• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yaşımdayım bebek istiyorum. Pembe leke adet belirtisi midir acaba :( foto atabilirim

mltmbreeze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
39
10
3
27
Bugün çatlatma iğnemin 11. Günü. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ama benim hiç belirtim yok normalde 1 hafta önceden başlar göğüslerimin acıması şişkinlik vs. 2 gün önce çamaşırımda 1 damla pembe leke gördüm. Kan gibi bile değildi peçeteye silince de gelmedi. Yerleşme kanaması olabilir mi bu? Akşam kan testi yapıcam ama saatler resmen geçmek bilmiyor. Doktorlar tedavisiz imkansız dedi pko var. :dua:

Bugün çatlatma iğnemin 11. Günü. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ama benim hiç belirtim yok normalde 1 hafta önceden başlar göğüslerimin acıması şişkinlik vs. 2 gün önce çamaşırımda 1 damla pembe leke gördüm. Kan gibi bile değildi peçeteye silince de gelmedi. Yerleşme kanaması olabilir mi bu? Akşam kan testi yapıcam ama saatler resmen geçmek bilmiyor. Doktorlar tedavisiz imkansız dedi pko var. :dua:
Devami gelmiyorsa yerleşme kanaması olabilir InşAllah hamilesinizdir.

Cnm bnm bazi annelere durumumu uzuuun uzadiye yazdim belki rastlamissindir olmasa bnm olmazdi diyorum. Ben ne duzenli adet icin ilac kullandim ne igne ne yumurta çatlama ilaci ne şu çayı ne bu otu. 6-7 bazen 8 belki daha fazla geçer oyle adet olurdum ben oldum olası. Hala da öyleyim! Buna rağmen Rabbim tedavisiz kendiliginden 2 evlat nasip etti bana, biri şuan yanimda yatıyor, kavga ediyoruz :halay:uyumuyor cadi kızım. 19 haftalikken öğrendim düşün ilk kızımı her zamanki gibi adet olmuyorum diyordum meğer hamileymisim. Sadece acaba cocugum olacak mi olmayacak mi diye doktora gitmiştim ilk kizimdan 3 buçuk 4 sene once bana neredeyse menepoza gireceksin sen acilen tedavi demisti hic unutmam. Ama durumlardan dolayi bir türlü gidememistim. Nasip Rabbim kendiliginden verdi hamdolsun:dua: seninde olur cnm insallah sakin umitsiz olma. Olmasa bnm olmazdi!!!!:KK200:

Back