- 8 Ekim 2021
- 12
- 6
- 36
- 41
- Konu Sahibi dancing_girl
-
Şöyle ki sürekli filtresiz fotoğraflarımı çekip ne kadar kilolu olduğuma bakıyorum ve tabi eski zayıf fotoğraflarımaÖncelikle bu yolda bizler çok kolaylıklar diliyorum. Tek sorunun diyetisyene dahi gitmeme rağmen yok motive olamıyorum. Nasıl oluyorsunuzSüreklilik sağlayamıyorum maalesef
Ayyyy çokk teşekkür ederim gelin nolur siz kontrol edeceksiniz diye ben daha da sıkı tutarım. Bir koç burcu olarak sabırsızım normalde hemen her şey bir anda olsun isterim ama bunda istikrarlıyım bakalım ne olacakYolunuz açık olsun, azim varsa düşündüğünüzden daha hızlı kilo verirsinarada kaç kilo vermişsin diye kontrole geleceğim
Wooaaww 3 ayda 14 kilo darısı başıma inşallah bende verebilirim. Diyetisyenle mi verdiniz sporla mı biraz süreci anlatabilir misiniz?Ben de 23.09.2024 te 80 ile başladım şu an 66 yım. Hedef 56 14 gitti kaldı 10 :)
Aynı durum bende de var başladığım her şey çabuk sonuçlansın istiyorumAyyyy çokk teşekkür ederim gelin nolur siz kontrol edeceksiniz diye ben daha da sıkı tutarım. Bir koç burcu olarak sabırsızım normalde hemen her şey bir anda olsun isterim ama bunda istikrarlıyım bakalım ne olacak
Bu defa azimliyim sabırlıyım bakalım kaç gün sabretmeye devam edicemAynı durum bende de var başladığım her şey çabuk sonuçlansın istiyorum
Bir online diyet programı aldım instagramda bir diyetisyenden açıkçası sütüm etkilenmez sandım ama etkilendi ister istemez ya da işe geri döndüğüm için sağım yapmam gerektiğinden de azalmış olabilir tabi diyete uymaya çalıştım ancak baya yavaş gitti aslında kilolar ilk başlarda. Ekimin sonuna kadar haftada dört kez kardiyo egzersizi yaptım koşu bandında. Şimdi başka bir diyetisyene başladım 18 aralıktan bu yana 72 den 66 ya düştüm ve bana kardiyoyu bıraktırdı sadece haftada iki gün pilatese gidiyorum.Wooaaww 3 ayda 14 kilo darısı başıma inşallah bende verebilirim. Diyetisyenle mi verdiniz sporla mı biraz süreci anlatabilir misiniz?
Güncel kiloları yazalım birbirimize
Başlıyorum gerçektenŞöyle ki sürekli filtresiz fotoğraflarımı çekip ne kadar kilolu olduğuma bakıyorum ve tabi eski zayıf fotoğraflarıma
Birde sanırım diyetisyene verdiğim ücret motivasyonumu baya sağlıyor. Kilo verdiğimi görünce de devam diyorum. Hayatımızın küçük bir zamanını ayırıp kalan günlerimizi daha fit ve sağlıklı geçirebiliriz. Hadi siz de benimle tekrar başlayın
ya ne güzel diyetisyenmiş oooo benimki yavaş ilerletiyorBir online diyet programı aldım instagramda bir diyetisyenden açıkçası sütüm etkilenmez sandım ama etkilendi ister istemez ya da işe geri döndüğüm için sağım yapmam gerektiğinden de azalmış olabilir tabi diyete uymaya çalıştım ancak baya yavaş gitti aslında kilolar ilk başlarda. Ekimin sonuna kadar haftada dört kez kardiyo egzersizi yaptım koşu bandında. Şimdi başka bir diyetisyene başladım 18 aralıktan bu yana 72 den 66 ya düştüm ve bana kardiyoyu bıraktırdı sadece haftada iki gün pilatese gidiyorum.
Özetle şu an haftada 2 gün pilates ve diyetisyene gidiyorum. Hedefimde 10 kilo daha vermek var inşallah Ramazan bayramına kadar yani 3 ayda vermeyi planlıyorum tabi diyetisyenim biraz hızlı ilerletmek istiyor gibibu arada belirtmemiş olabilirim bebeğim 7,5 aylık
hadi her pazartesi kiloları yazalım. şimdi de güncel kilonuzu alalım lütfennnBaşlıyorum gerçektenher hafta tartılıp buraya da salça olacağım :))
ne yaptın kaç kilodasın şuan hadi kadınlar olarak çok güçlüyüz yapamayacağımız şey yokTamam sabah yazarım çok kilo aldım 10 kilo verdim 10 kilo aldım yolum uzun :/ Umarım verebilirim baya bıkkın psikolojideyim de :/
ay benim hedef kilom 65 darısı başımaBen bugün 65 çıktımhedefim 56 idi ama 55 e çektim hedefi yine verilecek 10 kilom var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?