türkiye'yi şeriata sürüklemek isteyenlerin zafer günüdür. suçlunun yanında suçsuzu da mahkum ettirdiler. ama gün gelir devran döner demişler.
OYAK hortumcu demekki,üyelerine güzel şartlar sunan böyle bir kurumun lekellenmesine kargalar bile inanmaz..
Diğer kurumlar tertemiz, nedense TSK ve OYAK işin içne girince adları böyle kirleniyor..
Bu cezalari alanlar 80 darbesini yapanlar degil arkadaslar. Hangi devirde yaşıyorsunuz siz yaa... nasil bir kinle doluymussunuz ki zamanlari ve olaylari ortusturebiliyorsunuz. adalet yerini buldu gibi laflar filan komedi yani. Ne iciyorsunuz siz kardesim...
Yani bu mu?:)
Bu kadar belgelere, yapilan yolsuzluklara, yasalarla kendini güvenceye alip, milletin malini cebine indirmenin tek savunmasi "kargalar güler" demk mi?
Bu yolsuzluklari yapan bir kurumun icindesiniz diye, yapilan tüm bu yolsuzluklara " kargalar güler" deyip gececek misiniz?
Tüm savunma bu mu?
Oyak, kendini, yine kendisinin darbe yaparak hazirladigi kanunlarla güvence altina almistir!
Oyak, hic bir gelirinden vergi vermemektedir!!!, Kendi hazirladigi darbe yasalarinda bunuda vurgulamayi gözardi etmemistir!
Oyak , devletten "kisla yapacagim, sehitlik yapacagim" diye hibe olarrak aldigi arsalara, konut, AVM yapip, bunlarari satmis üstelikte hicbir vergi vermemis, elde ettigi karida cebe indirmislerdir!
Oyagin yaptigi yolsuzluklari burada saymaya kalksak TESEV raporundanda uzun yazi ikar ortaya!
Siz ve kargalar istediginiz kadar gülün, bu, yetim, yetemanin, fakir, fukaranin, milletin, kamunun mallarini hortumlanmadigi anlamina gelmiyor malesef!
Gülmekle insan, isledigi sucu yok saydirsaydi, kanunlar ve mahkemeler yerine kahkaha odalari kurulurdu!
OYAK i aklamaya calisirken, hortum yapan baskalarini örnek vermeyin!
Zira bizim derdimiz nerede hortumcu varsa ortaya cikmasidir!
Yani, bir sucun birden fazla kisi, kurum, kurulus tarafindan islenmesi, sucu mesrulastirmaz!
Burada laf sokup gitmek yerine ya da farzet ki topiklerinde,isim vermeden yazma topiklerinde arkamızdan atıp tutacağınıza gelin konuşalım.Haa ama son mesajlardan sonra konuşabileceğimize olan inancımı da kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?