Çok teşekkür ederim amin insallah allah sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese içinde bana da. Siz tekrar hamile kaldınız mı düşükten sonra? Kaldıysanız ne kadar zaman sonra kaldınız acabaBasin sagolsun canim cok uzuldum Rabbim sabrini versin insallah bende 13 haftalikken dusurdum bebegimi minik bi adamdi herseyi olusmustu seni cok iyi anliyorum onun yerini sadece bi bebek doldurabiliyor baska hicbir sey teselli vermiyor insallah kisa surede hamile kalir saglicakla bebegimi kucagina alirsin
Çok teşekkür ederim… 14.haftada rahim boyun kısa ama takibe alalım dedi takipte gerek fuymadı serklaja ama detaylı ultrasonda perşnatolog acil serklaj dedi. Aslında 14. Haftada atsaydı kurtulabilirmiş diye kendimi yiyip yiyip duruyorum. Napıcam ne zaman tekrardan hamile kalıcam bilmiyorumBaşınız sağolsun gerçekten erken doğum ile kaybetmek apayrı zor. Allah kavuşacağınız güne kadar sabır versin.
Rahim ağzı yetmezliği teşhisi koymuşlardır muhtemelen. Doktorunuzun uygun gördüğü bir zamanda hamile kalırsınız. O hamilelikte de 12. hafta civarı planlı serklaj olursunuz
Aminnn eksik olmayın. İnsallahBaşınız sağ olsun, gerçekten çok üzüldüm. En hayırlı zamanda Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet olabilirdi ama yine olmayabilirdi. Nasibi yokmuş derler ya. Dikiş de masum değil. O zaman da enfeksiyona yakalanabilirdiniz. O da kesenin delinmesine ve yine erken doğuma sebep olur. Yani olacak olan bir şekilde olur. Normalde vajinal doğumlarda çok beklemeye gerek yok diyorlar. Ama tavsiyem rahim ağzınızı üç ay kadar dinlendirin ki sonraki gebelikte serklajın başarı oranı artsınÇok teşekkür ederim… 14.haftada rahim boyun kısa ama takibe alalım dedi takipte gerek fuymadı serklaja ama detaylı ultrasonda perşnatolog acil serklaj dedi. Aslında 14. Haftada atsaydı kurtulabilirmiş diye kendimi yiyip yiyip duruyorum. Napıcam ne zaman tekrardan hamile kalıcam bilmiyorum
Dikiş oldum zaten. Bi hafta kahve akıntım durmadı. Acaba enfeksiyon mu oldum. Bilgilendiren de olmadı ki. Normal diyip geçiştirdiler. Enfeksiyon için hangi testleri yaptırmam gerekti onu da bilmiyorum..Evet olabilirdi ama yine olmayabilirdi. Nasibi yokmuş derler ya. Dikiş de masum değil. O zaman da enfeksiyona yakalanabilirdiniz. O da kesenin delinmesine ve yine erken doğuma sebep olur. Yani olacak olan bir şekilde olur. Normalde vajinal doğumlarda çok beklemeye gerek yok diyorlar. Ama tavsiyem rahim ağzınızı üç ay kadar dinlendirin ki sonraki gebelikte serklajın başarı oranı artsın
Amin insallah çok sağolunBaşınız sağolsun .
Okuyunca üzüldüm.
Hayırlısıyla inşallah tekrar bi bebek
Sahibi olursunuz.
Yo sanmam, kahve akıntı evet normal serklaj sonrası. Ama acil yapılan serklajların başarı oranı düşük. Çünkü orası açılmış bir kere. Sizde biraz daha kısa sürmüş. Bi 3 hafta falan idare etmesini beklerdim. Geçmiş olsunDikiş oldum zaten. Bi hafta kahve akıntım durmadı. Acaba enfeksiyon mu oldum. Bilgilendiren de olmadı ki. Normal diyip geçiştirdiler. Enfeksiyon için hangi testleri yaptırmam gerekti onu da bilmiyorum..
Çok teşekkürler insallah daha dikkatli olucam kalabilirsem.Yo sanmam, kahve akıntı evet normal serklaj sonrası. Ama acil yapılan serklajların başarı oranı düşük. Çünkü orası açılmış bir kere. Sizde biraz daha kısa sürmüş. Bi 3 hafta falan idare etmesini beklerdim. Geçmiş olsun
Bundan sonrakilerde açılma hunileşme olmadan dikiş atılır. Siz de hijyene dikkat edersiniz, düzenli idrar ve vajinal kültür verip kanda crp değerine bakarsınız