• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 21.hafta ultrason

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bayanndoggru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
76
69
3
30
Kızlar ben 3 hafta sonra ultrason girecem.bugün ilk defa doktora gidebildim kızçem olacakmış 😇
3 hafta sonraya ultrason a randevu al dedi ama ben hiç bişey bilmiyorum.
Çok merak ediyorum bu ultrason görüntüleri bize de veriliyor mu yani bebeğin görüntüleri?
Bir de Ben bugün hareketlerini gördüm ama eşim görmedi.video için illa özele mi gitmem gerekiyor
Sorabileceğim kimse yok bu ikisini çok merak ediyorum

Ben devlete gitmedim hiç ama doktorum iyi çıksın kötü çıksın hep ultrason görüntüsü veriyo, bende video çekiyorum her gidişimde eşim için, foto için rica edersiniz verirler mutlaka, hayırlı olsun sağlıkla kavuş🤗

Teşekkür ederim 😊 ya biz devlete gittik.şimdilik ben de görüntü aldım da.detaylı ultrasonda sonuçlar görüntülü çıkıyormuş sanırım 21.haftada acaba dedim verirler mi.videoyu diyemedim utandım çekebilir miyim diye. Devlette de çektirirler mi acaba.cok kalabalıktı doktor alelacele baktı

Teşekkür ederim 😊 ya biz devlete gittik.şimdilik ben de görüntü aldım da.detaylı ultrasonda sonuçlar görüntülü çıkıyormuş sanırım 21.haftada acaba dedim verirler mi.videoyu diyemedim utandım çekebilir miyim diye. Devlette de çektirirler mi acaba.cok kalabalıktı doktor alelacele baktı
Devlette detaylı yok sanırım, perinatologa gitmenizi öneririm detaylı ultrason önemli, kadın doğumun alanı dışında kalıyo

Anladım bir araştırayım çok teşekkürler 😊özelde zor olmuyor mu size fiyatlar nasıl mesela gidip çektirmek istesek
Memlekette olsam özele boş yere para vermem devleti özel gibi zaten konyanın, ama malesef doğuda küçük bi ilçedeyiz buranın özeline bile hastane demezsin o kadar kötü o yüzden mecburuz, normalde muayene ücreti 90 tl, ama detaylı ultrasonu kayseride iyi bi perinatologa yaptırdık 400 tlye canım, nerdeyse bi saat heryerini detaylıca anlattı inceledi

Anladım bir araştırayım çok teşekkürler 😊özelde zor olmuyor mu size fiyatlar nasıl mesela gidip çektirmek istesek
Benımde yaklaşık 3 hafta sonra detaylı ultrason randevum var . Eşimde yanımda giiricek zaten 1 kişiye sertbest anne hariic .
ama onun hariic kızımda da aynı doktora gitmiştim . Hem ultrason görüntülerini hem videosunu bi CD içinde vermişti . Devlette nasıl oluyor hiç blmşyorum . Ama bence telefonla çekebilirsiniz ne zararı olabılır ki doktora

Ne bileyim kalabalık oluyor suratları düşük oluyor.benim de canım sıkılıyor öyle olunca.bir kere diyecem çekebilir miyim diye cesaret edip 😊 olmazsa bir kereliğine özele gideriz.cd almak istesek özelde siz ne kadar veriyorsunuz ödeme.

Bir de kızlar başka bir konu açtım ama yazan olmadi.3 lü test yaptırmıştım aradım bulamadım sonuçlar ne olmalı diye
Afp 75.
Beta hcg 12956
Ue3 0,807
AboRh tayini de A rh pozitif.siz biliyor musunuz ne demek

Back