21 gün adet gecikmesi

Heavencnnt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
9
0
36
33
Merhabalar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bugün dayanamadım üye oldum ve belki bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. 7 ay önce evlendim ve 2 ay öncede bebek yapmaya karar verdik. 28 günde bir adet oluyorum. Bununla ilgili sağlık ocağıyla görüştük ve neler yapmamız gerektiğiyle ilgili tavsiyeleri uyguladık. Hiç gecikmeye adetim bu ay 21 gün gecikti. Adet gecikmesinin 4. Gününde eczaneden test aldım ve negatif çıktı. Heralde psikolojik dedim. Ertesi gün kesin adet olurum diye bekliyordum ve olmadım 7. Gün tekrar test aldım ve negatifti. 9. Günde artık dayanamayıp sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım. Sonuç malesef yine negatifti. Artık kesin hamile olmadığımı düşündüm. Ancak 15 gün gecikme olmasına rağmen halen adet olmadığım için bu defa da kadın hastalıkları doktoruna gittim ulturosondan baktı birşey göremedi. Tekrar kan test yapalım dedi. Sonuç yine negatif çıktı. Progestan diye bir ilaç verdi. Gebelik varsa herhangi bir etkisi olmaz dedi. 15 gün kullan eger adet olmazsan tekrar gel dedi. Bugün gecikmenin 21. Günü. Doktorun verdiği ilacı 6 gündür kullanıyorum ama tık yok. Kafayı yemek üzereyim. Gebelik olupta bu kadar belli olmayan varmı bilmiyorum. Artık varsa çıksın yoksa da adet olmak istiyorum. Hastalık bile olsa bir an çnce öğrenmek istiyorum. Böyle bir durumu daha önce yaşayan varsa lütfen yardım edebilirmi bana

Hakikaten cok ilginc duzenli adet gorupte bu kadar gecikmesi hamile olsan bu zamana kadar cikardi.oyle olmasi lazimki adet gununden bir iki gun once yumurtlayacan oyle hamile olabilirsin.simdi hamileysen idrarda cikar.buarada herhangi bir kür falan yaptinmi

Hakikaten cok ilginc duzenli adet gorupte bu kadar gecikmesi hamile olsan bu zamana kadar cikardi.oyle olmasi lazimki adet gununden bir iki gun once yumurtlayacan oyle hamile olabilirsin.simdi hamileysen idrarda cikar.buarada herhangi bir kür falan yaptinmi
Hayır hiç yaptırmadım daha 24 yaşındayım hiç korunmadımda şimdiye kadar hep eşim korunuyordu.

Hayır hiç yaptırmadım daha 24 yaşındayım hiç korunmadımda şimdiye kadar hep eşim korunuyordu.
Kadinlarda rahim stresten cok etkilenir.cok kafaya taktiysanda adetin gecikmis olabilir.zaten hamileysen progestanin zarari yok faydasi var bebek daha cok tutunur.

Kadinlarda rahim stresten cok etkilenir.cok kafaya taktiysanda adetin gecikmis olabilir.zaten hamileysen progestanin zarari yok faydasi var bebek daha cok tutunur.
İnşallah ne olacaksa olur bir an önce şimdiye kadar stres yapmıyordum ama artık takmaya başladımm. Beklemek çok kötü.

Merhaba,
Ben de foruma yeni kayit oldum, cok dertliyim umarim bana yardimci olan birileri olur:(
Adetim normalde zamaninda olur gecikse bile 1-2 gun en fazla gecikir. Fakat bu sefer 5 gun gecikti ve cok korkuyorum.. En son adetimi 2 nisanda olmustum daha sonra ayin 21inde erkek arkadasimla iliskiye girdik prezrvatf ile korunarak. Su anda hala adet olmadim gebelik testi yapmak istiyorum ama cok korkuyorum ya pozitif cikarsa diye. :((

