• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 21 numara çocuk marka ayakkabı.. Hepsi çok çok iyi durumdalar!!!

oğlum 2 yaşında topuk eğriliği var botlar uygun gibi görünüyor ama 2 yaşa olmaz sanırım çok güzelmiş.fiyatta bişey yaparmısın kine:)
10 aylık küçük oğlumda var

oğlum 2 yaşında topuk eğriliği var botlar uygun gibi görünüyor ama 2 yaşa olmaz sanırım çok güzelmiş.fiyatta bişey yaparmısın kine:)
10 aylık küçük oğlumda var

Geçmiş olsun tam olarak ne olduguu bilmiyorum ama :( fiyatta son olarak 35 diyebilirim kargo da benden olur.. Küçük oglna numuzdeki kış tam olacagını tahmşn ediyorum. Şimdi 40diyince fazla gibi geliyor ama 80 90 bu tip deri botlar, seneye belki dahs pahalı olur ve alırsan goreceksın hıc gıymedık..

Merhaba bayanlar,
Öncelikle bilmenizi isterim ki kendi çocuğuma giydirmeyeceğim hiçbirşeyi kimseye yollamam. Eğer ürün gördüğünüz gibi veya söylediğim gibi çıkmazsa kargo ücreti de bana ait olmak üzere iadeyi kabul ediyorum!!

21 numara nike deri beyaz / kız da erkek de kullanabilir.. Gayet temiz ve iyi durmda ...25 tl
Eki Görüntüle 722271
Eki Görüntüle 722269
Eki Görüntüle 722270

21numara adidas neo /kıza da erkeğa de olur.. Çok az giyildi o da ev içinde sadece ! 25 tl
Eki Görüntüle 722272
Eki Görüntüle 722273

21 numara rugan süslü bir erkek ayakkabısı.. Sadece doğmgününde 1 kere giydi.. Tam ortopedik 25 tl
Eki Görüntüle 722274
Eki Görüntüle 722275

21numara deri bot /kıza da erkeğe de olur. Sıfırdır arkadaşlar hiç ama hiç giyemedi maalesef !!! 40 tl
Eki Görüntüle 722279
Eki Görüntüle 722280

Şimdilik bu kadar hepsini alan olursa kargo benden olsun :) daha hiç satışım yok heyecanlandım :)))):52:
Nike uada adidaslar satildimi arkadaşım. Bende bursada oturuyorum almam kolay olur.

Back