- 12 Haziran 2016
- 933
- 1.809
- 113
21 aylık bir oğlum var. Bugün öğleden önce ağır bir pişik geçirdiği için evimin çok yakınındaki devlet hastanesine götürdüm. Doktor da genel bir muayene yaptı, kalbini dinledi. Kalbinden biraz ses geldiğini söyledi. Ve çocuk kardiyolojisine yönlendirdi. Saat 16.00ya randevu aldım ama kafayı yemek üzereyim. İnternetten biraz araştırmaya çalıştım ama genel olarak olumsuz şeyler yazacağını bildiğim için detaya girmeden okudum.
Oğlum aşırının aşırısı hareketli bir çocuk, çok koşturur. Muayene öncesi de tüm hastanede koşturdu resmen. Bununla alakası olabilir mi mesela?
Ayrıca en son 3 ay önce kendi doktoru muayene etti. Hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta doğduğundan beri 4 ayrı çocuk doktoru gördü. Hiç biri bu konudan bahsetmedi.
Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Nedir bu kalpten ses gelmesi? Fikri olanlar yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Oğlum aşırının aşırısı hareketli bir çocuk, çok koşturur. Muayene öncesi de tüm hastanede koşturdu resmen. Bununla alakası olabilir mi mesela?
Ayrıca en son 3 ay önce kendi doktoru muayene etti. Hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Hatta doğduğundan beri 4 ayrı çocuk doktoru gördü. Hiç biri bu konudan bahsetmedi.
Daha önce başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Nedir bu kalpten ses gelmesi? Fikri olanlar yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.