Çok teşekkür ederim cevabınız için. 16.00 da randevusu var zaten ama içim içime sığmıyor. Belki bilen vardır diye yazdım ben de.Kalbinden ufurme sesi duyulur genelde buda kalpte delik olduğu anlamına gelir çoğu zaman su an 40 günlük bir bebeğim var doğumda hastanede rutin kontrolünde kalbinde ufurme sesi duydular kalp ekosu çekildi (sanırım eko farklı birseyde olabilir tam bilmiyorum o anın sokuyla dikkat edemedim) kalbinde delik olduğunu ama bir çok bebekte görüldüğünü 2 yaşına kadar kendiliğinden kapanacagini söylediler. Başka doktorada götürdük pişik için oda dinledi kalbini falan ama o farketmedi. Yani doktorun dikkati önemli burada siz bir çocuk kardiyologuna gösterin içiniz rahat etsin.
Oğlumda da aynıI dönemlerde kalpte üfürümden şüphelenmişti ilk kez gittiğiniz bir doktor, o döneme kadar sürekli Dr kontrolünde olan bir çocuk olduğu için şaşırmıştım, şimdiye kadar onca dr muayene etti nasıl farketmediler diye. Eko çekilene kadar stres içinde bekledim, çok şükür ekoda bir şey çıkmadı. Bence bariz bir şey olsaydı şimdiye kadarki kontrollerde çıkardı, siz ekoyu çektirin, inşallah bir şeyi çıkmayacak21 aylık bir oğlum var. Bugün öğleden önce ağır bir pişik geçirdiği için evimin çok yakınındaki devlet hastanesine götürdüm. Doktor da genel bir muayene yaptı, kalbini dinledi. Kalbinden biraz ses geldiğini söyledi. Ve çocuk kardiyolojisine yönlendirdi. Saat 16.00ya randevu aldım ama kafayı yemek üzereyim. İnternetten biraz araştırmaya çalıştım ama genel olarak olumsuz şeyler yazacağını bildiğim için detaya girmeden okudum.
Oğlum aşırının aşırısı hareketli bir çocuk, çok koşturur. Muayene öncesi de tüm hastanede koşturdu resmen. Bununla alakası olabilir mi mesela?
Ayrıca en son 3 ay önce kendi doktoru muayene etti. Hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta doğduğundan beri 4 ayrı çocuk doktoru gördü. Hiç biri bu konudan bahsetmedi.
Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Nedir bu kalpten ses gelmesi? Fikri olanlar yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Çocuğunuz yakın zamanda soğuk algınlığı geçirdi mi?21 aylık bir oğlum var. Bugün öğleden önce ağır bir pişik geçirdiği için evimin çok yakınındaki devlet hastanesine götürdüm. Doktor da genel bir muayene yaptı, kalbini dinledi. Kalbinden biraz ses geldiğini söyledi. Ve çocuk kardiyolojisine yönlendirdi. Saat 16.00ya randevu aldım ama kafayı yemek üzereyim. İnternetten biraz araştırmaya çalıştım ama genel olarak olumsuz şeyler yazacağını bildiğim için detaya girmeden okudum.
Oğlum aşırının aşırısı hareketli bir çocuk, çok koşturur. Muayene öncesi de tüm hastanede koşturdu resmen. Bununla alakası olabilir mi mesela?
Ayrıca en son 3 ay önce kendi doktoru muayene etti. Hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta doğduğundan beri 4 ayrı çocuk doktoru gördü. Hiç biri bu konudan bahsetmedi.
Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Nedir bu kalpten ses gelmesi? Fikri olanlar yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim cevabınız için. Doktora gittik geldik. Tam olarak dediğiniz şeyleri söyledi. Gayet iyiymiş. Kalpte ses var diyen doktor öyle bir tavır, öyle bir cümlelerle konuştuki ben çok karardım. Keşke normal bir şey olduğunu da söyleseymiş de bu kadar panik olmasaymışız.Bebeklerde ve çocuklarda belli bir yaşa kadar o üfürüm sesi gelir. Büyüdükçe kaybolur. Masum üfürüm deniliyor onlara.. Benim oğlumda da vardı, büyüdükçe ses yok oldu..
Bizim de normalde gittiğimiz doktorumuz değil zaten söyleyen. Öyle olsa ben de kesin değiştirirdim. Çok panik havasında söyledi. Hiçbir şeyi yokmuş çocuğun, şükür.Bize de bir doktor dedi telasla kardiyologa gittik. Cok şukur bisey cikmadı. Doktorumu değistirdim ama artik ona gitmiyorum
Teşekkür ederim. Hiçbir sorun yokmuşGeçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Hiçbir sorun yokmuş çok şükürKonu hakkında bilgim yok. Sadece bebekler söz konusu olunca hassaslaşıyorum. Umarım önemli bir şey yoktur bebeğinizde.. sağlıkla büyütün..
Çok teşekkürler. Gayet iyiymiş, bir sorun yokAllahım acil şifalar versin inşallah. Önemli bir durum yoktur inşallah.
Çektirdik. Şükür tertemiz çıktı. Ben de aynı sizin gibi düşündüm bu kadar doktor nasıl farketmez diye. Farketmemişler çünkü bir şey yokmuş. Çok şükür bir şey yokOğlumda da aynıI dönemlerde kalpte üfürümden şüphelenmişti ilk kez gittiğiniz bir doktor, o döneme kadar sürekli Dr kontrolünde olan bir çocuk olduğu için şaşırmıştım, şimdiye kadar onca dr muayene etti nasıl farketmediler diye. Eko çekilene kadar stres içinde bekledim, çok şükür ekoda bir şey çıkmadı. Bence bariz bir şey olsaydı şimdiye kadarki kontrollerde çıkardı, siz ekoyu çektirin, inşallah bir şeyi çıkmayacak
Evet 1-2 hafta oluyor iyileşeli. Ama şükür bir şey çıkmadı. Ben de okudum bazı yerlerde soğuk algınlığına bağlı olabiliyormuş. Ama bizimkinde hiçbir şey çıkmadı, çok şükürÇocuğunuz yakın zamanda soğuk algınlığı geçirdi mi?
Çok teşekkür ederim. Dediğiniz çok doğru asla durmayan bir çocuk, bir belirti olurdu illa. Ki zaten çok şükür bir şey çıkmadı.Benim oğlumda 4 yaşındayken bir çocuk doktoru kalbinde ses var çocuk kardiyolagina götür dedi aldım götürdum önemli değil dedi bir daha da gitmedik büyük ihtimalle ufurumden suphelenmistir inşallah önemli birşey değildir zaten kalbi çok sorunlu olsa o kadar hareketli çocukda mutlaka sinyal verirdi içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?