22 ay bekledim 10.haftada kaybettim:((

ozlem80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
4.254
23
her bebegini kaybeden anne adayi gb bende buyuk bir aci icerisindeyim. bebegimin kalp atisi durdu once hafif bir kanamayla doktora gittim bebegim cok iyiydi ertesi gun ise kalbi durmustu, 22 ay beklemistim kizlar; hicbir sorun bulunmamasina ragmen 22.ayda hamile kalabilmistim. benim gb cok gec hamile kalip bebegini kaybedenler ve sonradan hamile kalanlar ne kadar surede hamile kaldiniz? tek tesellim bu sorunun cevabi.
Rabbim verdi Rabbim aldi yine ancak O verirse biliyorum ama bu sorunun cevabi benim icin degerli.
Allah tum bebek bekleyen annelerin kucaklarini doldursun, hamile arkadaslarimiza saglikli bebekler nasip etsin, benim gb kaybedenlere sabir versin, amin.
kisa sureligine de olsa hamile olmak dunyanin en muhtesem duygusuydu hele bebegimi ultrasonda hareketli gormek tarif edicek kelimeyi bile bulamiyorum, Rabbim sabir ver...

Allah sana sabırların en güzelini versin canım.Rab'bim verdi O aldı diyorsun ne güzel böyle inançlı olman.Bu inanç seni güçlü kılacaktır,acını hiçbi rzaman unutamazsın ama,zamanla onunla yaşamayı öğrenirsin inşallah.

Geçmiş olsun,ben evliliğimin 1. yılında hamile kaldım ve onu 19 haftalık hamileyken kaybettim.

aradan 5 yıl geçti dilekolay 2.ye hamileyim şuan inş.hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımda görürüm bebişimi.

Allah isteyen herkese nasip eder inşallah moralini yüksek tut.inş.en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.

tesekkurler kizlar, yagmurcum Allah bebegini kucagina almayi da nasip etsin Insallah. gonlunu ferah tut.

allah sabır versin ve yanında olsun canım.inşaallahh enkısa sürede yaşadıklarını unutturacak bir bebek verir sana allah ım.sen yeter ki güçlü ol.

her bebegini kaybeden anne adayi gb bende buyuk bir aci icerisindeyim. bebegimin kalp atisi durdu once hafif bir kanamayla doktora gittim bebegim cok iyiydi ertesi gun ise kalbi durmustu, 22 ay beklemistim kizlar; hicbir sorun bulunmamasina ragmen 22.ayda hamile kalabilmistim. benim gb cok gec hamile kalip bebegini kaybedenler ve sonradan hamile kalanlar ne kadar surede hamile kaldiniz? tek tesellim bu sorunun cevabi.
Rabbim verdi Rabbim aldi yine ancak O verirse biliyorum ama bu sorunun cevabi benim icin degerli.
Allah tum bebek bekleyen annelerin kucaklarini doldursun, hamile arkadaslarimiza saglikli bebekler nasip etsin, benim gb kaybedenlere sabir versin, amin.
kisa sureligine de olsa hamile olmak dunyanin en muhtesem duygusuydu hele bebegimi ultrasonda hareketli gormek tarif edicek kelimeyi bile bulamiyorum, Rabbim sabir ver...

Bende 42 ay sonra ikinci aşılamayla kavuşmuştum bebeğime. Ama dokuzuncu haftada kalbi durdu kaybettim. Benim de hafif bir lekelenmem olmuştu. Acile gittik ve kalbinin durduğunu gördük. O anı hiç unutamıyorum. Doktor üstten baktı birde alttan bakalım dedi. Bebek kocaman belliydi her şeyi oluşmuştu eli ayağı ama kalbinin olduğu yer hareketsizdi. Bana dedi ki kalbi atmıyor siz de görüyor musunuz?
Çok kötü çok acı anlardı.
Çok üzüldüm ama dedim ki bunu veren büyük Allah'ım neden bir kere daha vermesin ki. Kendimi ne kadar üzer yıpratırsam bebeğimin gelişi o kadar gecikir. ılk adetten sonra yeniden aşılamaya başlayacaktık. Ama ben adet göremedim. Kesin kist ya da yapışıklık oldu diye korkarken yeniden hamile kaldığımı öğrendim. Hem de doğal yolla. Onca zaman tedavi aşılama vs uğraşmışken.
Bu bahsettiğim süreçleri de burada paylaşmıştım.
Şimdi çooooook şükür Allahıma 20. haftalara geldim. Tekrar kaybetme korkusu yaşıyorum hatta bazen paranoyaya dönüyor bu ama inşallah sağlıkla tamamına erer Allaha emanet sonuçta.
Ben de bebeğimi kaybettiğim zaman aynı senin gibiydim. Bu topikteki yazıları tek tek okudum. Benim durumumda olan hatta benden daha kötü durumda olup bebeğine kavuşan bir çok arkadaş vardı. Onlar umut olmuştu bana.
ınşallah seninde bebişin artık annesini daha fazla bekletmeden yeniden gelecek. Bunun için tek yapman gereken moralini bozmadan buna inanmak ve vücudunu yeni bir hamilelik için hazırlamak. Biliyorsun ki stres üzüntü hormonlarımızı çok fazla etkiliyor.
Allah hiç birimize bu acıları tekrar yaşatmasın.

peluse tatlim Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin, kirkbirkere Masallah, tum hamileler dualarimdasiniz, hamile olmayi bekleyen arkadaslar da, hayirlisiysa diye dua ediyorum.
pelusecim kurtajdan sonra hic mi beklemedin bana doktorum en az bir ay bekle dedi de?

peluse tatlim Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin, kirkbirkere Masallah, tum hamileler dualarimdasiniz, hamile olmayi bekleyen arkadaslar da, hayirlisiysa diye dua ediyorum.
pelusecim kurtajdan sonra hic mi beklemedin bana doktorum en az bir ay bekle dedi de?
Benim hamileliğimi takip eden doktor iki ay, kürtajı yapan 6 ay bekleyin dedi. Aşılama yaptırdığım yerde de dediler ki ilk adetten sonra gelin tekrar aşılama yapalım.
Bizde kürtajdan sonra 23. güne kadar korunduk sonra hem yumurtlama günü geçmiştir nasıl olsa hem de bunca zaman uğraştık olmadı şimdi mi olacak diye düşünerek korunmadık. Anladım ki Allah ol deyince oluyormuş işte.

X