- Konu Sahibi Betul_20162010
Evet arkadaşlarr sonuç almadan yazmayım dedimm benim bu sorunum bitti allahın izniyle tabi çokkkkkkkkkkk dua ediyorum o uyuduğundaa allah yardım etti , bugün 4.gün arada mimi diyor yok annem diyorum gösteriyorum (bantlı) atta gitti mimi diyorum birtek uyuturken zorlanıyorum iyice uykusu gelip huzsuzlandığında ( öğlen)omzumda (akşam) da sarılarak uyuyor gece kalkmamız şimdi azaldı çok şükür uykuları kaydı akşam 8:30 da uyuyordu şimdi 9:30-10 oldu öğlen 11 -12 arası uyurdu şimdi 14- 14:30 gibi uyuyor yeni düzenimi sevdimm allah herkezin yardımcısı olsunn göğsüm sütle dolmadı çünkü ben son 1-2 aydır gündüzü kesmiştim sütüm azalmıştı o yüzden bir sorun yok çok şükürrr hadi bu yolda olanların allah kolaylık versin. Son olarak oğlumla yeniden doğmuş gibiyiz ikimizdede sinir kalmadı huzurlu dinlenmiş uyanıyoruzzz hamdolsunn ...
öylede 1 kere veriyorum be gamzeeem ilk gün 2 kere verdim 1 düştü zamanla hiç vermicem bi alışsınn
duygucum senin adına çok sevindim oğlunda sende gece uykularında rahat rahat uyursunuz bundan sonra inş.
ayrıca gece içtiği sütü sonralarda bırakır canım bu süreçte onu takma kafana