• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

212 sexy

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
96
Samsun
meraba kızlar 212 sexyi almayı düşünüyorum.nasıl bi koku?
buğday tenliyim,16 yaşındayım sizce bana uygun bi koku mu?
lütfen kullananlar yazsın.

Seninn yaşınaa uygünn olacağınıı sanmıyorumm birazz ağırr amaa güzell kokuu bendee kullanıyorummmm ,vücudumaa değill elbisemee sıktığımdaa sonraa ordaa güzelll kokuu bırakıyorrrr

peki bana önerebileceğin bi koku var mı canım?
canm bide lolita lempicka var onu kullanabilir miyim?

orjünalmii alıcaksınn yoksaa dp denmii alacaksınn canımm

orjinallerii çokk pahalııı amaa dpden alırsann istediğinn 2 parfümm alırsınn en azındann

lolitayıı benn hiçç beğenmeiştimm ağır kokuyorrrrr adı kadarr güzell gelmemiştiii
amaa candydee benn bilmiyorumm
,amaa 212 sexy çokk güzell diyebilirimmm

orjünalmii alıcaksınn yoksaa dp denmii alacaksınn canımm

orjinallerii çokk pahalııı amaa dpden alırsann istediğinn 2 parfümm alırsınn en azındann

lolitayıı benn hiçç beğenmeiştimm ağır kokuyorrrrr adı kadarr güzell gelmemiştiii
amaa candydee benn bilmiyorumm
,amaa 212 sexy çokk güzell diyebilirimmm

canım açık alıcam ama dp den değil athenadan alıcam.
candyde biliyorum o da güzel.
peki 212 sexy benim yaşıma uygun değil mi?

bu koku muhtesem.....: ) bende olan etkisini anlatıyım anlarsın belki:)
bir parfümeri buldum bizim orda bir bayan kuıllanıormus bunu sana hem uygun fiyatlı hemde cok güsel bir parfüm aldırcam falan dedi.Deodarantı bide parfümü set halinde 11e mi ne aldım indirimdeydi..Bitsin gene alıcam.
Cok hos bi koku. 18 yasındaım..üniye yeni basladım. Ordaki arkadaslar(erkek) parfümümün ismni sordular.anlatamadım tabi sexy li nasıl diim :d
işte gecenlerde tekrar geldiler yanıma muhabbet ediorus bu koku nerden gelior ya falan dedi biri. diğeride bu sıkmıs gene görmüomusun :) cok utandım ama cok hosuma gitti:)
harika bir koku :)

bu koku muhtesem.....: ) bende olan etkisini anlatıyım anlarsın belki:)
bir parfümeri buldum bizim orda bir bayan kuıllanıormus bunu sana hem uygun fiyatlı hemde cok güsel bir parfüm aldırcam falan dedi.Deodarantı bide parfümü set halinde 11e mi ne aldım indirimdeydi..Bitsin gene alıcam.
Cok hos bi koku. 18 yasındaım..üniye yeni basladım. Ordaki arkadaslar(erkek) parfümümün ismni sordular.anlatamadım tabi sexy li nasıl diim :d
işte gecenlerde tekrar geldiler yanıma muhabbet ediorus bu koku nerden gelior ya falan dedi biri. diğeride bu sıkmıs gene görmüomusun :) cok utandım ama cok hosuma gitti:)
harika bir koku :)

212 sexy demi canım.bnde 16 yaşındayım liseye gidiyorum.
banada uygun bi parfüm olur mu canım?

canım bence bu parfumu en az 2 sene sonra kullanmaya basla sen guvenlık acısından :)

güvenlik açısından he kaydirigubbakcemile3

çok tavsiye edilmiş bu parfüm merak ettim ben de ama Charm güzel bi noktaya değinmiş :1ninca:

16 yaşında daha hafif çiçeksi parfümler tercih etmelisin bence zemuszemus

çok güzel aslında da bnde beğeniyorum.
hatta parfüm satan yerlerede sordum yaş sınırı diye bişey yok diyolar.
ama bilemiyorum napsam?

valla bende merak ediyorum yaa bizim burda bulamadim daha bu kokuyu olsaa hemen alcam meraktannn.lolitayi ben pek beyenmedim yaaa

ya ben merak ettim bunu hic duymamistimda 212 sexy isimi ama baska serileride mi var onu anlamadim biri yazmis 214 seker kiz candy ya hangisi güzel 25 yasina :) uygun olan hangisi bi yazin belki buluruz :)

Hakikaten çok güsel etkileyici bir koku...Ama bencede yaşın itibari ile daha ilerki dönemlerde kullanmalısın..Aklıma gelmişken bende bir ara alayımda etkileyimmm:jeyyar:

çok güzel bir kokudur evet ama madem 16 yaşındasın ıı ıı diycem :) biraz ağır kaçabilir sana. candy kullanabilirsin. lisedeyken ben burberry classic kullanırdım daha hafif. hiç olumsuz bir eleştiride almadım. :)

Back