• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 aylık kızımda 6mm yumurtalık kisti çıktı :(

izmirlipsikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
9
0
86
43
İzmir
Rutin kontrol için hastaneye gittiğimizde doktor ultrasonda kızımın sağ yumurtalığında 6mmlik bir kist tespit etti. Bu normal mi değil mi bilmiyorum. Pediatrist de, kızımı takip için Çocuk Endokrinoloji'ye yönlendirdi ama 2 ağustosa gün verdiler!! ben tabii kuduruyorum içimden. daha önce ya da şu sıralarda böyle bir durum yaşayan var mı? ne gibi deneyimler yaşadınız? bir de bana izmirde önerebileceğiniz bir çocuk endokrinoloji uzmanı var mı?

şimdiden teşekkürler...

geçmiş olsun, bugün daha 10 nisan nasıl yani 2 ağustosa gün vermek, anlamadım ya.... bebeklerimiz bizim canımız....
İnşallah en kısa sürede içinizi rahatlatacak bilgileri verecek bir uzman bulursunuz....
Konuyla ilgili hiç bir bilgim yok ama 25 aylık 2 kız annesi olarak gelişmeleri de yazarsanız sevinirim...
İnşallah hiç bir şey çıkmayacak...

Pufff çok geçmiş olsun bir kaç doktora daha gidin bence..11 Yaşındakinde duymuştum ama 22 ay çok küçük daha kıyamam prensese Rabbim şifa verir inş. ama lütfen bir kaç doktora daha götürün..

Merhaba,
Bizde geçen hafta 2 yaşındaki kızımın yumurtalığında 12 mm kist olduğunu öğrendik. Doktor şimdilik endişe edilecek birşey yok.Biraz daha büyüyebilir ve genelde kendiliğinden patlar dedi.Ancak ben halen endişe içindeyim.Çünkü okuduğum kadarıyla kendiliğinden patlaması da sıkıntılı biraz.Bebeklerde ilaçla filan tedavi edilme ihtimali yok mu acaba?

Back