21 günlük kür Pilates ve diyetle kilo vermek isteyenler

Adsr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
133
82
Merhaba arkadaşlar ebru sallinin pilates videosu ile incelik saglikli beslenme ile 21 günlük kürüme katılmak isteyeniniz var mi? Düzenli her gün 1saat kadar pilates yapicaz en az 3-4 kişi olunca başlayalım.. Ben ip de atlayarak kardiyo da yapicam katilan arkadaslarima da tavsiye ederim. Ama ilk baslarda cok az az atlamalisiniz bacaklariniz cok acır yoksa.. Var mısınız
Önce ölçülerimizi alırız gögüs bel karın kalca bacak kol ve kilomuza bakarız. Her hafta tartı 21 günün sonunda da ölçüm yaparız. Ben de düzenli takip listesi oluştururum. Herkes gerçekci ufak hedefler belirler disiplin ve motivasyon ile yaparız.. Günlük pilates bildirimini yaparız isterseniz menü paylasimi ve tavsiyelere yer veririz

merhaba bende dünden beri bu 21 günlük platese bakıyordum pilates aletlerimi bile sipariş ettim. Size katılabilirim.
Süper o zamam ben ufak ufak arada yapiyorum pilates ve etkisini görmeye başladim bile gercekten gelsin biran once baslamalisin

Süper o zamam ben ufak ufak arada yapiyorum pilates ve etkisini görmeye başladim bile gercekten gelsin biran once baslamalisin
Bende başladım ufaktan iki gündür yapıyorum bacaklarim ve karnimda hisse edebiliyorum

Merhaba,
Enerjik, saglikli, guzel bir gun diliyorum herkese.

Ac karnina tartildim. 54,9 ile 55 arasinda gitti geldi ama sonuc 55.

Olculerimi de tamamladim. Belimin en ince yeri 67, en kalin yeri yani gobek hizasi 76, basenim 95 cm.

Kahvalti olarak sucuklu, kasarli, domatesli 2 yumurtali bir omlet yedim. Ve de limonlu cay ictim, hala da iciyorum.

Az su icen birisiyim, o yuzden bu aliskanligimi da degistirerek gun icinde 3 litre su icmeyi hedefliyorum.

Tabi en onemli hedefim 50,0 kilo olmak ve basenlerimdeki selulit ve yaglardan kurtulmak.

Sizde durumlar nasil kizlar?

Merhaba,
Enerjik, saglikli, guzel bir gun diliyorum herkese.

Ac karnina tartildim. 54,9 ile 55 arasinda gitti geldi ama sonuc 55.

Olculerimi de tamamladim. Belimin en ince yeri 67, en kalin yeri yani gobek hizasi 76, basenim 95 cm.

Kahvalti olarak sucuklu, kasarli, domatesli 2 yumurtali bir omlet yedim. Ve de limonlu cay ictim, hala da iciyorum.

Az su icen birisiyim, o yuzden bu aliskanligimi da degistirerek gun icinde 3 litre su icmeyi hedefliyorum.

Tabi en onemli hedefim 50,0 kilo olmak ve basenlerimdeki selulit ve yaglardan kurtulmak.

Sizde durumlar nasil kizlar?
Günaydınn saglikli günlerr bende tartıldım ve ölçümleri tamamladim
Kilo: 53.4
Bel: 68
Göbek: 80
Kalça: 94

Ölçülerimiz kilolarimiz yakın bence süper motivasyonumuzu artırcak
Sabah kahveyle basladim kahvaltida 2 haslanmiş yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek yedim..
Yeşil çaya başlaycam düzenli bakalım haftaya pazartesi değisiklikler olur umarim :dua:

Günaydınn saglikli günlerr bende tartıldım ve ölçümleri tamamladim
Kilo: 53.4
Bel: 68
Göbek: 80
Kalça: 94

Ölçülerimiz kilolarimiz yakın bence süper motivasyonumuzu artırcak
Sabah kahveyle basladim kahvaltida 2 haslanmiş yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek yedim..
Yeşil çaya başlaycam düzenli bakalım haftaya pazartesi değisiklikler olur umarim :dua:
Evet cok yakinmisiz, umarim guzel sonuclar aliriz ikimizde. Birazdan pilatese baslayacagim. :)

Pilatesi nasıl yapiyosun yani belli bi videodan mi? Ben ebru sallinin 3K videosundan yapiyorum
Ya aslinda benim pilates gecmisim sadece kursuna gitmistim cok onceden onunla sinirli. Bu sefer kursa gitmek yerine pilates aletlerim olmasa da Ebru Salli'nin youtube'da 21 gunde Yaglarinizdan Kurtulun videosuyla yapmayi dusunuyorum.

Ya aslinda benim pilates gecmisim sadece kursuna gitmistim cok onceden onunla sinirli. Bu sefer kursa gitmek yerine pilates aletlerim olmasa da Ebru Salli'nin youtube'da 21 gunde Yaglarinizdan Kurtulun videosuyla yapmayi dusunuyorum.
Ben de profesyonel kurslar olmasa da spor salonlarinda yapmistim ama acikcasi yazin sicakta salonlara tikilmak istemiyorum cok da vaktim olmuyo en iyisi su dönem içi evde yapmak

Bugun anca 35 dk kadar pilates yapabildim, aletsiz. Cok yoruldum, biraz dinleneyim devam ederim dedim sonra da baska islerim cikti. Ogle yemegi olarak bir tabak etli taze fasulye yemegi yedim. Aksama misafirler var. Kek, borek yaptim ama yemeden dayanabilecek miyim bilmiyorum. Yogurtlu havuc-kabak salatasi da yaptim. Belki sadece ondan yerim. Halsiz hissediyorum bugun kendimi. Misafir gelecek diye kosusturdum ondan mi, yoksa pilatesten mi, ya da diyet uygulamamdan mi neden. Kimse gelmeden azicik uyusam ne guzel olur.

Aaa yine su hic icmedim. Hic aliskanligim yok ya. :KK43: yatana kadar icmeye calisayim bari 3 litre. Ya da ilk baslangic olarak 2/lt bile olsa yeter.

Evvet kizlar :) Dayandim ve sadece bol salata yedim, ne borekten ne de tatlidan yedim bu aksam. Sadece catalla ucundan kekin tadina baktim nasil olmus diye. Bir de kekin ustune muhallebi yapmistim, ondan da bir kasik kadar tencerenin dibini siyirdim. :)))

Merhabaaaa herkese,
Bugun kahvaltida 2 haslanmis yumurta, kasar peyniri ve salatalik yedim. Arada ogle niyetine 1 kivi, 1 seftali yedim. Karnimi cok tok hissediyorum. Aksama tarhana corbasi, karniyarik, etli taze fasulye, pilav ve borek var menumuzde. Bakalim hangilerini yiyecegim. Borek ve pilav benden uzak dur!!!

Bu arada arkadaslar bir yere misafirlige davetli oldugunuzda diyet yapiyorsaniz ve bir seyi yememeniz gerekiyorsa ama diyet yaptiginizi soylemek istemiyor ve yemek istemiyorum diyerek kalp de kirmak istemiyorsaniz size pratik bir ipucum var. Once salata tarzi hafif seyleri tabaginiza alin ve borek, hamur isi tarzi seyler icin de ev sahibine "once tabagimi bir bitireyim sonra digerlerinden de alirim" diyerek gecistirin, artik israr etmedigini goreceksiniz. Tabaginizdaki hafif seyleri ise yavaaaas yavaaas yiyerek ev sahibine bu durumu unutturun. Ozellikle bayagi kalabalik ortamlarda gayet ise yariyor. :))

X