Merhabalar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bugün dayanamadım üye oldum ve belki bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. 7 ay önce evlendim ve 2 ay öncede bebek yapmaya karar verdik. 28 günde bir adet oluyorum. Bununla ilgili sağlık ocağıyla görüştük ve neler yapmamız gerektiğiyle ilgili tavsiyeleri uyguladık. Hiç gecikmeye adetim bu ay 21 gün gecikti. Adet gecikmesinin 4. Gününde eczaneden test aldım ve negatif çıktı. Heralde psikolojik dedim. Ertesi gün kesin adet olurum diye bekliyordum ve olmadım 7. Gün tekrar test aldım ve negatifti. 9. Günde artık dayanamayıp sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım. Sonuç malesef yine negatifti. Artık kesin hamile olmadığımı düşündüm. Ancak 15 gün gecikme olmasına rağmen halen adet olmadığım için bu defa da kadın hastalıkları doktoruna gittim ulturosondan baktı birşey göremedi. Tekrar kan test yapalım dedi. Sonuç yine negatif çıktı. Progestan diye bir ilaç verdi. Gebelik varsa herhangi bir etkisi olmaz dedi. 15 gün kullan eger adet olmazsan tekrar gel dedi. Bugün gecikmenin 21. Günü. Doktorun verdiği ilacı 6 gündür kullanıyorum ama tık yok. Kafayı yemek üzereyim. Gebelik olupta bu kadar belli olmayan varmı bilmiyorum. Artık varsa çıksın yoksa da adet olmak istiyorum. Hastalık bile olsa bir an çnce öğrenmek istiyorum. Böyle bir durumu daha önce yaşayan varsa lütfen yardım edebilirmi bana

Merhaba,
Hemen hemen ayni durumu yasiyorum diyebilirim. Cok benzeri basima gelmekte su an. En son 2 Nisanda adet oldum, 30 unda olmam gerekirken su an 7 gun gecikti. Dun ve bu sabah idar testi yaptim sonuc negatif. Ayrica korunarak birlikletligm olmustu ama daha once adetim hic bu kadar gecikmedigi icin aklima baska birsey gelmiyor. Bugun doktora gittim artik ne varsa ciksin diye fakat hersey normal gozukuyor dedi doktor. Sanki adet olmussun ve bitmis gibi dedi bu ayki adetin kendini atlamis dedi. Vajinal ultrasonla bakti, Hamilelik de olmadigina gore bir sonraki tarihinde yani 15 gun sonra falan olursun adeti dedi.
Ilk defa basima geliyor bu durum ve ben hala cok telasliyim.
Sen adet oldun mu ? Yoksa hala beklemede misin ?

Merhaba,
Ben de foruma yeni kayit oldum, cok dertliyim umarim bana yardimci olan birileri olur:KK43:
Adetim normalde zamaninda olur gecikse bile 1-2 gun en fazla gecikir. Fakat bu sefer 5 gun gecikti ve cok korkuyorum.. En son adetimi 2 nisanda olmustum daha sonra ayin 21inde erkek arkadasimla iliskiye girdik prezrvatf ile korunarak. Su anda hala adet olmadim gebelik testi yapmak istiyorum ama cok korkuyorum ya pozitif cikarsa diye. :KK43:(

ilişkinin başında prezervatif takmadıysanız kalma ihtimalin var , ama bu zamana kadar umarım adet olmuşsundur.

Bnde 9 aylık evliyim aynı sorun bndede var malesef Dr tarlusal verdi yan etkilerinde hamilelik şüphesi olanlar kullanmasına yazıyor ne yapsam bilemedim

Adet gördünüzmü çok merak ettim? Genelde herkese söktürücü olarak tarlusal veriyolarmış ama o zararlıymış size verdikleri progestanın özelliği ne acaba? Benimde reglim 1 hafta gecikti kan tahlilim negatif karnım şiş kaç gündür kasıklarım kıpır kıpır ve ağrı giriyor düzenliydi normalde ama bu ne böyle bilmiyorum olsamda kurtulsam:KK43:

Son düzenleme:
Ben arama yaparken mesajınızı gördüm, aynı durumu ben de yaşıyorum gecikmeler konusunda Nasıl düzelebildi mi durumunuz

Back
X