- 26 Nisan 2016
- 9
- 0
- 36
- 33
- Konu Sahibi Heavencnnt
Merhabalar. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Bugün dayanamadım üye oldum ve belki bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. 7 ay önce evlendim ve 2 ay öncede bebek yapmaya karar verdik. 28 günde bir adet oluyorum. Bununla ilgili sağlık ocağıyla görüştük ve neler yapmamız gerektiğiyle ilgili tavsiyeleri uyguladık. Hiç gecikmeye adetim bu ay 21 gün gecikti. Adet gecikmesinin 4. Gününde eczaneden test aldım ve negatif çıktı. Heralde psikolojik dedim. Ertesi gün kesin adet olurum diye bekliyordum ve olmadım 7. Gün tekrar test aldım ve negatifti. 9. Günde artık dayanamayıp sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım. Sonuç malesef yine negatifti. Artık kesin hamile olmadığımı düşündüm. Ancak 15 gün gecikme olmasına rağmen halen adet olmadığım için bu defa da kadın hastalıkları doktoruna gittim ulturosondan baktı birşey göremedi. Tekrar kan test yapalım dedi. Sonuç yine negatif çıktı. Progestan diye bir ilaç verdi. Gebelik varsa herhangi bir etkisi olmaz dedi. 15 gün kullan eger adet olmazsan tekrar gel dedi. Bugün gecikmenin 21. Günü. Doktorun verdiği ilacı 6 gündür kullanıyorum ama tık yok. Kafayı yemek üzereyim. Gebelik olupta bu kadar belli olmayan varmı bilmiyorum. Artık varsa çıksın yoksa da adet olmak istiyorum. Hastalık bile olsa bir an çnce öğrenmek istiyorum. Böyle bir durumu daha önce yaşayan varsa lütfen yardım edebilirmi bana