Hala darbeci zihniyet deniliyor..
Hala fatih camisi bombalanacaktı deniliyor.
Kim darbe istiyor asker mi güldürmeyin ya,kolay zannediyorsunuz değilmi dabe yapmayı.
Allahın evi diyoruz değilmi camiye ,hangi aklı selim böyle birşey düşünür,helede asker böyle bir şeyi bırakın yapmayı düşüncesi bile korkunç.
Boş ve gereksiz suçlamalar bunlar ,sizler neye inanmakistiyorsanız buyrun ona inanın .
Cami bombalanacaktı...ymış he
Puhahah...
Yarın öbür gün bunları yapanlar "şeriati getireceklerdi" diye hapse düşerse...
Kimse buralarda ağlamasın olur mu?
Önemli olan şeriatin aslının ne olduğu değil zaten.Şeriat olan her ülkede şeriat kuralları yöneticilerin keyfine göre uygulanıyor ve özgürlüğün ö'sü yok o ülkelerde.Burada olsa,burada da aynı şekilde uygulanır.Hele ki bu hükümet tarafından yapılırsa,allah muhafaza...insan bilmediği şeyden korkar. siz şeriati arapyarım akıllısından öğrenirseniz şeriat gelecek diye veryansın edersiniz. 10 yıldır bu hükümet var. geçende sormuştum hükümet geldi diye eteğinizin boyunu bir karış uzattınız mı. bir kadeh içki az mı içtiniz. bu memleketinizi geriye götüren yarım akıllıları savunuyorsunuz. islam dini özgürlük dinidir sana tebliğ edilir ister uygularsın ister uygulamazsın. buradan da şeriat istiyorum anlamı çıkmasın o konu için burada tartışamam. tabiki bunların hepsi uydurma size göre benden de buna bir puhahah.
Kaç kişi 80 darbesini yaşadı acaba merak ediyoum.
darbe denen şey bir günde gelir ve gider mi.. bunu böylemi görüyorsunuz siz. bu darbeyi lanetlemek için yaşamak mı gerekiyor. zindanlara atılan öldürülen işkence gören insanların yaşadıkları hiç sizi etkilemiyor mu. ayrıca 80 darbesinin yankılarını hala çekiyoruz zaten. türkiyeyi ilerde görmek istemeyenlerin halkı basit zavallı aklı yokmuş gibi görenlerin, halkın seçtiği insanlara saygı duymayanların dayatmasına evet mi diyorsunuz. her darbe tükiyeyi 30 yıl geriletmiştir. son yıllarda yakaladığınız huzuru ve güçlenmeyi hangi dönemde yakaladınız.(ay aman hemen burdan ne olur hükümet çıkartmayın). kimse tsk suçludur demiyor ki. herkurumda vardır çürük elma. işte bu da tsk içindeki çürük elma temizliğidir.
Darbeyi mesrulaştırmıyorum zaten,kimsede bunları tekrardan yaşasın demiyorum ki..Bizim dönemmiz o günleri gördü vede yaşadı bunu onu anlatmak istiyorum sadece..Kesinlikle onaylamıyorum tabiki,her darbe geriye götütür bu ülkeyi.
Çürük elmalar varsa elbette temizlenmeli ama tsk'ya olan uçlardaki nefret var maalesef ..
Yıllarını teröre adamış olan bu insanlar mı çürük elma acaba onu merak ediyorum hiç sanmıyorum çünkü.
Genekkurmay başkanlığına atanan bir komutan nasıl örgüt lideri suçlamasıyla hapise atılır mantığım bunu kabul etmiyor.
Atayan belli değilmi madem şüpheler var yapma o zaman.
CHP demokrasi deyince oturmuyor. Binlerce insan işkence görürken çıtları çıkmadı , Faili meçhullere,Fişlenmelere,Orduda uzaklaştırmalara göz yumdular,Derin devlete ortak oldular, en "çağdaş" dernekleri başörtülü kızlara burs vermedi,Üniversitelerde İKNA ODALARI kurdular, Darbelere destek verdiler.
ŞİMDİ DEMOKRASİ Mİ?
İKNADA HİÇ İYİ DEĞİLLER:)
Gazeteci/ESRA İPEK UÇAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?