- Konu Sahibi cileklipizza
evet çok güzeller beğendim ama 40tl benim için çok malesef.iyi satışlar size.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok güzeller beğendim ama 40tl benim için çok malesef.iyi satışlar size.
oğlum 2 yaşında topuk eğriliği var botlar uygun gibi görünüyor ama 2 yaşa olmaz sanırım çok güzelmiş.fiyatta bişey yaparmısın kine:)
10 aylık küçük oğlumda var
teş.ederim eşimle görüşücem sana haber vericem
merhaba,
arkadaş almaz ise ben almak isterim botları
Botlar ve rugan ayakkabılar duruyor arkadaslar hala...
canim adidas neo yu begendim. Almak istiyorum ben istanbulda oturuyorum sen nerdesin?
Nike uada adidaslar satildimi arkadaşım. Bende bursada oturuyorum almam kolay olur.Merhaba bayanlar,
Öncelikle bilmenizi isterim ki kendi çocuğuma giydirmeyeceğim hiçbirşeyi kimseye yollamam. Eğer ürün gördüğünüz gibi veya söylediğim gibi çıkmazsa kargo ücreti de bana ait olmak üzere iadeyi kabul ediyorum!!
21 numara nike deri beyaz / kız da erkek de kullanabilir.. Gayet temiz ve iyi durmda ...25 tl
Eki Görüntüle 722271
Eki Görüntüle 722269
Eki Görüntüle 722270
21numara adidas neo /kıza da erkeğa de olur.. Çok az giyildi o da ev içinde sadece ! 25 tl
Eki Görüntüle 722272
Eki Görüntüle 722273
21 numara rugan süslü bir erkek ayakkabısı.. Sadece doğmgününde 1 kere giydi.. Tam ortopedik 25 tl
Eki Görüntüle 722274
Eki Görüntüle 722275
21numara deri bot /kıza da erkeğe de olur. Sıfırdır arkadaşlar hiç ama hiç giyemedi maalesef !!! 40 tl
Eki Görüntüle 722279
Eki Görüntüle 722280
Şimdilik bu kadar hepsini alan olursa kargo benden olsun :) daha hiç satışım yok heyecanlandım :))))
Nike uada adidaslar satildimi arkadaşım. Bende bursada oturuyorum almam kolay olur.