Bebek İkinci El 21-22-23-24-25 numara ayakkabılarımız ve kıyafet oyuncaklarımız uygun fiyata satılık

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir

arkadaşlar çocuklarımın küçülenleri resmini çektikce ekliyeceğim ulaşmak için fiyat için ismimle aynı adrese mail atabilirsiniz sonu hotmail.com buradaki bazı ürünlerim bir alışveriş sitesindede var ama yazmam yasakmış yazamıyorum

Eklentiler

• $baby2-go-proton-cift-yonlu-bebek-arabasi__59324376_0.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
aktivite masası 35 tl.,,

1 ve 2. resim spor ayakkabılar 25 tl.

bebek arabası baby to go proton sadece 6 kg.150 tl.

lcw ikilivtakımlar tek tek 10 tl
eşortman takım 20 tl.

üçü bir arada olan oyuncağı bir siteden ekledim bizde sadece cd çalara var 20.tl resim eklerim gerekirse
papyonlu takım 25 tl.

toplu alımda indirim yaparım mesaj hakkım yok mailim isimimle aynı sonu hotmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktivite masası ve fisher price oyuncaklar kaç lira?
Nerde oturuyorsunuz ankaradaysa aktivite masasını almak istiyorum problemi yoksa birde

Son düzenleme:
DÜN BU SEBEBTEN CEZA YEDİM:))

Merhaba emirin_annesi,

kadınlar Kulübü forumunda bir ihtar aldiniz.

Sebep:
kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik
--------------
Merhaba
Mail adresinizi ulu orta yazmazsanız sevinirim. Özel mesaj ne için ?
--------------

Bu ihtar için 10 puan aldiniz. İhtarin süresi dolana kadar Foruma veya belirli kısımlara erişiminiz kısıtanabilir. Ağır ihlaller için verilen ihtarların süreleri sınırsızdır yani bitmez.

merhaba canim oyuncaklarin fiyatlarini yazarmisin? ilk arabam, sanirim orda birde yaramaz toplar var ve diger oyuncaklar fiyatlarini yazarmisin birde hangi ildesin? istanbul avrupa yakasindaysan aktivite masasini da dahil elden almak isterim. ve tabi oyuncaklarin durumunuda yazarsan yani kirik falan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…