beyaz vicco ayakkabının kalıbı nasıl ve gfiyatı nedirMerhaba bende 21 no bunlar var 3 u de sifir etiketleri bile uzerinde duruyor...ilgilenirseniz goruselim.
Cnm benimki Sıfır Almanya'dan alındı. Hakî yeşili rengi. Son fiyatım 35 tl kutusu ile teslim ediyorum. Anatomik ayakkabı internetten arastırabilirsinArkadaslar 21 numara kiz cocuk deri dandalet ariyorum..lacivert,siyah taba renklerde olabilir..zara nin modellerine benzer modern bi model istiyorum..sifir olmasi terxihim ama temiz ikinci elde olur..
Cnm benimki Sıfır Almanya'dan alındı. Hakî yeşili rengi. Son fiyatım 35 tl kutusu ile teslim ediyorum. Anatomik ayakkabı internetten arastırabilirsin
Cnm bende ayrıca etiket üzerinde Sıfır Paris Disney mağazasından alınmış 22 numara plaj sandaleti de var. Ekliyorum bir bakArkadaslar 21 numara kiz cocuk deri dandalet ariyorum..lacivert,siyah taba renklerde olabilir..zara nin modellerine benzer modern bi model istiyorum..sifir olmasi terxihim ama temiz ikinci elde olur..
beyaz stritenin numarası ve fiyatı nedir. ayrıca detaylı resimİsterseniz konusuurz
5 no cnm 20-21 noya uygunbeyaz stritenin numarası ve fiyatı nedir. ayrıca detaylı resim
22 noyuz cnm. sağol5 no cnm 20-21 noya uygun
İki resim var telimde ayakkabi gayet saglam tertemiz..
Fiyati 40 tl