- 10 Mart 2016
- 133
- 82
Merhaba arkadaşlar ebru sallinin pilates videosu ile incelik saglikli beslenme ile 21 günlük kürüme katılmak isteyeniniz var mi? Düzenli her gün 1saat kadar pilates yapicaz en az 3-4 kişi olunca başlayalım.. Ben ip de atlayarak kardiyo da yapicam katilan arkadaslarima da tavsiye ederim. Ama ilk baslarda cok az az atlamalisiniz bacaklariniz cok acır yoksa.. Var mısınız
Önce ölçülerimizi alırız gögüs bel karın kalca bacak kol ve kilomuza bakarız. Her hafta tartı 21 günün sonunda da ölçüm yaparız. Ben de düzenli takip listesi oluştururum. Herkes gerçekci ufak hedefler belirler disiplin ve motivasyon ile yaparız.. Günlük pilates bildirimini yaparız isterseniz menü paylasimi ve tavsiyelere yer veririz
Önce ölçülerimizi alırız gögüs bel karın kalca bacak kol ve kilomuza bakarız. Her hafta tartı 21 günün sonunda da ölçüm yaparız. Ben de düzenli takip listesi oluştururum. Herkes gerçekci ufak hedefler belirler disiplin ve motivasyon ile yaparız.. Günlük pilates bildirimini yaparız isterseniz menü paylasimi ve tavsiyelere yer veririz