her bebegini kaybeden anne adayi gb bende buyuk bir aci icerisindeyim. bebegimin kalp atisi durdu once hafif bir kanamayla doktora gittim bebegim cok iyiydi ertesi gun ise kalbi durmustu, 22 ay beklemistim kizlar; hicbir sorun bulunmamasina ragmen 22.ayda hamile kalabilmistim. benim gb cok gec hamile kalip bebegini kaybedenler ve sonradan hamile kalanlar ne kadar surede hamile kaldiniz? tek tesellim bu sorunun cevabi.
Rabbim verdi Rabbim aldi yine ancak O verirse biliyorum ama bu sorunun cevabi benim icin degerli.
Allah tum bebek bekleyen annelerin kucaklarini doldursun, hamile arkadaslarimiza saglikli bebekler nasip etsin, benim gb kaybedenlere sabir versin, amin.
kisa sureligine de olsa hamile olmak dunyanin en muhtesem duygusuydu hele bebegimi ultrasonda hareketli gormek tarif edicek kelimeyi bile bulamiyorum, Rabbim sabir ver...
Rabbim verdi Rabbim aldi yine ancak O verirse biliyorum ama bu sorunun cevabi benim icin degerli.
Allah tum bebek bekleyen annelerin kucaklarini doldursun, hamile arkadaslarimiza saglikli bebekler nasip etsin, benim gb kaybedenlere sabir versin, amin.
kisa sureligine de olsa hamile olmak dunyanin en muhtesem duygusuydu hele bebegimi ultrasonda hareketli gormek tarif edicek kelimeyi bile bulamiyorum, Rabbim sabir ver...