluydu simdı hıc yemıyor nerdeyse zayıfladı baya sızın bebıslerın kılosu nasıl bıde gunde kac ögün yemek yedırmelıyım farklı tarıfler öneriler beklıyorum iştahı artsın dıye olabilir yardım lütfen![]()
bizde varız...
benim kızımda 22 aylık ve off yani...14 kilo.tamam ama yemiyor yani.kendisi yemek istiyor yeterki yesin diye veriyorum ama heryer yemek,oyuna çeviriyor işi.artık kontrol tamamen onda ve isteyince yiyor istemezse yemiyor..napıcaz bilmiyorum.hergün 1 kaşık zinco veriyorum iştah açsın diye..
sende benım gıbı dagınıklıga sabredemıyorsun sanırım ama ne yapalım bızı coktan ele gecırdıler bıle bu yasta boyle olurlarsa allah bıze cok sabır versın bende iştah açıcı marny junor kullanıyorum
benimde 22 aylık kızım var 14 kilo ve nasıl zayıf diyorsunuz anlamiyorum peki kaç olması lazım size göre 20 iyi mi allah askina kendinize başka problemler arayın daha ne olsun allah sağlık versin benim kizimi şişko diye seviyorlar boyu kısa bile değil 88 cm çocuklarınızı zorlayip psıkolojılerını bozmayın gerçekten kiloları iyi![]()
benimde 22 aylık kızım var 14 kilo ve nasıl zayıf diyorsunuz anlamiyorum peki kaç olması lazım size göre 20 iyi mi allah askina kendinize başka problemler arayın daha ne olsun allah sağlık versin benim kizimi şişko diye seviyorlar boyu kısa bile değil 88 cm çocuklarınızı zorlayip psıkolojılerını bozmayın gerçekten kiloları iyi![]()
kızını allah bagıslasın her anne cocuguna hep fazlasını ister dışarının laflarından hep etkilenır bana bıraz sert yazı yazmıssınız uzuldum ama olsun benım oglumun boyu 94 santımdı gecen ay kılosu iyi olablır ama boyundan dolayı zayıf duruyo ve nerdeyse sadece emerek duruyo aksama kadar istedınız kadar rahat olmaya calısın ama anneyiz ve düşünmemek ve bişey yapmamak bence mümkün deil ve aileden soylenen seylere kafa takmamak imkansız kımseye gore saglıkmıs ya da boyu uzunmus onemlı deıl yeterkı kılolu olsun yaslılar anlamıyolar durum boyle olunca bızler gerılıyoruz ve cocuklarımız geriyoruz emınımkı boyle olan sadece ben deılımdır cocugunun aksama kadar hemen hemen bısey yememesıne sızı bılmem amaben dayanamıyorum bılıyorumkı ve arastırıyorumkı standartlara gore oglum iyi kıloda ama sadece bılıyorumm okadar.yorumun için saol
Benim kızımda emiyorken hiçbirşeyi yemiyordu memeyi bıraktıktan sonra yemeye başladı açlığını tokluğunu biliyor artık ben 2 yasına kadar emzirdim ve yemiyor sadece sutum ona yetmez diyordum ama anne sutu mucize eger emziriyorsaniz hiic düşünmeyin derim. Sağlıklı günler
benim niytim seni üzmek değildi canım özür dilerim o dediğin tipler her yerde var daha öncede dedim kızım 16 ayına kadar aç yaşadı çevreden zayıf büyümüyo neler neler her yemekte bağır çağır evde huzur kalmadı kızım uykularından korkarak uyanıyordu dedim sonra ben ne yapıyorum dedim kendi kendime maşallah oğluna boyu çok iyi ve şundanda emin ol kiloda aldı mı yok bu kilolu diyorlar 5 6 ay öncesinde zayıf diyenler az ver bu çok kilo almış diyorlar karışmak istemem ama meme emiyorsa kes derim kızımı ne zaman memeden kestim 6 öğün düzenli yemek yer hatta artık açlığa tahammül edemiyor memeye çok güveniyorlar yaşadığın herşeyi bende yaşadım tekrar kusura bakma arkadşımm![]()
22 aylık oglum var dogum kılosu 3700 su an 14 kılo öncelerı cok kıloluydu simdı hıc yemıyor nerdeyse zayıfladı baya sızın bebıslerın kılosu nasıl bıde gunde kac ögün yemek yedırmelıyım farklı tarıfler öneriler beklıyorum iştahı artsın dıye olabilir yardım lütfen![]()
bizde varız...
benim kızımda 22 aylık ve off yani...14 kilo.tamam ama yemiyor yani.kendisi yemek istiyor yeterki yesin diye veriyorum ama heryer yemek,oyuna çeviriyor işi.artık kontrol tamamen onda ve isteyince yiyor istemezse yemiyor..napıcaz bilmiyorum.hergün 1 kaşık zinco veriyorum iştah açsın diye..