21 aylık oğlumu sütten kesmem için yardım edin

Evet arkadaşlarr sonuç almadan yazmayım dedimm benim bu sorunum bitti allahın izniyle tabi çokkkkkkkkkkk dua ediyorum o uyuduğundaa allah yardım etti , bugün 4.gün arada mimi diyor yok annem diyorum gösteriyorum (bantlı) atta gitti mimi diyorum birtek uyuturken zorlanıyorum iyice uykusu gelip huzsuzlandığında ( öğlen)omzumda (akşam) da sarılarak uyuyor gece kalkmamız şimdi azaldı çok şükür uykuları kaydı akşam 8:30 da uyuyordu şimdi 9:30-10 oldu öğlen 11 -12 arası uyurdu şimdi 14- 14:30 gibi uyuyor yeni düzenimi sevdimm allah herkezin yardımcısı olsunn göğsüm sütle dolmadı çünkü ben son 1-2 aydır gündüzü kesmiştim sütüm azalmıştı o yüzden bir sorun yok çok şükürrr hadi bu yolda olanların allah kolaylık versin. Son olarak oğlumla yeniden doğmuş gibiyiz ikimizdede sinir kalmadı huzurlu dinlenmiş uyanıyoruzzz hamdolsunn ...

öylede 1 kere veriyorum be gamzeeem ilk gün 2 kere verdim 1 düştü zamanla hiç vermicem bi alışsınn

duygucum senin adına çok sevindim oğlunda sende gece uykularında rahat rahat uyursunuz bundan sonra inş.
ayrıca gece içtiği sütü sonralarda bırakır canım bu süreçte onu takma kafana

Sütten kesmk çok zor.Allah yardımcınız olsun.Oğlum 2.5 yaşına kadar emdi.Ne çektiğimi bi ben bililirdim.Sıkıntı basıyordu artık süt verirken.Hani anne kedilerde bi zaman sonra yavrularını emzirmek istemezde tıslar ya:9:Bende o durumdaydım yani:9:Bi kaç denemede başarısız oldum bıraktıramadım.En sonunda dayanamadım karabiber sürdüm göğsüme:2:Ağzı acı olunca anında bırakmıştı kuzum.Gece de mzıırdanmaya başlayınca beşiğini sallıyodum uyuyodu böyle böyle bıraktı

bence kademe kademe kesmek daha rahat oluyor ben bıkac aydır gece emzırmıyorum ordan rahatım zaten süt verıp uyutuyorum gunduzde calısıyorum 1 sabah ıse gıderken bıde gelınce emıyor genlde cok az yanı bı o kaldı bıraktırıcam bıde yenı hamıleyım bakalım oglum 22 aylık oldu zaten ıns sıkıntısız hallederız

duygucum senin adına çok sevindim oğlunda sende g
ece uykularında rahat rahat uyursunuz bundan sonra inş.

ayrıca gece içtiği sütü sonralarda bırakır canım bu süreçte onu takma kafana
sağ ol canım benimmmmm inş

Sütten kesmk çok zor.Allah yardımcınız olsun.Oğlum 2.5 yaşına kadar emdi.Ne çektiğimi bi ben bililirdim.Sıkıntı basıyordu artık süt verirken.Hani anne kedilerde bi zaman sonra yavrularını emzirmek istemezde tıslar ya:9:Bende o durumdaydım yani:9:Bi kaç denemede başarısız oldum bıraktıramadım.En sonunda dayanamadım karabiber sürdüm göğsüme:2:Ağzı acı olunca anında bırakmıştı kuzum.Gece de mzıırdanmaya başlayınca beşiğini sallıyodum uyuyodu böyle böyle bıraktı
oyy kıyamam ben onaaa benmiki salalnmayı sevmiyor evde salıncağı bile varr yokk sallanmıyor
bence kademe kademe kesmek daha rahat oluyor ben bıkac aydır gece emzırmıyorum ordan rahatım zaten süt verıp uyutuyorum gunduzde calısıyorum 1 sabah ıse gıderken bıde gelınce emıyor genlde cok az yanı bı o kaldı bıraktırıcam bıde yenı hamıleyım bakalım oglum 22 aylık oldu zaten ıns sıkıntısız hallederız
oo gece kesmen bile büyük avantajj cnm hamileyken emzirilmez diye biliyorummm

benimde bebeğim 20 aylık sütten ayırmak istiyorum çok mu erken acaba. yemek yediği için keisyorum yoksa gece uykusunda bir sorunumuz yok

benimde bebeğim 20 aylık sütten ayırmak istiyorum çok mu erken acaba. Yemek yediği için keisyorum yoksa gece uykusunda bir sorunumuz yok

benim gönlüm yüreğim 2 yaşına kadar emzirmekti ,doktorum 18.aydan sOnra duygusal bağ yapar dediğinde önemsemedim ama baktım haklı 21 aylık kestim çünkü artık ağlıyordum, çok kalkıyordu öyle aman aman sütte gelmezki o aylarda , birde fazla yemeyince doğru karar verdiğimi anladım ama durum böyle olmasaydı 2 yaşına kadar emzirirdim yinede 21ay emzirmekde çok iyi birşey ben önce gündüzleri kestim sonra geceyi ve asla yılmadım ilk günler arıza çıkardı sabrettim hemen adapte oldu zaten

Son düzenleme:
ay canm bizde öyleyiz ya benmde oğlum 21 aylık geceleri çok emiyor sabaha kadar meme ağzında uyuyo bende kesmeyi düşünüyorum ama 2 yaşını doldursun diye sıkıyorm dişimi allah yardmcın olsn kolay gelsin

MERHABA HANIMLAR 21 AYLIK OĞLUM VAR EMZİRİYORUM AMA ARTIK BIRAKMASINI İSTİYORUM ÇÜNKÜ DUYGUSAL BAĞ YAPTI SÜTÜM AZALDI BELKİ YOK DENECEK KADARDA AZ AMA OĞLUM ISRARLA EMİYOR BENİM SORUNUM GECE ÇÜNKÜ GÜNDÜZ BİR KERE O DA ÖĞLE UYKUSUNA YATARKEN EMİYOR AMA GECE OFFF RESMEN GECE OLSUN İSTEMİYORUM KAÇKERE KALKTIĞIMI SAYAMICAK KADAR KALKIYORUM SIKI SIKI DOYURSAMDA KALKIYOR BAZEN O KADAR ABARTIYORKİ O GÜNLERDE ACABA BAŞKA Bİ SANCISIMI VARDİYE AĞRI KESİCİ BİLE VERİYORUM DÜŞÜNÜN ŞİMDİ SORUM:
1- NAPMAM LAZIM
2- ÖĞLE UYKUSUNA YATARKEN VE GECE KALKTIĞINDA NAPCAM ( su verin derseniz veriyorum ama almıyor normal zamandaa)
3- BİRŞEY SÜRMEM GEREKİRMİ GÖĞSÜME
DUA EDİN BANA HAFTAYA CUMA BAŞLICAM KİSMETSE HAFTA SONU EN AZINDAN EŞİMDE BENDE YIPRANMAYIZ GÜNDÜZ DÖNÜŞÜMLÜ UYURUZ İNŞ HEMEN ALIŞIRR DUA EDİN

benim bir arkadaşım memesine nar ekşisi sürdüğünü öyle bıraktırdığını söylemişti

Merhaba benim kızım 15 aylık hamile kaldım memeden kesmek istiyorum ama kıyamıyorum hamileyken emzirirsem bir sorun olur mu

Back