21 aralık 2012

Penyezcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
1.069
94
93
kızlar bu maya takvimi kehanetleri hakkında neler düşünüyorsunuz oofben inançlı biriyim çok şükür kıyameti,n vaktini kimsenin Allahtan başka bilemeyeceiğini biliyorum ama ne biliyim sosyal paylaşım sitelerinde internette yazılanlar falan çok canımı sıkıyor neden se siz neler düşünüyorsunuzmerak ettim..

bende inanmıyorum böle bişeye ama insan düşünmeden de edemiyor :)

aynen cnm ya bende inanmıyorum saçmalık falan diye arkadaşlarımı telkin ediyodum amabugün facede biri biyazı paylaşmış bi bilimadamı açıklama yapmış 21 aralıkta güğneş doğmıycakmış kendinizi hazırlayın elektrik su haberleşme hiçbi manyetik alanlar çalışmıycakmış insanların çoğu aklını kaybedecekmiş falanda filan bissürü şey çocuğumu düşünüyorum ooff bilmiyorum içim kötü oldu

İslam inancına göre tamamen komedi..ancak yine islam inancına göre dünya bir döngüye girecek. Güneş sisteminde olan bir değişiklik ama zamanı belli değil…ayrıca maya takvimi de kıyametin kopacağından bahsetmiyor, dünyanın yeni bir döneme gireceğinden bahsediyor. Ama medya bunu alevlendirmek için kıyamet demiştir. İyi kaynaklardan okuyun.

Ben 21 aralıkta Allahın büyüklüğünün bir kere daha görüleceğini düşünüyorum. Dünyadaki tüm insanlar bilhassa amerikalılar buna bu kadar inanırken, 22 aralıkta Kuraanda yazdıgı gibi kıyametin gününün sattinin kimse tarafında bilinmeyecek olduğu ifadesinin tüm dünya ne kadar doğru oldugunu görecek

bir yanım inanmıyor ama bir yanımda ya olursa diyor o gun tüm ailemle birlikte olucam.ne olur ne olmaz.bide mum stoklamak lazım

ben bu konu hakkında hiç bir yorum yapmak istemiyorum
yaparsam yer yerinden oynar.

Medyanın şişirmesi, biz insanların aşırı meraklı ve gizemli olmasından kaynaklıdır.

Kimine göre ise takvim 2012 değil aslında 2014 ü gösteriyor yani herkes bir şeyler söylüyor bekleyelim görelim :)

evet cnm zaten yapcak bişi yok Allah nedilerse öyleolur bakalım 22 aralıkda buluşalım inş burda :)

Neydi o papamıydı bunu diyen onun hesabına göre 2-4 yıl arası geriden hesaplıyormuşuz felan filan..

Nasa yeni açıklama yapmış buyrun:

NASA: "Dnya, 21 Aralk'ta yok olmayacak" - Hrriyet TEKNOLOJ

O söylediğiniz bilim adamı da kimse, Nasa nın yanında halt yer sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…