• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22+0 haftalık hamileyim karnimin bu kadar az büyümesi normal mi

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
gunaydin güzel anneler bugün tam 22 haftalık oldum ilk hamileliğim ilk 19 haftaya kadar bisey yoktu düzdü karnım belli degildi 19 haftadan sonra kendini çok az belli etmeye başladı karnım bugünde 22 haftaligim bu sekilde karnım büyümesi sanki yavasliyo yavaşladı gibi.
Yada yeni cikiyo gibi anlamadım ilk hamileliğim o yüzden hevesleniyorum bekliyorum büyümesini aranızda beni anlayan vardır umarım benimle aynı haftada olup sonra karnı büyüyen varmı sanki hep böyle durucakmis gibi hissediyorum karnımı yada bana öyle geliyordur bu arada 4 gün önce aylık kontroldeydim kızımda sorun görmedi herşey güzel gidiyor dedi cevaplarinizi bekliyorum

20220512_103525.jpg

gunaydin güzel anneler bugün tam 22 haftalık oldum ilk hamileliğim ilk 19 haftaya kadar bisey yoktu düzdü karnım belli degildi 19 haftadan sonra kendini çok az belli etmeye başladı karnım bugünde 22 haftaligim bu sekilde karnım büyümesi sanki yavasliyo yavaşladı gibi.
Yada yeni cikiyo gibi anlamadım ilk hamileliğim o yüzden hevesleniyorum bekliyorum büyümesini aranızda beni anlayan vardır umarım benimle aynı haftada olup sonra karnı büyüyen varmı sanki hep böyle durucakmis gibi hissediyorum karnımı yada bana öyle geliyordur bu arada 4 gün önce aylık kontroldeydim kızımda sorun görmedi herşey güzel gidiyor dedi cevaplarinizi bekliyorum

Eki Görüntüle 3064521
Benimde böyle normal bence ☺️ Elbise giyince falan daha belirginleşiyor gibi ama

İç karnınız geniş olabilir, benimde böyleydi, doğuma giderken de sadece karnım vardı, 7.aydan itibaren birden büyüyor ama yapınız öyleyse yine çok cok büyümüyor

ikizlere hamile olduğum halde karnım 20 haftalıkken büyümeye başladı ... Zaten bir anda büyüyor siz de inanamıyorsunuz merak etmeyin büyür

Çok büyümesi ekstra ağrı demek. 28den sonra artık saklayamazsınız.

Doğuma giderken minik bir karnım vardı. 37+1 de doğum yaptım. Herkesin kocaman karnı olacak diye bir kural yok kimisinin iç karnı geniş oluyor dışa fazla çıkıntı olmuyor

İç karnınız geniş olabilir, benimde böyleydi, doğuma giderken de sadece karnım vardı, 7.aydan itibaren birden büyüyor ama yapınız öyleyse yine çok cok büyümüyor
ilk gebeligim ilk 19 haftaya kadar bisey yoktu ondan sonra yavaştan kendini belli etmeye basladi bugunde 22 haftaligim karnim bu sekilde

ic karni genis olanlar 20.haftadan sonra belli olmaya başlıyormuş ben 22 oldum bugün karnım bu şekilde buyucekmi diye düşünüyorum insan heves ediyo

Sanki bu konuyu daha öncede açmıştınız öyle hatırlıyorum

Benimle aynı haftadamisin 24 haftadan sonra birden buyuyo diyolar bakalım ne bilim büyümeyecekmiş gibi hissediyorum
Büyür büyür merak etme. 21+3 benimde. 20.haftaya kadar hiçbir şey yoktu birden çıkmaya başladı son zamanlarda. Bende hemen büyüsün istiyordum ama bir düşününce önümüz yaz şimdiden çok büyürse sonrası büyük sıkıntı. En iyisi vaktinde sağlıkla büyümeleri 🥰

ic karni genis olanlar 20.haftadan sonra belli olmaya başlıyormuş ben 22 oldum bugün karnım bu şekilde buyucekmi diye düşünüyorum insan heves ediyo
Evet insan hevesleniyor ama zaten zamanı gelince büyümesi gerektiği kadar büyüyor, bebeğiniz sağlıklı olsun da, sonradan zaten bi anda çıkacak karniniz

Büyür büyür merak etme. 21+3 benimde. 20.haftaya kadar hiçbir şey yoktu birden çıkmaya başladı son zamanlarda. Bende hemen büyüsün istiyordum ama bir düşününce önümüz yaz şimdiden çok büyürse sonrası büyük sıkıntı. En iyisi vaktinde sağlıkla büyümeleri 🥰
Rabbimin izniyle eylülün 13'ünde doğumum var ultrason kağıdında öyle yaziyo inansın ilk gebeliği olunca büyüsün istiyo hamilelik elbisesi giymek istiyo bi tane aldım mesela dolapta duruyor birazdaha şişerse onu giyebilecem

Aaa sen benden 1 hafta sonra dogum yapiyosun galiba haftana gore

Rabbimin izniyle eylülün 13'ünde doğumum var ultrason kağıdında öyle yaziyo inansın ilk gebeliği olunca büyüsün istiyo hamilelik elbisesi giymek istiyo bi tane aldım mesela dolapta duruyor birazdaha şişerse onu giyebilecem
Ne güzel yaza geliyor, bol bol fotoğraf çekinin, benim hem kış hem pandemi vardı öyle elbise falan giyemedim🙃

Eki Görüntüle 3064521
İnanki senin karnın büyük benim ki dümdüzdü bu haftalarda korkma 😍

Ben hamilelik elbisesi almadım normal oversıze elbiseler giyiyorum bence gayette belli insanlar cinsiyet falan soruyor artık ☺️ Benimde ilk kısmetse eylül 19 gibi doğacak

Back