Marduk gelecekmiş gelsin gelsin. Hem değişik bişeyler olur. Fazla sıkılmışım. :26:
Ama malesef marduk, nibiru, gezegen x vs. diye birşey yoktur. Mesela jüpiter gezegeni dünyanın yaklaşık 1400 katı kadar büyük ve dünyaya uzaklığı yaklaşık 3.1500.000.000 km'dir. Bu gezegen dünyanın dönme hızını, çekim kuvvetini ve daha bir çok olguyu önemli ölçüde etkiler. Marduk gezegeninin jüpiterin üç kaç katı kadar büyük olduğu söyleniyor ki bu büyüklükte bir gezegen 21 aralıkta gelecekse şuan bizi çoktan etkilemeye başlamış olması gerekiyordu. Yani dünya çoktan yörüngesinden sapmış, gece gündüz birbirine karışmış, dünyadaki bütün düzenler, fizik kuralları altüst olmuştu. Yani boşuna beklemeyin öyle birşey yok. Gezegenlerin hizalanması olayı da, daha önce defalarca hatta yakın tarihte bu olay olmuş, kimsenin ruhu bile duymamıştır. Birde bugünlerde 21 aralıktan dolayı uzaylılar dünyayı sık sık ziyaret etmeye başlamışlar. Bir kere evime gelip çayımı içip poğaçamı yememişse onu ziyaretten saymam. Yani bu teoriyi de şahsen çürütmüş oldum. Ama bu foton kuşağı ne ayak onu anlamadım. Yani ne oluyor, artık doğalgaza yüzlerce TL ödemeden de ısınabilecek miyiz, 5 TL lik telefon faturasına 20 TL ödemeyecek miyiz, belediye artık çukur açıp kapatmayı unutmayacak mı, erkeklerle konuştu diye kızları namus adına diri diri gömmeyecekler mi, kpssde artık torpil yapılmayacak mı, kadınlar başörtü taktı diye okula alınmayıp mini etek giydi diye bacaklarına asit atılmayacak mı, yani aydınlanma dönemine girince herşey güzel olacak mı? Veee Zeki Müren de bizi görecek mi Tüm bunlara açıklama bekliyorum sayın site sakinleri. o engin bilgilerinizden esirgemeyin beni...