Valla bir daha yemin ettik eşimle asla hamileyken tatile gitmeyeceğiz; tatil matil bizim neyimize, hem kel hem fodul bu halde çıktık taa Çanakkale'ye gittik. Yollar zaten berbat ve yapım aşamasında, hoplaya hoplaya daha doğrusu ağlaya ağlaya geldim. Benim her hoplayışımda bebğim de kıvrıldı ve sertleşti durdu. Çok korktu, inan anlamak çok zor değil hareketlerinden artık
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Neyse ki koşturarak evimize döndük..Turnusol kağıdı aradık her yerde ama medikalcilerde varmış sadece. Cumartesi ya onlar da tatilde, alamadık.
Pazartesi direkt kendi doktoruma gidip şikayetlerimi sıralıyacağım. Karnımdaki sertleşme su içsem de oluyor. Zaten artık bir lokma bir şey yersem şanslıyım. Bugün tam beş kez ılık bir sıvı geldi altımdan. Zaten bir durduğumuz yerlerde tuvalete gidiyoruz, orada yürürken akmayı bekliyor sanki. Vajinal akıntı mı, idrar mı, amniyo sıvısı mı korku ve dehşet içinde bekliyorum cevabını.. Ama içimde karnımın bu kadar gergin ve basınçlı olmasından dolayı bir korku da var. Ağlıyorum aklıma geldikçe..insan bu durumda ne yapabilir ki daha başka..Dilerim şu sıvı idrar olsun, gebeliğin sonuna kadar idrar kaçırmaya razı olurum..ama bu ne yapsan bebek kaybı demek, değil mi?
Kasıklarımdaki ağrı da hala geçmedi. Şimdi bir de vajinada ve makatta zonklama, yürüyememe, kasılıp kalma, yataktan ve turduğum yerden kalkamama daha ne sayayaım? Ve bebeğimin başı hala aşağıda..
(
Durmadan dua ediyorum ama bunlar erken doğum belirtilerine çok benziyor diye çok korkuyorum..Uffff
((