Bebek İkinci El 21 numara çocuk marka ayakkabı.. Hepsi çok çok iyi durumdalar!!!

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Merhaba bayanlar,
Öncelikle bilmenizi isterim ki kendi çocuğuma giydirmeyeceğim hiçbirşeyi kimseye yollamam. Eğer ürün gördüğünüz gibi veya söylediğim gibi çıkmazsa kargo ücreti de bana ait olmak üzere iadeyi kabul ediyorum!!

21 numara nike deri beyaz / kız da erkek de kullanabilir.. Gayet temiz ve iyi durmda ...25 tl

21numara adidas neo /kıza da erkeğa de olur.. Çok az giyildi o da ev içinde sadece ! 25 tl

21 numara rugan süslü bir erkek ayakkabısı.. Sadece doğmgününde 1 kere giydi.. Tam ortopedik 25 tl

21numara deri bot /kıza da erkeğe de olur. Sıfırdır arkadaşlar hiç ama hiç giyemedi maalesef !!! 40 tl

Şimdilik bu kadar hepsini alan olursa kargo benden olsun :) daha hiç satışım yok heyecanlandım :))))

Canım ben bursadayım.. Benim kuzucugun ayaklar biraz etlidir. 21 numarayı 1 yasında giyiyordu ama değişebilir tabi yanıltmıyım. Gerçi mevsimi yok bunların ne zaman denk gelirse giydirebilirsin..

iyi akşamlar! nike ve Adidas ayakkabıları 20 tl verirseniz ben almak istiyorum. kargo + kapıda ödeme var, 50 tl geçer. adresim ella_djusik@mail.ru ya cevap verseniz sevinirim))) iyi akşamlar!!

Arkadasım benim ilk satışım olucak olursa :) ptt kargoyla mı yollanıyor genelde ve kapıda odemenin ekstra maliyeti ne oluyor ? Gonderen parasını nasıl alıyor ?

Canım ben bursadayım.. Benim kuzucugun ayaklar biraz etlidir. 21 numarayı 1 yasında giyiyordu ama değişebilir tabi yanıltmıyım. Gerçi mevsimi yok bunların ne zaman denk gelirse giydirebilirsin..

ben sakarya hendekteyim.özelden mesaj 5 dakikada 1 atılıyormuş.mailimi verdim oradan görüşebiliriz

ben 1-2 kere alışveriş yaptım kapıda ödedim (yabancıyım kredi kartım yok). evet ptt kargo da kapıda ödüyorlar

Adidaslar için senden once yazan arkadasla durumu netleştrimedik daha, ona da ayıp olmasın şimdi istersen bir belli olsun ikisini de istiyorsan... Öyle yine konusalım...

selam mavi adidaslar satılmazsa ben de talibim.bir de deri botlar en son ne olur ankaradayım ben kargo da olcak anlaşırsak almak isterim.adresim 55hemsemra@mynet.com burdan haberleşelim lütfen.bol kazançlar.

Merhaba, deri botların fiyatı dıgerlerınden yuksek oldugu için en son o da sizi kırmamak için kargo benden olsun diyebilirim... İnanın pişman olmayacaksınız çünkü çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…