Bebek İkinci El 21 22 no kiz bebek ayakkabisi ariyorumm/BULUNMUŞTUR.

Merhaba bende bunlar var pembe olan hem sandalet hem deniz ayakkabisi tarzinda twigy magazasindan almistim 21 no. Oteki ise vicco marka onunde ufak tefek yaralari var fotoda belli oluyor zaten 22 no begenirseniz yardimci olurum
21 yada 22 no kiz bebek icin uygun ayakkabi ariyorum.

Urunler gusel gercekten fiyattlari nelerdir acaba ve daha baska varmi kiyafetde olur kargo odiceksem hepsine odeyim:)

22 no crazy marka babetimiz var ayakkabıda var sanbe marka 21 no babet 10 tl ayakkabım 5 tl kullanılmış ayakkabı önünde soyulma var babetimiz de bi sorun yok ilgilenirsen resim atarım

Urunler gusel gercekten fiyattlari nelerdir acaba ve daha baska varmi kiyafetde olur kargo odiceksem hepsine odeyim:)

Vicco olan 10 tl cok giyilmedi ama yeni yeni yurumeye basladigi icin surtmekten yaralar oldu. Digeri 15 tl sadece 1 hafta tatile gittigimizde giyindi okadar hic bi kusuru yok. Kiyafette kac giyiyor kiziniz bikac bisey var

22 no polaris marka ışıklı sandalet. yaz boyunca giydik. pembe beyaz renklerde. sağlam hiçbir sıkıntısı yok.

22 no balloons marka spor ayakkabı. 22 no diyor ama 14 cm e olur. 24 no ile uyumlu.bu ayakkabıyı sahibinden.com dan almıştım. ölçü almamıza rağmen ayağımıza küçük geldi. giyemedik maalesef. aldığım kişi bu ayakkabıyı yurtdışından almış. sağlam bir ürün deridir.
düşünürseniz eğer iç kısmını ölçüp yazarım.

Son düzenleme:
16aylik ama iri bebek deil 10kilo civarinda 21simdi oluyo.22yyide ilerisi icin dusunuyorum.

Saolun suan 21giyiyoruz 22leri yaz sonu icin dusunmustum acik ayakkabi olunca yaz sonu giyilemez yinede tsk ederim size

ıyı gunler bayanlarr elınde 22 no spor ayakkabısı olan war mı ama lutfen makul fıyatlı olsun yanı sıfırını alıyor gıbı fıyatlı olmasın ((kız ıcın ıstıyorum unısex de olur sorun deıl

Mrb cnm. Bende kinetix marka 21 no spor ayakkabı var. Şimdi okuldayım istersen akşama resim koyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…